Hosgeldin canim insallah olmustur bebegin sana tutunmustur ilaclarin etkisiyle hamileleik belirtiler asagi yukari ayni kendini fazla dinlememeye bak stresle gun saydikca daha kotu oluyo dua et yeter tatlim :)Kızlar Merhaba tecrubenizden bende yararlanmak istiyorum.(sunuda belirteyim geçen sene pko var demişti doktorum ve adet düzensizliğim var halen daha devam etmekte) Ayın 3 ünde klomen kullandım 5 gün sonunda muayene gittim ve sağ yumurtaligimda 18 mm civarı çok guzel 2 yumurta oluşmuş dedi doktorum mutlaka yapalım dedi. 12 sinde pregnyl çatlatma iğnesi oldum ve tam 1 hafta oldu yumurtalıklarim da igne vuruldugumdan beri zonklamalar var akinti da var. 1er gün arayla ilişki yaşadık 1 hafta boyunca acaba tutunmus mudur bebeğim kızlar ?hiç ümidim yok biraz moral arıyorum ne diyorsunuz ? (3 sefer ilişkiye girmiş olduk ayrıca artık bugün kestim ilişkiyi)
Canim 15.gün kan testi yapsan cikar insaallah.ama once evde ogrenmek istiyorsan adetini bekle derimkızlar selam,
bende 11 nisan da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. kaç gün sonra test yapmam gerekiyor.
Hosgeldin canim insallah olmustur bebegin sana tutunmustur ilaclarin etkisiyle hamileleik belirtiler asagi yukari ayni kendini fazla dinlememeye bak stresle gun saydikca daha kotu oluyo dua et yeter tatlim :)
İnsallah guzel haber verirsin tatlim.zor gercekte beklemek.Bende 7 senedir evladim.olsun diyr dua esip bekliyorum.Bi kere oldu ama doguma 15 gun kala kalbi durmus karnimda oglumun olu digum yaptim.Rabbim her turlu imtihan.ediyo hepimizi insallah sonunda gulecek yuzlerimiz ne diyelim.bitanem sabir ve dua tek caremizÇok teşekkür ederim beklemek o kadar zor ki hep bi ümit var içimde ama aynı zamanda ümitsizlik Rabbim inşaallah yüzümüzü guldurur cumlemizin bugün 9. Günüm şafak sayar gibi sayıyorum delirecem bu gidişle bebis yüzü görmeden
iğneden sonramı 9. günün benimde bugün iğneden sonra 7. günüm ama hiç belirti yok sizde bi belirti varmıÇok teşekkür ederim beklemek o kadar zor ki hep bi ümit var içimde ama aynı zamanda ümitsizlik Rabbim inşaallah yüzümüzü guldurur cumlemizin bugün 9. Günüm şafak sayar gibi sayıyorum delirecem bu gidişle bebis yüzü görmeden
İğneden sonra 11.gunum canım bugün ben igneyi yaptirdigim günude sayıyorum bilmem ne kadar doğru. Benim igneyi vuedurduktan sonra yumurtalıklarim da hep bi zonklama ağrı oldu çatlama belirtisi gibi ama çözemedim Yerleşme mi çatlama miiğneden sonramı 9. günün benimde bugün iğneden sonra 7. günüm ama hiç belirti yok sizde bi belirti varmı
İnsallah guzel haber verirsin tatlim.zor gercekte beklemek.Bende 7 senedir evladim.olsun diyr dua esip bekliyorum.Bi kere oldu ama doguma 15 gun kala kalbi durmus karnimda oglumun olu digum yaptim.Rabbim her turlu imtihan.ediyo hepimizi insallah sonunda gulecek yuzlerimiz ne diyelim.bitanem sabir ve dua tek caremiz
Valla vuruldugumdan itibaren benimde ağrılarım var inşaallah bu belirtiler olumlu yöndedir kiste falan çeviriyor diyorlar ya bazı arkadaşlar korkuyorum yine bulasmiyim kist belasina diye. Umarım kuzucuklar yerleşmeye calisiyordur yada yerleşmiştir bizleri bilgilendirmeyi unutmayın kızlarCani. Benim kasiklarimda surekli agri var.bugun5.günüm
ben iğneden sonraki günü 1. gün sayıyorumİğneden sonra 11.gunum canım bugün ben igneyi yaptirdigim günude sayıyorum bilmem ne kadar doğru. Benim igneyi vuedurduktan sonra yumurtalıklarim da hep bi zonklama ağrı oldu çatlama belirtisi gibi ama çözemedim Yerleşme mi çatlama migöğüs uçlarım çok acıyor birde ara ara batmalar var halen daha yumurtalıklarim da beklemedeyim yani acikcasi zor sabrediyorum acaba yarın bi test alsam mi diyorum idrarda çıkar mı ki 12.gunde
Bende aynen öyle canım aynı şeyleri hissediyoruz off psikolojim bozuldu valla taka takaben iğneden sonraki günü 1. gün sayıyorum
inş hamilesindir
benimde göğüs uçlarım acıyo başkada hiç bir belirtim yok olmamıştır gibi geliyor umutlanmak istemiyorum sonunda hüsrana uğramaktan korkuyorum
Canim igneni vurunduktan 24 sonrasi yani ertesi gunu 1.gun oluyor.pazartesi vurunduysan 1.gun sali oluyoİğneden sonra 11.gunum canım bugün ben igneyi yaptirdigim günude sayıyorum bilmem ne kadar doğru. Benim igneyi vuedurduktan sonra yumurtalıklarim da hep bi zonklama ağrı oldu çatlama belirtisi gibi ama çözemedim Yerleşme mi çatlama migöğüs uçlarım çok acıyor birde ara ara batmalar var halen daha yumurtalıklarim da beklemedeyim yani acikcasi zor sabrediyorum acaba yarın bi test alsam mi diyorum idrarda çıkar mı ki 12.gunde
test yaptırdın mı canım ne zaman yaptıracaksınBende aynen öyle canım aynı şeyleri hissediyoruz off psikolojim bozuldu valla taka taka
Canım yarın 13.gunum test alsam mi acaba diyorum yada acile gidip test yaptırsam pazar günü ne diyorsunuz? Korkuyorum tekrar hayal kırıklığına ugramayatest yaptırdın mı canım ne zaman yaptıracaksın
bende korkuyorum test yapmaya ama zaten benim daha erken yarın 10. günüm bence en garantisi kan testi sonuç iyi ya da kötü kesin çıkıyo benim ümidim yok pekCanım yarın 13.gunum test alsam mi acaba diyorum yada acile gidip test yaptırsam pazar günü ne diyorsunuz? Korkuyorum tekrar hayal kırıklığına ugramaya
bende korkuyorum test yapmaya ama zaten benim daha erken yarın 10. günüm bence en garantisi kan testi sonuç iyi ya da kötü kesin çıkıyo benim ümidim yok pek
Kizlar size beden tavsiye adet gununuzu bekleyin test yapmayin erkenden sakin.İgnenin etkisiyle yuksek cikabiliyo sonra da hayal kirikligi oluyo.En.azindan 15 gunu gectikten sonra kan verin emin olursunu ama siz bilirsiniz tabi yine de..Canım yarın 13.gunum test alsam mi acaba diyorum yada acile gidip test yaptırsam pazar günü ne diyorsunuz? Korkuyorum tekrar hayal kırıklığına ugramaya
Canım benim adetim düzensiz. Ondan anlayamamKizlar size beden tavsiye adet gununuzu bekleyin test yapmayin erkenden sakin.İgnenin etkisiyle yuksek cikabiliyo sonra da hayal kirikligi oluyo.En.azindan 15 gunu gectikten sonra kan verin emin olursunu ama siz bilirsiniz tabi yine de..
Hmm anladim tatlim dogrudur doktorunun dedigi zaman test yap o zaman canimCanım benim adetim düzensiz. Ondan anlayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?