Bir idrar testi yapsaydın canım,varda çıkar silik de olsa.
Gerek yok ama gunun ilk idrari olursa bhcg idrarda birikmiş oluyor ve daha net bilgi almani saglior idrar testindebsbirki post: 41699084 .!.:İlle sabahki ilk idrarlamı yapmalıki testi grçen ay 4 5 test yaptım hep tekçizgi o yüzden yapmak istemedim test
kızlar insallah tez zamanda hamile kalirsiniz hayirlisiyla bende bekliyrm bugun 12. gunm yarin sabah test yapicam dua edin
Tahlil yaptırdın mı inşallah gönlüne göre olur12. Gün geri sayım yapıyorum resmen:) hamilelik u oksa 15.gün adet görürmüyüm ki hemen
Kan testi mi yapacaksın ben idrarda görmeden kan tahlili vermeyeceğim çok yıprandım artık hayırlı olur inşallahkızlar insallah tez zamanda hamile kalirsiniz hayirlisiyla bende bekliyrm bugun 12. gunm yarin sabah test yapicam dua edin
rahim filmi çektirdin mi canım sen?Merhabalar bayanlar. 1 yıllık evliyim ve 11 aydır bebek denemesindeyiz. Eşimin ilk Sperm tahlilleri kötüydü. Bende bir sıkıntı yoktu. Eşimin spermleri düzeldi ben de kontrole gittim sıkıntı yok dedi doktor. 7-8 tane yumurtam olduğunu ve inofolic diye hamile kalmayi kolaylaştırıcı bir destek hapı verdi. Günde 4 doz kullanıyorum ve cok ağrı yapıyor bel ve kasikta. Klomen diye verilen ilaçlar çoğu kişide kist yapmış onlarda da ağrı olmuş acaba bende de kist yapmış midir?ayin 20 sinde gidip yumurta kontrolü yaptitacagim. Catlatma iğnesi yaparız dedi doktor ama okuduğum da burda yazılanları korktum etkileri ve husranliklar (
Canım sperm sonuçları nasıl peki eşinin? Sayı,hareket ve morfolojiMerhaba arkadaslar 1 yildir evliyim korunuyorduk cocuga karar verince dr gittik bende problem cikmadi esimde cift tarafli varikosel var ameliyat dedi dr ama biz henuz karar veremedik bana da klomen ve cat.ignesi verdi yumurtalarim yeterli duzeydeymis bekliyoruz bakalim ameliyatsiz olacak mi
Merhaba arkadaslar 1 yildir evliyim korunuyorduk cocuga karar verince dr gittik bende problem cikmadi esimde cift tarafli varikosel var ameliyat dedi dr ama biz henuz karar veremedik bana da klomen ve cat.ignesi verdi yumurtalarim yeterli duzeydeymis bekliyoruz bakalim ameliyatsiz olacak mi
rahim filmi çektirdin mi canım sen?
yok cnm testte yapicm artik kan vere vere taniyorlar beniKan testi mi yapacaksın ben idrarda görmeden kan tahlili vermeyeceğim çok yıprandım artık hayırlı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?