çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Kızlar benim bugün 7.günüm çatlatma iğnesi olalı.gece yarısı mide bulantısı başladı başımda ağrı.beyin kanaması geçiriyorum sandım.hala devam ediyor bulantı.kasıklarımda da ağrı var sanki adet olacakmışım gibi bir de akıntı..bi yardımcı olsanız fikriniz var mı

Canım tüpler kapalı mı açık mi diye bakmak için yapılıyor,bende bir sürü dr a gittim ve hiçbiri hsg çektir dememişken eşimdeki problem az da olsa devam ediyorken ve yumurtalarım gayet iyi gelişip çatlamışken bu dr neden benden hsg istedi diye karmaşa yaşıyorum.

[QUOTbir-umut, post: 41702012, member: 690877"]Merhaba arkadaşlar.. araniza yeni katildim ama yazışmaları bir suredir takip ediyorum... 2 yıllık evliyim yaklaşık 1 senedir bebiş istiyoruz ama her ay hüsran 4 temmuzda catlatma ignesi oldum inşallah bu mübarek ayda dualarımız kabul olur... Rabbim tum isteyenleri evlat sahibi yapsin [/QUOTE]
Amin ins

Yemin ederim catlatma iğnesi yaptirmaktan vazgecicem sanırım çok geçmiş olsun

Arkadaşlar ben gecen yil eylül 2014 kürtaj oldum 6 haftadan sonra bebek gelişmedi. 2 ay korunduk ve sonra korunmadik hamile kalamadim.doktora gittik klomen tedavisi uyguladi.haziran 13 de catlayma iğnesi oldum.hala adet olmadim.bugün sabah idrar testi yaltim negatif cikti doktor cuma günü gel dedi.iinş kist olmamiatir yada prpgesteron yuzunden gecikmemistir.önceki gebeligimdede adetten iki hafta sonra pozitif cikmisti maalesef gelişmedi.yine ayni şeyleri yaşamam inş.

ultrasonla ister üstten ister alttan muayene edilsin tüplerde sorun varsa eğer görünmez ancak rahim filmi ile görülebilir .enfeksiyon geçmişiniz varsa vs iltihaptan dolayı tüpler tıkanabiliyor -bu durum çok önceden yaşanmış da olabilir - ya da yapışıklık olabiliyor..her dr normalde tedaviye başlamadan önce ister rahim filmini ki boşa zaman kaybetmemek için..benim eşimde sorun yoktu bende klomen çatlatma iğnesi 4 ay boyunca kullandım dr um istememişti.. dr değiştirdim ilk muayenede hsg istedi ve iki tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim..biri ni film sırsında dr açabilmiş diğeri kapalı..4 ay boşa tedavi gördüm anlayacağınız..sol taraf açık yumurta büyümüyor sağ taraf tıkalı yumurtam büyüyor öyle bir sıkıntım var benimde...
tüpleriniz açık dahi çıksa filmde bu filmi çektirmeniz gerekiyor tüplere verilen sıvı sonrasında spermin geçişini kolaylaştırdığı için , yapışıklık falan da varsa açıldığı için bu filmden sonra hamile kalma olasılığı yüksek oluyor..tabi farklı bir problem yoksa. hsg işle ilgili birçok topik var bakın kızlar isterseniz..

Son düzenleme:
Yemin ederim catlatma iğnesi yaptirmaktan vazgecicem sanırım çok geçmiş olsun
herkesin bünyesi farklı kişiden kişiye değişiyor belirtiler genel ağrı kasık ağrısı ama çok şiddetli değil..bende de kasık ağrısı vardı sadece vazgeçmeyin yani

Kızlar benim bugün 7.günüm çatlatma iğnesi olalı.gece yarısı mide bulantısı başladı başımda ağrı.beyin kanaması geçiriyorum sandım.hala devam ediyor bulantı.kasıklarımda da ağrı var sanki adet olacakmışım gibi bir de akıntı..bi yardımcı olsanız fikriniz var mı[/QUOTE]
bende hafif sol tarafımda kasık ağrısı oluyor arada bir... onun dışında bir degisiklik olmadi şimdilik.Doktoruna bi danis bence

Selam kizlar size bi sorum var deneyim ve tecrubelerinizden yaralanmak istiyorum kafam cok karisk
2 yillik evliyim 1 yildir bebis istiyoruz...
1.klomen kullanisimda doktrorun cagirdigi zaman kontrole gidemedim ve yumurtanin olusumunu goremedik gec gittigimden kaybolmus yada catlamis olabilir dedi...gebelik olmadi..
2 klomen kullandigimda doktoru degistirmistim 23 ve 28mmlik iki yumurtam oldu ve igne istedigim halde vermedi kendi catlar dedi...
3.kez letu kullandim 16mmlik 2 yumurtam oldu doktor yine ignr vermedi...
Benim sorunum yumurtanin catlamamasi mi acaba cunku istenilen seviyeye geliyo fakat adete donusuyo..
Bi fikri olan varmi israrla istedgim halde igne vermedi 2 doktor da...yardimci olursaniz sevinirim..

uslutuba aslinda vermesi gerek cnm ilk klomn kullanisimda doktor igne vermedi ikinci ve ucuncu klomende verdi ama ikinci kullanismda bnm de yumurtam 20mm olmustu ama catlatma ignesine ragmen catlamadi cnm ilk klomnde geblk oldu catlatma ignesi olmadan hemde ama dustu tabi

Vermediler iste hangi akla hizmetse?ben bu sorunumu yeni farkediyorum yani catlamadigini...bu seferde gittigim doktor vermezse ben kendim eczaneden alicam oyle gozukuyo?

Fakat ben 2 kez klomen 1 kez letu kullandim...bu defa doktor bana der mi sen buyutmesi icin hap kullanmissin daha veremem diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…