çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Rabbim iyilik versin bitanemm de ugraa bakalim.isle gucle.Napalim bizimde kafalar oyle dagiliyo.Tedaviye gitmiyosun demi ara verdin canim
Gunaydın canım yok gitmiyorum böyle daha iyiyim en azından Allah ne zaman kısmet ederse ozaman olacaktır inşallah .Beklemekten başka çare yok.Sen ne yaptın devammı tedaviye

merak ettiğim 3 şey var.
1)çatlatma iğnesi ile çatlatmadan hemen sonra aşılamamı yapılıyor.yoksa sadece erkekten bağımsız kadının yumurtaları çatlamıyorsa iğne vurup ilişki mi tavsiye ediyor doktor.
2)bu tedavide çatlama iğnesi ile baştan sonuç elde edemeyince oluruna bırakınca çatlama olup hamile kalınıyor mu?
3)bu ilaçları bırakınca yumurtaların çatlaması duruyor mu?

Canim evet catlatma ignesinden yani yumurta takibinden sonra asilamaya geciliyor.asilamada yumurtanin catladigi gun esinle doktora gidiyorsn ondan spermler alınıyo bi islemden gecirilip sana enjekte ediliyo.ve yarm saat hastanede bekleyip normal hayatna dönüyorsn
2.sorun tabiki devam ediyor.ilaçları birak8nca yumurtalarn catlamamasi gibi bi durum kezinlikle yok.oyle olsa adetten kesilirdik

Kizlarrr uzun bir aradan sonra merhaba nasilsiniz bakalim.durumlar tedaviler ne alemde?
Gunaydın canım yok gitmiyorum böyle daha iyiyim en azından Allah ne zaman kısmet ederse ozaman olacaktır inşallah .Beklemekten başka çare yok.Sen ne yaptın devammı tedaviye
Yok melegim ara verdim valla ramazandan sonra tup bebek icin baslayacaz ama bu arada esim.ozel bi hastanede sperm tahlili vermis krugeri 17 ye cikmis sukurler olsun :) keciboynuzu suyu ecicap ve zinco ile yukseldi 8'di gecen.sene.İnsallah redaviye gerek kalmadan olur yaaa

inşallah bitanem hiç belli olmaz Allah nasip ederse bi bakmışsın küçük misafir gelmiş :) bende bıraktım akışına ohh kafam rahatladı.Artık dua etmekten başka çare yok.Vakti zamanı gelince hepimiz o mutluluğu tadacaz hayırlısıyla

merhaba arkadaşlar hamile olanlar inşallah sağlıklı kucaklarına alırlar Rabbim bize de nasip eder inşallah her şeyin hayırlısı sabır ve dua elden başka bir şey gelmiyor kafama takmayım diyorum ama olmuyor elimde değil yarın doktor günüm bu ay ne olacak merakla bekliyorum

İnsallah canim ben en azindan hamileligi tattim ölü dogum da olsa dogum yaptim bu dunyada olmayacaksa bile ebeditette ahieette bi oglum var anneligi tadacagim. buna sukur.Ama 7 senedir evladim olsun diye beklerken insanin psikolojisi cok yipraniyo maslesef kafamdan atamiyotum ki Hadi bakalim hayirlisi tatlim uzulme insallah bu ay kavusursun bebegine.Ankarada misin hangi hastaneye gidiyosun bende Ankaradayim da

canım evet ankaradayım dokturum Şükran Çakmak özel muayehanesi var doktorumu çok seviyorum çok olumlu motive ediyor beni ama olmayınca işte çok canım sıkılıyor sen hangisine gidiyorsun

MRB KIZLAR NABER DEGISIKLIK VARMI???
DURUMLAR NASIL???

Merhaba kizlar bnde21 yaşındayım 1 senelik evliyim hic korunmadik ama hic gebelikte yasamadim üç ay klomen kullandim geçen ayda catlatma ignesi vuruldm ama olmadi bu ay da ne dr gittim ne de hamile kalmak için bisey yapiyorm biraktm yani oluruna ama onumuzdeki tekrar gidicem dr

canım evet ankaradayım dokturum Şükran Çakmak özel muayehanesi var doktorumu çok seviyorum çok olumlu motive ediyor beni ama olmayınca işte çok canım sıkılıyor sen hangisine gidiyorsun
Ben hacettepede Gürkan Bozdag'a gidiyoeum tatlim bende cok memnunum doktorumdan genc yasta docent olmus bi doktor asilama yapti igneyle ama olmadi artik beklemeyecem doktorumda dedi tup bebek yaptiracam bende ramazandan sonra insallah

MRB KIZLAR NABER DEGISIKLIK VARMI???
DURUMLAR NASIL???
aysemmm nasilsin canimm bendedegisiklik yok tup bege gidecem ramazandan sonra bekliyorum bakalim sen naptin basvurmadin mi hala
Daha yeni canim evliliginoz bozma moralini olir elbet uzulme streste cok etkiliyo

BASVURDUM ABLAM KABUL ETMIYORLAR NE YAPICAM BILMIYORUM.
DEVLET HASTANESINDE OTURUM HAKKI VE SAGLIK SIGORTASI SARTMIS.
RABBIM HAYIRLI KAPILAR ACSIN COK YORULDUM GURBET BENI MAHVETTI.
BURDAKI DIL SORUNU VE RESMI KAGIT PROBLEMLERI COK SIKICI YA UGRASAMIYORUM.
DUALARA SIGINIYORUM BASKA CAREM YOK...

DAHA COK YENIYMIS CNM BEKLE ACELEN NE??
RAHAT OL INSALLAH BIZIM KADAR BEKLEMEZSIN.
COK ZOR BIR SUREC RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN INS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…