çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Hosgeldin canim insallah olmustur bebegin sana tutunmustur ilaclarin etkisiyle hamileleik belirtiler asagi yukari ayni kendini fazla dinlememeye bak stresle gun saydikca daha kotu oluyo dua et yeter tatlim :)

kızlar selam,

bende 11 nisan da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. kaç gün sonra test yapmam gerekiyor.

Hosgeldin canim insallah olmustur bebegin sana tutunmustur ilaclarin etkisiyle hamileleik belirtiler asagi yukari ayni kendini fazla dinlememeye bak stresle gun saydikca daha kotu oluyo dua et yeter tatlim :)

Çok teşekkür ederim beklemek o kadar zor ki hep bi ümit var içimde ama aynı zamanda ümitsizlik Rabbim inşaallah yüzümüzü guldurur cumlemizin bugün 9. Günüm şafak sayar gibi sayıyorum delirecem bu gidişle bebis yüzü görmeden

İnsallah guzel haber verirsin tatlim.zor gercekte beklemek.Bende 7 senedir evladim.olsun diyr dua esip bekliyorum.Bi kere oldu ama doguma 15 gun kala kalbi durmus karnimda oglumun olu digum yaptim.Rabbim her turlu imtihan.ediyo hepimizi insallah sonunda gulecek yuzlerimiz ne diyelim.bitanem sabir ve dua tek caremiz

iğneden sonramı 9. günün benimde bugün iğneden sonra 7. günüm ama hiç belirti yok sizde bi belirti varmı

iğneden sonramı 9. günün benimde bugün iğneden sonra 7. günüm ama hiç belirti yok sizde bi belirti varmı
İğneden sonra 11.gunum canım bugün ben igneyi yaptirdigim günude sayıyorum bilmem ne kadar doğru. Benim igneyi vuedurduktan sonra yumurtalıklarim da hep bi zonklama ağrı oldu çatlama belirtisi gibi ama çözemedim Yerleşme mi çatlama mi göğüs uçlarım çok acıyor birde ara ara batmalar var halen daha yumurtalıklarim da beklemedeyim yani acikcasi zor sabrediyorum acaba yarın bi test alsam mi diyorum idrarda çıkar mı ki 12.gunde

Rabbim senide bizleride daha fazla aratmasın inşaallah tek duam. Dediğin gibi hersey sınav ve herseyin yeri ve zamanı var canim benim.. inanıyorum ki kısa sürede nasip edecek yüce Allahim inatçı bebislerimizi.

Cani. Benim kasiklarimda surekli agri var.bugun5.günüm
Valla vuruldugumdan itibaren benimde ağrılarım var inşaallah bu belirtiler olumlu yöndedir kiste falan çeviriyor diyorlar ya bazı arkadaşlar korkuyorum yine bulasmiyim kist belasina diye. Umarım kuzucuklar yerleşmeye calisiyordur yada yerleşmiştir bizleri bilgilendirmeyi unutmayın kızlar

ben iğneden sonraki günü 1. gün sayıyorum
inş hamilesindir
benimde göğüs uçlarım acıyo başkada hiç bir belirtim yok olmamıştır gibi geliyor umutlanmak istemiyorum sonunda hüsrana uğramaktan korkuyorum

Bende aynen öyle canım aynı şeyleri hissediyoruz off psikolojim bozuldu valla taka taka

Canim igneni vurunduktan 24 sonrasi yani ertesi gunu 1.gun oluyor.pazartesi vurunduysan 1.gun sali oluyo

Canım yarın 13.gunum test alsam mi acaba diyorum yada acile gidip test yaptırsam pazar günü ne diyorsunuz? Korkuyorum tekrar hayal kırıklığına ugramaya
bende korkuyorum test yapmaya ama zaten benim daha erken yarın 10. günüm bence en garantisi kan testi sonuç iyi ya da kötü kesin çıkıyo benim ümidim yok pek

bende korkuyorum test yapmaya ama zaten benim daha erken yarın 10. günüm bence en garantisi kan testi sonuç iyi ya da kötü kesin çıkıyo benim ümidim yok pek
Canım yarın 13.gunum test alsam mi acaba diyorum yada acile gidip test yaptırsam pazar günü ne diyorsunuz? Korkuyorum tekrar hayal kırıklığına ugramaya
Kizlar size beden tavsiye adet gununuzu bekleyin test yapmayin erkenden sakin.İgnenin etkisiyle yuksek cikabiliyo sonra da hayal kirikligi oluyo.En.azindan 15 gunu gectikten sonra kan verin emin olursunu ama siz bilirsiniz tabi yine de..

Kizlar size beden tavsiye adet gununuzu bekleyin test yapmayin erkenden sakin.İgnenin etkisiyle yuksek cikabiliyo sonra da hayal kirikligi oluyo.En.azindan 15 gunu gectikten sonra kan verin emin olursunu ama siz bilirsiniz tabi yine de..
Canım benim adetim düzensiz. Ondan anlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…