Cajin sagolsun kuzumm umudunu asla kaybetmee o zaman yok de kafani rahatlat gelecek aya kendini hazirlaayok canım 1 bile çıkmadı değer daha fazla hayal kırıklığı istemıom tutmadı bu ay belli
canım benimde sol kasığımda batma gibi bir acı var bence yarin sabah bir idrar tahlili yap inşallah pozitiftirBenimde bugün igneden sonra 12. günüm ama test felan yapmak içimden gelmiyor..Kendimi hamile gibi hiç hissetmiyorum..( sadece sol kasıkta ara sıra küçük bir agrı oluşuyo hepsi bu..gecen ay sadece klomen kullandıgımda cok kötü sancım olmuştu kahverengi akıntım gelmişti..ama sonuç negatifti...bu ay ilk defa igne+klomen hiç bir belirti yok..bu tedavimin 2 . ayı..bakalım hayırlısı..
canım ya ne güzel çok sevindim inşallah kanda da değerlerin yüksek çıkar ..kızlar bugün 12 günüydü iğnenin idrarda baktım ve o hepimizin merakla heyecanla beklediği ikinci çizgiyi gördümmmm
canım benimde sol kasığımda batma gibi bir acı var bence yarin sabah bir idrar tahlili yap inşallah pozitiftir[/QUO
kızlar bugün 12 günüydü iğnenin idrarda baktım ve o hepimizin merakla heyecanla beklediği ikinci çizgiyi gördümmmm
HARİKASIN süper bir haberr.....cok sevindim allahım kucagına almayı nasip etsin inşallah..:) benimde 12.günüm ama korkuyorumm vede heycanlıyımm..:) mayıs 7 de çatlatma ignesi oldum..8-9-10 masyısta ilişkim oldu.. senindemi aynı şekilde???
canım benimde sol kasığımda batma gibi bir acı var bence yarin sabah bir idrar tahlili yap inşallah pozitiftir
ilk iğnemdi canım umudunu kaybetme geç döllenme olabilir bikaçgün beklecanım ya ne güzel çok sevindim inşallah kanda da değerlerin yüksek çıkar ..ilk iğne miydi
canım bende de akıntı çok, aşırı bel kasık ağrısı ama bişey çıkmadı çok üzgünümkimyasal gebelik olmasından korkuyorum şimdi akıntım arttı inşallah tutar
hadi hayirli olsun.ben de 14mayısta vurundum.
Aaa hayırlı uguu olsun.masallah hemen kan ver.kızlar bugün 12 günüydü iğnenin idrarda baktım ve o hepimizin merakla heyecanla beklediği ikinci çizgiyi gördümmmm
Canım hic bi belirtim yok.sadece igneden sonraki gece tam yumurtann catladigi saatte siddetlu agrilarm oldu.simdi azıcık adet sancısı gibi sancm oluyo arada sol tarafta.senin var mıCanım bnde 14 mayısta vurundum . Nasılsın herhangi bi ağrın sızın bişey varmı
Canım hic bi belirtim yok.sadece igneden sonraki gece tam yumurtann catladigi saatte siddetlu agrilarm oldu.simdi azıcık adet sancısı gibi sancm oluyo arada sol tarafta.senin var mı
az daha bekliyicem çok midem bulanıyor bugün hgc düşüktür 1500 olmadan kese gözükmez bile sizdende hayırlı haberler bekliyorumAaa hayırlı uguu olsun.masallah hemen kan ver.
Canm bence sen bi kanda baktır.ignenin etkisiyle yanlis olabir evdeki test.ama insaallah bebegin seninledir.burda pozitif haberlerini aldıkça. umudum artıyor.insaallah bizlerin de bebisleri oluraz daha bekliyicem çok midem bulanıyor bugün hgc düşüktür 1500 olmadan kese gözükmez bile sizdende hayırlı haberler bekliyorum
13 gün bitti vee hcg 49 çok :) 3 gün önce 10 du hcg darısı başınıza güzel haberlerle dolsun sayfa :)Canm bence sen bi kanda baktır.ignenin etkisiyle yanlis olabir evdeki test.ama insaallah bebegin seninledir.burda pozitif haberlerini aldıkça. umudum artıyor.insaallah bizlerin de bebisleri olur
yanlışlık geldi kusura bakmaMasallah ne güzel valla cok sevindimbirere birer hamile haberleri artiyo.kacinci ayindi ne zamandir istiyorsun.ilk cocuk mu..ins sağlıklı olatak kucağına alırsn.
13 gün bitti vee hcg 49 çok :) 3 gün önce 10 du hcg darısı başınıza güzel haberlerle dolsun sayfa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?