- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
anladım canım bana da dua et ben de çok istiyorum ama çok ümitlenmek istemiyorum bende polikistikover var bakalım hayırlısı olsunignenın 15.gunu yaptırdım canım
bende de vardı canım yumurtan kac mm olmustuda vurdu ve kac yumurtan vrdıanladım canım bana da dua et ben de çok istiyorum ama çok ümitlenmek istemiyorum bende polikistikover var bakalım hayırlısı olsun
canım 3 tane yumurtam vardı 18 20 22 mm bakalım bekliyorumbende de vardı canım yumurtan kac mm olmustuda vurdu ve kac yumurtan vrdı
masallah canım bnm 1 tane vardı 18 mm senınkı cok ıyı hakkında hayırlısı olsun ınsaalah bol bol dua et baska hıc bıse yapmacanım 3 tane yumurtam vardı 18 20 22 mm bakalım bekliyorum
hayırlısı olsun canım üzme kendını nasibimizde varsa olucak zaten bi gün daha dünyaya gelmelere vakitleri var meleklerimiizin.Aldim kzlar sonuc negatif
canım doktor çok iyi dedi bana inatçı pco değil dedi klomene ilk ayda bu kadar yumurta iyi dedi kendi de çatlayabilir ama biz iğneyi deneyelim dedi ben de bekliyorum bakalım hayırlısı canım çok istiyorum bebek Rabbim inşallah nasip edermasallah canım bnm 1 tane vardı 18 mm senınkı cok ıyı hakkında hayırlısı olsun ınsaalah bol bol dua et baska hıc bıse yapma
Hayırlı olsun canım.ins. saglikli sekilde kucagina alirsinKizlar degerim artmis cok sukur bebegim geliyo allahim kim istiyors nasip etsin ilk catlatma denememde rabbim nasip etti hepi izede bu duyguyu yasatsin benim guzel yaradanim dualarim sizinle
Sagliknolsun canim.biliyor m cok üzücü bi durum ama şer. bildiklerimizin altında hayır vardır.Aldim kzlar sonuc negatif
hayırlı olsun canım inşallah ben de alırım bu haberi bekliyorum sanki zaman geçmiyorHayırlı olsun canım.ins. saglikli sekilde kucagina alirsin
canım kacıncı gunundu bugun ıgneneıncanım doktor çok iyi dedi bana inatçı pco değil dedi klomene ilk ayda bu kadar yumurta iyi dedi kendi de çatlayabilir ama biz iğneyi deneyelim dedi ben de bekliyorum bakalım hayırlısı canım çok istiyorum bebek Rabbim inşallah nasip eder
hayırlısı olsun canım üzme kendını nasibimizde varsa olucak zaten bi gün daha dünyaya gelmelere vakitleri var meleklerimiizin.
Ebet canim hep hayirlisini istedim.zsten demekki hayirlisi buymus.Ramazandan sonra tup bebege baslayacam doktorum adet olunca gel dedi ama dinlenecem biraz hormonlarim alt ust oldu hala olmadim adet biraz duzene girsin rahimim yumurtaliklarim.Benim bi sorunum yok cunku esimin morfoloji dusuk onun icin olmuyo sanirim.Rabbim buyuk ne zamana yazdiysa o zamani bekliyo demekki bebeklerimiz.Sizlerden guzel haber alirim insallah kizlar.Sagliknolsun canim.biliyor m cok üzücü bi durum ama şer. bildiklerimizin altında hayır vardır.
Gülşenimm ne oldu hastalandınmıEbet canim hep hayirlisini istedim.zsten demekki hayirlisi buymus.Ramazandan sonra tup bebege baslayacam doktorum adet olunca gel dedi ama dinlenecem biraz hormonlarim alt ust oldu hala olmadim adet biraz duzene girsin rahimim yumurtaliklarim.Benim bi sorunum yok cunku esimin morfoloji dusuk onun icin olmuyo sanirim.Rabbim buyuk ne zamana yazdiysa o zamani bekliyo demekki bebeklerimiz.Sizlerden guzel haber alirim insallah kizlar.
Evet bitanemm 5 gun gecikti adetim hala da olmadim ama kanda negatif cikti bugun.Gülşenimm ne oldu hastalandınmı
gül sen hamilemisin tuttumu seninkisiBen ocakta asiama oldum ovirtelle vurundum karnimdan.ama morarma olmamisti canimm hayirlsi bakalim.insallah tutmistur
Neden kimse benle konusmuyoooDoktordan geliyorum bes gun igne yapicaklar yumurtalar cogalsin diye ve klomen verdi bes gun sonra kontrole gidicekmisim
canım bugün 7. günümcanım kacıncı gunundu bugun ıgneneın
Canim yu.urta takibi mi yapiyorsun.yoksa asilama mi?hadi hayırlı olsun tedavin.kac aydir ccuk istiyosn ve kac yasindasnDoktordan geliyorum bes gun igne yapicaklar yumurtalar cogalsin diye ve klomen verdi bes gun sonra kontrole gidicekmisim
Hadi hayırlısı az kalmış sonucu ögrenmene.canım bugün 7. günüm
Sağlık olsun tatlım yaa Allah vakti zamanı gelince verecektir elbetEvet bitanemm 5 gun gecikti adetim hala da olmadim ama kanda negatif cikti bugun.Artik tup bebek kaldi son care.Sen napiyosun bitanem iyimisin nerelerdesiniz valla ozledim kizlar da gelmiyo fobeks merve mavizm crazy yok ortalarda.Sen naptin ne zaman adet gunun canim bu ay ilac kullandin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?