çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

uslutuba tabi cnm egwr yumurtanin buyuklugu iyi olursa isteye bilirsin omen kullanmadn catlatma ignesi olanda var

bir umut insallah cnm ama bnm umudm yok iki gebeligimoldu. ama dustu ikiside onlarda adetime bir hafta kala cok net cikmisti simdi 3 gun var adetime testler beni hic yaniltmadi bu zmana kadar cikmadiysa adet oluyorum kesin

uslutuba tabi cnm egwr yumurtanin buyuklugu iyi olursa isteye bilirsin omen kullanmadn catlatma ignesi olanda var
Ciddi mi canim?gercekten oyle cok iyi olur ya...bi de ben yumurtlamami takip ettirip bakayim o zaman...

bir umut insallah cnm ama bnm umudm yok iki gebeligimoldu. ama dustu ikiside onlarda adetime bir hafta kala cok net cikmisti simdi 3 gun var adetime testler beni hic yaniltmadi bu zmana kadar cikmadiysa adet oluyorum kesin
Bu ay olmazsa bir sonrakine olur moralimizi bozmayalım... stres ve uzuntu de adet donemimizi etkiledigi gibi hamile kalmamizda da önemli bir etken... doktorumun bana tavsiyesi

Sperm 36 saat yasiyormus. Yani cuma gunu iliskiye giremesende önemli değil. Senin ayin 15ine kadar beklemen lazım sıkma canını zamani geldiyse 1 kerede de olur ilk seferde hamile kalanlar gibi :)

Valla resme uzaktan yakindan bayaaaagi baktim ama en sonunda sanki hafif cizgi gordum...ya da gormek istedim bilmiyorum ama sen yine tekrarla testi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…