- 30 Mayıs 2015
- 15
- 4
- 1
amin inş cnm allah razi olsun dua et bana bu ay sonuç larimiz iyi olsun cnmben özel hastanede yaptırdım canım. sperm yıkanması ve transferi 1.238tl ödedik onun dışında aşılama sürecine gelene kadar menagon 75 iğne yapılıyor ben iki kutu kullandım 1 kutu 120 tl- ovitrelle diye yumurta çatlatma iğnesi iki kutu 120tl-aşılama yapmadan önce hormon tahlileri yapılıyor yani aşılamada biraz masraflı... araştırma hastaneleri daha uygun sanırım onların da belli şartları var herhalde araştır istersen. Canım inşallah bunlara gerek kalmadan kavuşursun bebeğine...
Amin inş
amin inş cnm allah razi olsun dua et bana bu ay sonuç larimiz iyi olsun cnm[/QUOTE Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım
Amin canım... Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. bende ve eşimde sorun yok canım sadece stresten olduğunu söylüyordu drteşekkürler canım ınsallah senın ıcınde rabbım tamamına erdirsin. evet bende o ilaçtan ıcıyorum inofolic adını yanlış yazmışım :) peki sende pko lumusun yoksa, belirsizmiydi gebelik olmaması ?
selam canım.. letuyu bende kullandım dün bıraktım evet yumurtam gelişti ama sağ taraftaki sadece ordaki tüpüm de tıkalı malasef hiç bi işe yaramadı yaniteşekkürler kızlar amin hayırlısı gercekten. o gün gıttım doktora asılama yapmadı bı ıkı daha deneyelım dedı farklı bır ılac verdı letu dıye normalde meme kanserlerının ılacı ama yumurta uyarıcı da etkısı varmıs. haftaya kontrolum var . bıde normalde ben folıkasıt olarak folidoce ıcıyodum onu ıcme dedı ınfolıx dıye toz bı ılac verdı hamıle olana kadar bunu ıc dedı daha ıyıymıs bende ılk defa duydum bunu.
amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor tabi. bir de insan çabalayıpta sonuç alamayınca daha bi duygusal oluyor. vardır bı hayır muhakkak Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bize inş.selam canım.. letuyu bende kullandım dün bıraktım evet yumurtam gelişti ama sağ taraftaki sadece ordaki tüpüm de tıkalı malasef hiç bi işe yaramadı yanisol tarafta yumurta büyümüyor iğneye geçelim dedi işe yararsa büyürse sol tüp açık büyümezsse aşılama da olmaz tüp bebek diyor dr. Allah herkesin yardımcısı olsun sonra benim çok zor..
canım ya bişey sorcam sana bende pko yok klomen kullandm adetn 5, gunu 5 gun 2 gun sonra 22 mm bişey var ama yumurta mı kist mi bilemedm dedi yaa ben napcam şimdi öff öffCanim solda 1 tane 22 mm olustu pkk var bende ilk kez olustu zaten 34 saat sonrada iliski oldu ayaklarimi dikip sadecee yarim saat yatabildim maalesef ama cok sukur rabbime benim dualarimi kabul etti darisi isteyen herkesin basina insaallah
merhaba benim adetlerim düzenli ve yumurtam çatlamadığı için kist oluştu , 3 aydır uğraştırıyor, geçen ay sağ tarafımdaydı cyclo-progynova adlı ilacı kullandım sağdaki yok oldu bu sefer solda 4,5 cm kist oluştu,. şimdi yasmin adlı doğum kontrol hapını 1 ay kullanacağım, kistin oluştuğunu anlamadım sadece 1-2 gün adetimi geciktirdi.canımı sıkıyor bu durum ilaçlardan kurtulamadım, doktorum kist bitse bile tekrar oluşmayacağının garantisi yok dedi, inşallah kisten kurtulursam çatlatma iğnesi felan olacakmışım, sizde durum nedir?merhaba arkadaşlar. yumurta çatlama problemi olanların her hangi bir belirtileri oluyormu ? yani çatlamayan yumurta adet düzensizliğimi yapıyor... yada adeti düzenli olupta yumurtası çatlamayan var mı aranızda ?
bu ay 8. denememiz. adetım 3. ayda 5 gun 4. ayda 10 gun gecıktı. 3 aydır düzenli.. korunmayı bırakmadan oncede de düzenliydi.. doktora hormon testi için gittim degerlerın normal oldugunu söylemişti. onun dışında bu zamana kadar muayene olmadım . ramazandan sonra gıdecegız eşimle. ovu testı kullanıyorum 3-4 aydır ama olmuyor. aklıma çatlama problemı olabılır dıye gelıyor. oyle canm iştemerhaba benim adetlerim düzenli ve yumurtam çatlamadığı için kist oluştu , 3 aydır uğraştırıyor, geçen ay sağ tarafımdaydı cyclo-progynova adlı ilacı kullandım sağdaki yok oldu bu sefer solda 4,5 cm kist oluştu,. şimdi yasmin adlı doğum kontrol hapını 1 ay kullanacağım, kistin oluştuğunu anlamadım sadece 1-2 gün adetimi geciktirdi.canımı sıkıyor bu durum ilaçlardan kurtulamadım, doktorum kist bitse bile tekrar oluşmayacağının garantisi yok dedi, inşallah kisten kurtulursam çatlatma iğnesi felan olacakmışım, sizde durum nedir?
belki değildir, bak benim en son bu ayki hormonlarım şöyle ; adetimin 1. günü olan değerler LH 6,15 ; E2 18,60 ; FSH 9,34bu ay 8. denememiz. adetım 3. ayda 5 gun 4. ayda 10 gun gecıktı. 3 aydır düzenli.. korunmayı bırakmadan oncede de düzenliydi.. doktora hormon testi için gittim degerlerın normal oldugunu söylemişti. onun dışında bu zamana kadar muayene olmadım . ramazandan sonra gıdecegız eşimle. ovu testı kullanıyorum 3-4 aydır ama olmuyor. aklıma çatlama problemı olabılır dıye gelıyor. oyle canm işte
Bende de kist olabilir dedi ama test ypip bakti folikulmus canim cok sukur ki oldu zaten bugunde gittim gayet sglikliymis 3 ayimiz bitti cok sukur hersey olacagina varir sakin strest yapmacanım ya bişey sorcam sana bende pko yok klomen kullandm adetn 5, gunu 5 gun 2 gun sonra 22 mm bişey var ama yumurta mı kist mi bilemedm dedi yaa ben napcam şimdi öff öff
ayy cok tesekkur edermm :) rabbim bebişini sana bagıslasnnBende de kist olabilir dedi ama test ypip bakti folikulmus canim cok sukur ki oldu zaten bugunde gittim gayet sglikliymis 3 ayimiz bitti cok sukur hersey olacagina varir sakin strest yapma
Arkadaşlar merhaba sayfanızı uzun süredir takip ediyorum . 24 yasında 1 yıllık evliyi pakolu olduğumu evlenmeden önce biliyodum ama bigün çocuk isteyeceğim ve pakonun buna engel teskil edeceği aklıma bile gelmemişti açıkçası. 2 adet doktor deneyimim oldu 1. Si acıbadem hastanesi harika hanım ama nedense pek memnun kalmadım 2. Seçimim hisar hastanesi filiz hanım ve şuan kendisinden memnunum.öncelikle geçen ay hastalanmam için duphaston verdi ilaç bittikten 3 gün sonra hasta oldum hastalığımın 3. Günü görmek istedi ve yumurtlama takibine aldı. Haziranın 1 inde gittiğimde yumurtaların büyüyor çarşamba günü gel dedi çarşamba gittiğimde çatlatma iğnesi oldum. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.699 çıktı burdan takip ettiğime göre hamile değilim ama adet günümü depakolu olduğum için kestiremiyorum. Doktorum 2 hafta sonra hastalanmazsan gel demişti. O iki haftalık süreç cuma günü dolacak. Sizce test sonucunun değişme ihtimali varmıdır.
bu ay 8. denememiz. adetım 3. ayda 5 gun 4. ayda 10 gun gecıktı. 3 aydır düzenli.. korunmayı bırakmadan oncede de düzenliydi.. doktora hormon testi için gittim degerlerın normal oldugunu söylemişti. onun dışında bu zamana kadar muayene olmadım . ramazandan sonra gıdecegız eşimle. ovu testı kullanıyorum 3-4 aydır ama olmuyor. aklıma çatlama problemı olabılır dıye gelıyor. oyle canm işte
belki değildir, bak benim en son bu ayki hormonlarım şöyle ; adetimin 1. günü olan değerler LH 6,15 ; E2 18,60 ; FSH 9,34
hayırlı olsun bebeğiniz çok sevindimSelam kizlar nasilsiniz.Hic umitsizlige kapilmayin arkadaslar Rabbim cok buyuk dua edin cok fazla kafaniza takmayin.Ben binca sene sonra artik tup bebege baslayacaktim ramazandan sonra ama Rabbime sukurler olsun kendiliginden oldu .Allah buyuk kizlar hepinize nasip eder insallah anneligi.
iğnenin 15. günü kesinleşiyor iğnenin etkisi gitmiş oluyorarkadaşlar merhaba,ben çatlatma iğnemi 23.06.2015 de sabah 10 da vuruldum,24-25-26 da çalışma oldu.iğneyi vurulduğum 2gün yoğun kasık ağrım ve şişkinliğim oldu ama dünden beri rahatım sadece halsizlik ve bel ağrısı var biraz. ovülasyon testim iğneyi vurulduğum ve ertes günde çook koyuydu ama dünden beri silikleşti,denemek için gebelik de yaptım ve çift çizgi çıktı. Evet biliyorum iğnenin etkisiyle pozitif olduğunu ama ne yapayım çift çizgi görmek insanı heyecanlandırıyor. Acaba gebelik trsti ne zaman negatifleşir? ben ne zaman test yapmalıyım?
Hayırlı olsun cnm hamile misin allah tamamına erdirsin inş çok sevindimSelam kizlar nasilsiniz.Hic umitsizlige kapilmayin arkadaslar Rabbim cok buyuk dua edin cok fazla kafaniza takmayin.Ben binca sene sonra artik tup bebege baslayacaktim ramazandan sonra ama Rabbime sukurler olsun kendiliginden oldu .Allah buyuk kizlar hepinize nasip eder insallah anneligi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?