çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Benimde bugün igneden sonra 12. günüm ama test felan yapmak içimden gelmiyor..Kendimi hamile gibi hiç hissetmiyorum..( sadece sol kasıkta ara sıra küçük bir agrı oluşuyo hepsi bu..gecen ay sadece klomen kullandıgımda cok kötü sancım olmuştu kahverengi akıntım gelmişti..ama sonuç negatifti...bu ay ilk defa igne+klomen hiç bir belirti yok..bu tedavimin 2 . ayı..bakalım hayırlısı..

canım benimde sol kasığımda batma gibi bir acı var bence yarin sabah bir idrar tahlili yap inşallah pozitiftir

canım benimde sol kasığımda batma gibi bir acı var bence yarin sabah bir idrar tahlili yap inşallah pozitiftir

HARİKASIN süper bir haberr.....cok sevindim allahım kucagına almayı nasip etsin inşallah..:) benimde 12.günüm ama korkuyorumm vede heycanlıyımm..:) mayıs 7 de çatlatma ignesi oldum..8-9-10 masyısta ilişkim oldu.. senindemi aynı şekilde???

kimyasal gebelik olmasından korkuyorum şimdi akıntım arttı inşallah tutar
canım bende de akıntı çok, aşırı bel kasık ağrısı ama bişey çıkmadı çok üzgünüm ( senin adına o kadr sevindim ki rabbim hayırlısıyla sana bağışlasın.. bir şey olmaz inşallah

Canım bnde 14 mayısta vurundum . Nasılsın herhangi bi ağrın sızın bişey varmı
Canım hic bi belirtim yok.sadece igneden sonraki gece tam yumurtann catladigi saatte siddetlu agrilarm oldu.simdi azıcık adet sancısı gibi sancm oluyo arada sol tarafta.senin var mı

Canım hic bi belirtim yok.sadece igneden sonraki gece tam yumurtann catladigi saatte siddetlu agrilarm oldu.simdi azıcık adet sancısı gibi sancm oluyo arada sol tarafta.senin var mı

Baya geçti ağrılarım. Ama benim kasıktan çok göğüs ağrım oldu .Nedendir bilmem

az daha bekliyicem çok midem bulanıyor bugün hgc düşüktür 1500 olmadan kese gözükmez bile sizdende hayırlı haberler bekliyorum
Canm bence sen bi kanda baktır.ignenin etkisiyle yanlis olabir evdeki test.ama insaallah bebegin seninledir.burda pozitif haberlerini aldıkça. umudum artıyor.insaallah bizlerin de bebisleri olur

Canm bence sen bi kanda baktır.ignenin etkisiyle yanlis olabir evdeki test.ama insaallah bebegin seninledir.burda pozitif haberlerini aldıkça. umudum artıyor.insaallah bizlerin de bebisleri olur
13 gün bitti vee hcg 49 çok :) 3 gün önce 10 du hcg darısı başınıza güzel haberlerle dolsun sayfa :)

Masallah ne güzel valla cok sevindimbirere birer hamile haberleri artiyo.kacinci ayindi ne zamandir istiyorsun.ilk cocuk mu..ins sağlıklı olatak kucağına alırsn.

13 gün bitti vee hcg 49 çok :) 3 gün önce 10 du hcg darısı başınıza güzel haberlerle dolsun sayfa :)

çok sevindim tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. bu haberler umut verici bizim açımızdan. benim de iğnenin 12. günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…