çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Bayanlar araniza yeni katildim yardim edin bana. Ben klomen kullandim ben catlatma ignesi vuruldum. 13 ve 15.gunlerde idrar testi yaptirdim negatif cikti. Sizce hala umudum olmali mi

Canim hakkinda hayirlisi olsun insaallah neden o kadar gec cikiyo ki nerde yaptirdin
saglik ocaginda verdim canim hastaneye gitmedim gitsem ayni gun ogrenirdim iyi olurdu ama inan saglik ocagina bile gitmek istemedim.Su umutla yasamak bile guzel.cunku Kanda da kesin olumsuz sonuc alisam artik tup bebege baslayacak doktorum.Hem umitle hem korkuyla bekliyorum yarini
Hadi hayırlısı.sonucu ogrenirsen bize de yaz.iyi yapmissin en azindan kesin bi fikrin olur.belirsizlikten iyidir.
Evet canim napiyim boyle belirsizlikte mahvediyo beni adetim baslamadikca umitleniyorum ama bi yandan da test tek cizgi cikti diye uzuluyorum.Yalniz idrar testinde 1 gun gunum gectigi icin cikmayabilirmis bunu duyunca sevindim :) Yine de korkuyla bekliyorum yarini bakalim kizlar yazarim ogrenir ogrenmez size.

Bayanlar araniza yeni katildim yardim edin bana. Ben klomen kullandim ben catlatma ignesi vuruldum. 13 ve 15.gunlerde idrar testi yaptirdim negatif cikti. Sizce hala umudum olmali mi
idrar testinde cikmayabilir canim adet gununu bekle gecerse kan ver.Bende ayni hatayi yaptim tek cizgi goruncr kahroldum.Bugun adetimin gecikmesinin 4. gunu gidip kan verdim stresle bekliyorum sonucu....

idrar testinde cikmayabilir canim adet gununu bekle gecerse kan ver.Bende ayni hatayi yaptim tek cizgi goruncr kahroldum.Bugun adetimin gecikmesinin 4. gunu gidip kan verdim stresle bekliyorum sonucu....
Bek.iyorum hadi hayirlisi olsun insallah iyi haber alirsin

Kizlaarrr gunaydin nasilsiniz? dua edin bana bugun.alacam sonucu offff olecem.stresten

TE="bengisu022, post: 40525388, member: 664796"]Canım sağlık olsun.üzülme.insaallah bi daha ki ay olur.[/QUOTE]
Inşallah canım sagol

kızlar bu ay yumurtam olusmamıs dun doktora gıttım aday yok dedı ama bugunden sonra buyur mu bılmıyorum :S bir dahaki ay aşılama düşünüyoruz. aşılama yaptıranlar nasıl oldugunu anlatabılır mı acaba ağrısı acısı süreçler nasıl oluyo ?

Kizlar degerim artmis cok sukur bebegim geliyo allahim kim istiyors nasip etsin ilk catlatma denememde rabbim nasip etti hepi izede bu duyguyu yasatsin benim guzel yaradanim dualarim sizinle

maşallah canım
Kizlar degerim artmis cok sukur bebegim geliyo allahim kim istiyors nasip etsin ilk catlatma denememde rabbim nasip etti hepi izede bu duyguyu yasatsin benim guzel yaradanim dualarim sizinle

maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı bekleyenlerin başına

maşallah canım benim de ilk denemem bu ay bekliyorum inşallah benim de olur bugün iğnenin 6. günü bugün sen kaçıncı gün kan tahlili yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…