Devam Ediyorum cnm ama bu ay sadece ilaç kullanıyorum iğneye nasip olursa önümüzdeki aya baslicaz senin nasıl gidiyorMavizm naslsn.tedaviye devam ediyor msn.ben de igne vurundm bekliyorm.olmazsa diger ay aşılama yapacagz
ayyyy hadi hayırlısı canım yaa inşallah hamilesindir de güzel haber verirsin cuma günü bizlere...A.selam gül.iyiyiz cok şükür.hala hamile degiliz beklemedeyiz.bugun ignemin8.günü 155..gün haftaya cuma kan testi yaptrmayı düşünüyorum..ins doktor yapar çünkü adet gecmeden bazıları yaptrmıyo test
ayyyy şükürler olsun eskilerden birileri burda nasılsın tatlım valla ben tedaviye ara verdimö artık tüp bebeğe başlayacam ramazandan sonra.Ramazanda gider dosyamı açtırırım.Sen naptın tatlımmmSlm kızlar Nasılsıniz nasıl gidiyo tedaviler uzun zamandır giremiyodum ne var ne yok
bencede tatlım artık asılamaya git sansın yükselsin bencede artık hadi bakalım insallah tutar ama asılamaya kalmadan ama bu ay..merhaba kızlar bende bayadır yazamıyordum. bende şu an 3.seferdır klomen kullanıyorum ama hala olmadı bırsye. bu ay yumurtam kendılıgınden catladı ıgneye gerek kalmadan smdı bekjlıyorum bi 10 gün sonra eger varsa çıkıcak ınsallah. birde aktardan bı karısım aldım baya bı karısım özel yapıyolar ama tadı cok kötü yıyemedım smdı bu ay olmazsa onu zzar zorda olsa yıcem. eger bu ay tutmazsa bende aşılamaya gecıcem artık klomen kullanıp gıt gel yapmak ıstemıyorum doktora :S
bencede tatlım artık asılamaya git sansın yükselsin bencede artık hadi bakalım insallah tutar ama asılamaya kalmadan ama bu ay..
Canm insaallah bu ay olur da aşılamaya. Gerek kalmaz.ben de klomene benzer ni hap iciyorm adı serephone.aynen benim de 3.ayım cok bunaldm.diger ay aşılamaya gececem.doktorm kendisi önerdi.merhaba kızlar bende bayadır yazamıyordum. bende şu an 3.seferdır klomen kullanıyorum ama hala olmadı bırsye. bu ay yumurtam kendılıgınden catladı ıgneye gerek kalmadan smdı bekjlıyorum bi 10 gün sonra eger varsa çıkıcak ınsallah. birde aktardan bı karısım aldım baya bı karısım özel yapıyolar ama tadı cok kötü yıyemedım smdı bu ay olmazsa onu zzar zorda olsa yıcem. eger bu ay tutmazsa bende aşılamaya gecıcem artık klomen kullanıp gıt gel yapmak ıstemıyorum doktora :S
Aynen öyle canim herşeyin hayırlısı ne diyelim valla Rabbim büyük bize de tattırır inşallah evlat kokusunu en kisa zamandainşallah canım hepimiz için hayırlısı rabbimin bir bildiği var dememkki.
Ins cnm Rabbim büyükIyi cok şükür.yumurta takibi yaptryorm ve igne de vurunuyorum.cok şükür bu ay 4 yumurtam vardı ama tutar mı bilmem.onceki ayda 4 taneydi use yaramamıştı.
Ben ameliyat sonrası daha tedaviye başlamadım nasip olursa haziranda inş baslarizayyyy hadi hayırlısı canım yaa inşallah hamilesindir de güzel haber verirsin cuma günü bizlere...
ayyyy şükürler olsun eskilerden birileri burda nasılsın tatlım valla ben tedaviye ara verdimö artık tüp bebeğe başlayacam ramazandan sonra.Ramazanda gider dosyamı açtırırım.Sen naptın tatlımmm
bende ramazanda tüp bebek dosyamı cıkarttıracam bayramda adet olacam bayram biter bitmez de tedaviye başlayacam canım hayırlısı.Ameliyattan sonra naptın toparlanabi,ldin mi canımBen ameliyat sonrası daha tedaviye başlamadım nasip olursa haziranda inş baslariz
CoK sukur toparladim cnm hadi bakalım hakkimizda hayırlısı olsun inşbende ramazanda tüp bebek dosyamı cıkarttıracam bayramda adet olacam bayram biter bitmez de tedaviye başlayacam canım hayırlısı.Ameliyattan sonra naptın toparlanabi,ldin mi canım
inşallah canım. benım bi en gec bir haftaya kadar bellı olucak su an belirtilerim var ama adetle aynı belirtiler olduğu ıcın ümitlenemıyorum hiç :S acayıp sivilcelerim cıktı, göüğüsleirm ucu acıyo bide cok akıntım var ama bılemıyorum ne olucak :SCanm insaallah bu ay olur da aşılamaya. Gerek kalmaz.ben de klomene benzer ni hap iciyorm adı serephone.aynen benim de 3.ayım cok bunaldm.diger ay aşılamaya gececem.doktorm kendisi önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?