çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

15inde igne olmustum 27sinde kan verdim negatif cikti acaba hamile olanlar ignenin kacinci günü öğrendiniz
merhaba canım, ben 3 defa çatlatma iğnesi oldum malesef hiçbirinde olumlu sonuç alamadım. normalde 10-12.günlerde belli olduğu söyleniyor bende senin gibi erken öğrenmek için kan tahlili yaptırıyorum ama sonuç negatifse genelde gebelik olmuyor ama bence sen yinede adet gecikmesi bekle bu işler belli olmuyor

Doktorum şansına erken öğrenenlerde var dedi 15ınde oldum iğne 2gün sonra Çatladı doktorum 17sı kabul etti 10.gün gel bakalım bu dedi yumurtan çatladımı çatlamadımı diye çatlamış progrsteronum 14.50cıktı gebelik 1.20erken olabilir adetını bekle dedi yrn adet günüm bakalım.allahım herkese nasip eder inş

merhaba kızlar bende dün hasta oldum bu ay da olmadı bugun aşılama ıcın başka bır hastaneye gıdıyoırum bakalım ne dıcek ılk önce rahım fılmı cektırcek buyuk ıhtımal. bıraz da aşılama deneyelim bakalım hayırlısı inşallah

Elif hakında hayırlısı olsun.üzülme vardır herseyde bir hayır dua et dua herşeyin sifasi allahım herkese nasip etsin o duyguyu amin....

Elif uzulme canım.olur elbet.ben de bugun asilama icin gitmistim adetin 4.günü bugun ama doktor3.günü gitmem gerektigini bu ay ilacla devam edelim dedi yumurtan iyi olursa asilama yaparız yoksa igne vururuz dedi.hayırlısı artk.

teşekkürler kızlar amin hayırlısı gercekten. o gün gıttım doktora asılama yapmadı bı ıkı daha deneyelım dedı farklı bır ılac verdı letu dıye normalde meme kanserlerının ılacı ama yumurta uyarıcı da etkısı varmıs. haftaya kontrolum var . bıde normalde ben folıkasıt olarak folidoce ıcıyodum onu ıcme dedı ınfolıx dıye toz bı ılac verdı hamıle olana kadar bunu ıc dedı daha ıyıymıs bende ılk defa duydum bunu.

merhaba canım, öncelikle inşll hakkında herşey güzel olur... ben yumurta çatlatmayı 3 defa denedim ve sonuç alamadım dr tekrar denemek istedi ama biz bu defa aşılama istedik sonra tmm yapalım dedi ve 20 mayıs aşılama yapıldı dün kan tahlili yaptırdım ve 4 haftalık gebe olduğumu söylediler bugün dr gittim ve dış gebelik varmı diye baktı herşeyin normal gözüktüğünü ve bir şeyler söylemek için çok erken olduğunu söyledi. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Bende 2 aydır inofolic diye toz bir folik asit kullanıyorum yumurtaların gelişmesinde faydası olabilme ihtimali yüksekmiş.

teşekkürler canım ınsallah senın ıcınde rabbım tamamına erdirsin. evet bende o ilaçtan ıcıyorum inofolic adını yanlış yazmışım :) peki sende pko lumusun yoksa, belirsizmiydi gebelik olmaması ?

Selam canm.hayirli ugurlu olsun Rabbim ikinize de saglik versin.ben de 3 defa igyumurta takibi yaptm bu ay yumurtam iyi olursa asilama yapacaz ins. Senin gibi olumlu sonuc aliriz

Selam canm.hayirli ugurlu olsun Rabbim ikinize de saglik versin.ben de 3 defa igyumurta takibi yaptm bu ay yumurtam iyi olursa asilama yapacaz ins. Senin gibi olumlu sonuc aliriz[/QUOTE
Selam canm.hayirli ugurlu olsun Rabbim ikinize de saglik versin.ben de 3 defa igyumurta takibi yaptm bu ay yumurtam iyi olursa asilama yapacaz ins. Senin gibi olumlu sonuc aliriz
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim... Allah sizlerede bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah. Canım bence iyi olurda aşılama yaparsınız çünkü üzerindeki baskıyı kaldırmış oluyor. çatlatma iğnesiyle sanki ödev yada bir görev gibi olunca insan psikolojik baskı hissediyor. Aşılama bence daha yüksek şans Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. herkesin hayırlı haberlerini duyarız inşallah

C
cnm aşılama da para istiyorlarmi

C
cnm aşılama da para istiyorlarmi
ben özel hastanede yaptırdım canım. sperm yıkanması ve transferi 1.238tl ödedik onun dışında aşılama sürecine gelene kadar menagon 75 iğne yapılıyor ben iki kutu kullandım 1 kutu 120 tl- ovitrelle diye yumurta çatlatma iğnesi iki kutu 120tl-aşılama yapmadan önce hormon tahlileri yapılıyor yani aşılamada biraz masraflı... araştırma hastaneleri daha uygun sanırım onların da belli şartları var herhalde araştır istersen. Canım inşallah bunlara gerek kalmadan kavuşursun bebeğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…