çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

EWET CNM GENELLIKLE YUMURTA CATLADIKTAN 14 GUN SONRA ADET OLUNUR.
Bugun 15 gunum adet olmadim.test yaptim ama negatif.kan testi verdim yarin alicam .igneyi vurduktan sonra her gun bi yerim agridi.bir haftadir goguslerimden duramiyorum.tisort giyerlen bile zorlaniyorum ilk defa boyle oldu ve adet olcam zaman goguslerim hic agrimazdi

merhaba arkadaşlar bu ay 2. klomen ve çatlatma iğnesi denemem dün iğne oldum bekliyorum Rabbim inşallah nasip eder tek yumurtam var 22 mm doktor gayet iyi dedi bu ay bebek olsun istiyorum bakalım hayırlısı Rabbim herkesin gönlüne göre versin:)

Nesli ankaraa06umarim bu ay olu.lu sonuc alirsin.ben se persembe gidecem igne icin.ins. yumurtam büyümüş tür.

Nesli ankaraa06umarim bu ay olu.lu sonuc alirsin.ben se persembe gidecem igne icin.ins. yumurtam büyümüş tür.
canım inşallah hepimizin olur benim bu ay tek yumurta var doktor şansın daha fazla yumurtan gayet iyi bebekle gel dedi bakalım bekliyorum canım 14. günü ya da adet gününü bekleyecem çünkü hayal kırıklığı oluyor idrarda yapmayacam kan testi bakalım hayırlısı canım inşallah hepimizin olur bu ay

Benim bugun 16.gunum.dayanamadim ve test yaptim..idrardada kandada negatif cikti

Benim bugun 16.gunum.dayanamadim ve test yaptim..idrardada kandada negatif cikti
canım üzülme kaçıncı denemendi canını sıkma ben de geçen ay üzüldüm bu ay kafama takmıyorum bugün iğnenin 2. günü bakalım ne olacak ben adet gününü ya da 14. günü bekleyecem kanda test yapacam emin ol ki her şeyin zamanı var zamanı olmadan olmuyor canım Rabbim her şeyin hayırlısını versin

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir sorum olacaktı.Bu ay 2 yumurtam oluştu biri 20mm digeri 18mm idi.. bir iki tanede 10mm yumurtam oluştugunu doktor söyledi..çatlatma iğnesiyle 20mm ve 18 mm kesin çatlar dedi. 3 gün üst üste ilişki verdii..Biz sadece 2 gün ilişki yaşayabildik.sizce 6 mayısta 10mm olan yumurtalarım da büyümüş catlamış olabilirmi?? İnş bu ay bebişlere kavuşuruz.

canım geçen ay benim de üç yumurtam vardı benim 18 20 22 mm idi hamile olamadım maalesef olmadı canım 36 saat önemli diyorlar ama sen zaten 2 gün ilişki olmuş bence olumsuz düşünme inşallah olur Rabbim gönlüne göre versin canım yumurta büyümesi de benim cuma günü yumurtam 18 mm idi doktor pazartesi gel tekrar bakalım dedi 22 mm olmuştu iğne oldum yani büyüyebilir 3 yumurtadan biri bile çatlasa hamilesin canım zaten inşallah olur

Neslicim cevap için cok tşk ederim canım.. Biz tam 36. saatte ilişki yaşadık.Gecen ay 2 yumurta var demişti doktor ama yeterince gelişmemişti 16mm ve 9 mm idi. Ama 16mm olan çatlamıştı olmadı.Şimdi Bekliyoruz bakalım. Allahım seninde gönlüne göre versin.İnş bu ay hamile kalırsın.:)

canım inşallah hepimizin olur ben de çok istiyorum geçen ay kafama çok taktım bu ay rahatım stres yaptıkça olmuyor çünkü doktor çok ümitliyim senden dedi bebekle bekliyorum dedi ama bakalım canım tek yumurtam var 22 mm benim bugün iğnenin 2. günü beklemeye devam:)

slm ayın 8 inde iğnemi oldum 2 yumurtam vardı. Beklemek çok zor günler geçmiyor. belimde ve kasıklarımda ağrılar var sizlerde de oluyor mu?

ILk denemem ama benim yumurtalarda yada herhangi birseyde hic bir priblem yok 5yumurtam buyuduama olmamis demekki-bence hic 14unu bekleme cu ki 17.guunum ve adet olmadim'sonuclarimmda negatif cikti .kesin sonuc almak icin adet gununu bekle

Slm kızlar benim de klomen ve ovitrelle ile 2. Ayım 1 tane 19 mm sağda yumurtam vardı iğneden sonraki 8. Günüm dr iğneden 14-15 gün sonra kanda baktır dedi heyecan dorukta biraz stres de var bir umutlanıyorum gebeyim diye bir yok değilimdir düşüncesi geliyor umutlanıyım pozitif olayım diyorum bu sefer de negatif sonuç çıkarsa çok daha fazla üzülürüm diye korkuyorum günler geçsin lütfen ve pozitif sonuç alalım inş. birbirimize dua edelim kızlar bebişlerimiz gelsin inş

ILk denemem ama benim yumurtalarda yada herhangi birseyde hic bir priblem yok 5yumurtam buyuduama olmamis demekki-bence hic 14unu bekleme cu ki 17.guunum ve adet olmadim'sonuclarimmda negatif cikti .kesin sonuc almak icin adet gununu bekle
canım geçen ay çok üzüldüm 14. gün idrar testi yaptım silik çıktı kana baktırdım olmadı çok heveslenmiştim idrarda görünce ama olmadı o yüzden bu ay canım hiç bakmayacam adet günümü ya da 14. gün kan veririm kafama takmıyorum bu ay stres yaptıkça olmuyor Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Herkese merhaba arkadaşlar, igneden sonra 8 .günüm..yaa gecen ay kasıklarımda agrı, idrarımda yanma ve iştahımda acayip artış olmuştu sonuç negatifti..bu ay hiç bir belirti yok..acaba henüz erken diyemi?? 20mm ve 18 mm birde küçük 10mm üç yumurtam oluşmuş..inşş tutmuşturr..

Kızlar yeni uyeyim bu sayfayı görünce üye oldum. Lütfen benide duaniza dahil edin Allahım inşallah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih bi evlat nasip eder unsallah

Gunaydin kizlarr beni de araniza alinn 15 mayis catlatma ignemi vurundumm beklemeye gectimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…