- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
canım evet bekliyorum şuan ara ara ağrılarım oluyor bir de ateşim çıkıyor artık sebebi ne bilmiyorum çok ümitlenmek istemiyorum hayırlısı olsun her şeyinHadi hayırlısı az kalmış sonucu ögrenmene.
Yok caniimm degilim maalesef kan verdim bebek yok ama adt olmadim hala.gül sen hamilemisin tuttumu seninkisi
En iyisino yapiyon bende dinlenecem bikac ay sonra gidecem tup bebege.Altust oldu dengem baksana ignelerden on gun sonra 3 gun leke geldi kahverengi.Simdide adetim 5gun gecikti.Hala olmadimSağlık olsun tatlım yaa Allah vakti zamanı gelince verecektir elbetben buralardayım ama kimse olmayınca yazmıyorum dün seni görünce yazdım işte .Ben bu ay dinleniyorum canım doktora gitmiyorum piskolojim daha iyi hiç kafayada takmıyorum.Güzel Rabbim ol derse olacaktır zaten.Oyüzden duamı ediyorum hayatıma devam ediyorum.Kür yapıyorum evde onları yiyorum ama böyle kendimi daha iyi hissediyorum.
Tatlım belkide geç döllenmedir du bakalım adet olana kadar umut vardır herzaman ayy inşallahh süpriz yapar cie der annesineYok caniimm degilim maalesef kan verdim bebek yok ama adt olmadim hala.En iyisino yapiyon bende dinlenecem bikac ay sonra gidecem tup bebege.Altust oldu dengem baksana ignelerden on gun sonra 3 gun leke geldi kahverengi.Simdide adetim 5gun gecikti.Hala olmadim
canım gün aşırı daha iyi oluyor her gün spermin kalitesi düşüyor doktor bana öyle demişti hakkında hayırlısı olsun testi de 14. gün yap deniliyor ben de bugün 8. gün bekliyorum inşallah olur hepimizinarkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra hergün mü gün aşırımı ilişkiye girdiniz benim normalde adet günüme 10 gün var çarşamba günü çatlatma iğnem oldu
ne zaman test yapmalıyım
inş canım ama aklıma takıldı yumurta 24 saat yaşıyo deniliyo çarşamba günü iğnem oldu perşembe akşamı ilişki dr cumartesi tekrar demişti cumartesi akşamına kadar yumurta yaşayabilirmicanım gün aşırı daha iyi oluyor her gün spermin kalitesi düşüyor doktor bana öyle demişti hakkında hayırlısı olsun testi de 14. gün yap deniliyor ben de bugün 8. gün bekliyorum inşallah olur hepimizin
canım benim bildiğim yumurta değil sperm öyle benim dediğim gibi gün aşırı daha iyi yumurtlama gününü biliyorsan o gün de olurinş canım ama aklıma takıldı yumurta 24 saat yaşıyo deniliyo çarşamba günü iğnem oldu perşembe akşamı ilişki dr cumartesi tekrar demişti cumartesi akşamına kadar yumurta yaşayabilirmi
sağol canım dün akşam yumurtalamışımdır sanırım dün akşam iğnedne sonra 36 saat geçmişticanım benim bildiğim yumurta değil sperm öyle benim dediğim gibi gün aşırı daha iyi yumurtlama gününü biliyorsan o gün de olur
inşallah canım olur hakkında hayırlısı olsunsağol canım dün akşam yumurtalamışımdır sanırım dün akşam iğnedne sonra 36 saat geçmişti
amiiin canım hepimiz içininşallah canım olur hakkında hayırlısı olsun
Canim ben daha bu sabah doktora gittim ozellikle sordm iliski ne zaman diye.gunasiri dedi ama hergun de olsa olur ama gunasiridan fazla gecikmesin bi de onemli olan igneden sonraki 7 ile 8 gun yani garanti 4 defaarkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra hergün mü gün aşırımı ilişkiye girdiniz benim normalde adet günüme 10 gün var çarşamba günü çatlatma iğnem oldu
ne zaman test yapmalıyım
sağol canım bizim dr da gün aşırı dedi ama ben kararsız kalmıştımCanim ben daha bu sabah doktora gittim ozellikle sordm iliski ne zaman diye.gunasiri dedi ama hergun de olsa olur ama gunasiridan fazla gecikmesin bi de onemli olan igneden sonraki 7 ile 8 gun yani garanti 4 defa
Evet canım bu sabah ignemi vurundum.cok şükür doktor yumurtan da iyi dedi.sağol canım bizim dr da gün aşırı dedi ama ben kararsız kalmıştım
senin iğnen oldumu
Kirmizilar geldi bugun melegimm umit filan kalmadi maalesefTatlım belkide geç döllenmedir du bakalım adet olana kadar umut vardır herzaman ayy inşallahh süpriz yapar cie der annesine
Hadi bakalim hayirlisi canimmmm insallah Rabbim gonlune gore verirKizlar bugün doktora gittim ovittrelle catlama ignemi vurdum hadi hayirlisi
İyi geceler canim. Nasilsin gorusmeyeli? Takip ediyorum sizleri. Ara verdigim icin yazamiyorum. Yazcak bisey de olmuyo malesefKirmizilar geldi bugun melegimm umit filan kalmadi maalesef
Hadi bakalim hayirlisi canimmmm insallah Rabbim gonlune gore verir
En azindan adet oldun canım.üzülme benim icin ne bayirliysa o olsun ben elimden geleni yapayım sonuç AllahtanKirmizilar geldi bugun melegimm umit filan kalmadi maalesef
Hadi bakalim hayirlisi canimmmm insallah Rabbim gonlune gore verir
Bitanemmm bende ayni bayramdan sonra tup bebek dusunuyorum Ramazanda gidip dosyami cikarttiracam bayramdan sonraki adetimde tup bebek yaptiracam.isin kotusu adetim tam bayramin.ilk gunune geliyo :) Bikac gun gecikmeli olsa temmuzda yaptiririm yoksa agustosa kalacak.Hayirlisi nasilsa oyle olsun bende ara verecem valla dengem bozuldu canim.İyi geceler canim. Nasilsin gorusmeyeli? Takip ediyorum sizleri. Ara verdigim icin yazamiyorum. Yazcak bisey de olmuyo malesefSen de uzulme kuzucuumm. Hayirlisi olur insallah. Ben de bayram sonrasi tup bebek dusunuyorum. Hakkimizda hayirlisi cnm benim.
Evet canim yaa bebek olmadigini ogrenince bide adet olmadim diye stres oldum ignelerden dolayi bi proble mi oldu diye valla.Hakkimizda hayirlisi dedigin gibi canimm Rabbim.ol diyecek olacak elimizden gwleni yapiyoruz bizEn azindan adet oldun canım.üzülme benim icin ne bayirliysa o olsun ben elimden geleni yapayım sonuç Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?