Ay inşallah olmazsin mutlu bi haber alalim artikGunaydin bayanlar..16.gune girdim her an adet olabilitim oyle hissediyorum bakalim ne zaman olucam
Selam canim... bende 9 ay hamilelik olmayinca doktora gittim cikolata kisti cikti. Simdi yumurta takibi igneler ilaclar uğraşıyoruzMERHABA KIZLAR BU TOPİĞİ TAKIP EDIYORUM. ÖNÜMÜZDEKI AYLARDA BENDE KLOMEN VE İĞNE KULLANMAYI DÜŞÜNUYORUM ÇÜNKÜ. DOKTOR ZATEN DIREK VERIR SANIRIM 10 AY DIR GEBELİK OLMAYINCA... BUGUN YİNE RÜYAMDA BEBEĞİM VARDI. OĞLAN BEBEĞİ... RÜYADA OLSA Bİ KAÇ SANIYELIK GÜZEL Bİ DUYGU YAŞADIM... DAHA ONCEDE HAMILEYKEN FELANDA GORDUM KENDIMI. SİZLERDE RUYA GÖRÜYORMUSUNUZ
EŞİMİN İŞ DURUMU SIKINTILI 1 AYA KADAR SÜZENE GİRMİŞ OLUR. İLÇEDEYİM ÖZEL HASTANE YOK. DEVLET HASTENESİNİ GİTTİM DOKTOR KONUŞMA ÖZÜRLÜ.İLGİLENMİYORSelam canim... bende 9 ay hamilelik olmayinca doktora gittim cikolata kisti cikti. Simdi yumurta takibi igneler ilaclar uğraşıyoruzbence daha fazla erteleme adetinin 2.yada 3.gunu doktora git... bu arada ben kendimi hamile gormedim ruyamda ama esim bikac kez görmüştü beni
Amiiin... her an dua ediyorum. Rabbim tum isteyenleri evlat sahibi yapsin.EŞİMİN İŞ DURUMU SIKINTILI 1 AYA KADAR SÜZENE GİRMİŞ OLUR. İLÇEDEYİM ÖZEL HASTANE YOK. DEVLET HASTENESİNİ GİTTİM DOKTOR KONUŞMA ÖZÜRLÜ.İLGİLENMİYORŞU AN MUAYENE İÇİN İLE GİDİP GLEMEM. CANIM. İNŞL ONÜMÜZDEKİ Bİ KAÇ AY İÇERİSİNDE GİDECEĞİM. 7. AY BİTTİ 8.AYIN İÇİNDEYİM. RABBIM SESIMIZI DUYSUN MUBAREK GUNDE .. HEPİMİZİN GÖBEĞİNE BEBİŞLER KONSUN.. BİDE Bİ TOPİKTE OKUDUM PRESEED DİYE Bİ KAYGANLAŞTIRICI VARMIŞ SPERMLERIN VAJINA İÇİNDE İLERLEMSİNİ KOLAYLAŞTIRIYORMUŞ. HERKES MEMNUN KULLANANLAR YANI. POZITIF SONUC ALANLAR WAR. ONU KULLANMAYI DÜŞÜNDÜM BU AY. SONRA VAZGECTIM .ONCE DOKTORA GIDEYIM DEDIM
Adetim basladiAy inşallah olmazsin mutlu bi haber alalim artikbenim daha cok var gunlerime sabırsızlanıyorum
benm görümcemde de varmıs çikolata kisti ilac kullnmis bir dahaki ayda hamile kalmis cnm1 senedir... 3 aydir da doktora gidiyorum. Cikolata kisti var bende o engelliyormuş hamileligi
Kısmet değilmişAdetim basladi( bi dahaki aya kaldi umutlar
Canim hangi ilac araba? Ben femara'yi kullandim bu ay...benm görümcemde de varmıs çikolata kisti ilac kullnmis bir dahaki ayda hamile kalmis cnm
sorarım cnm görümceme hangi ilacı kullandın diye ona göre haber ederim sanaCanim hangi ilac araba? Ben femara'yi kullandim bu ay...
Tamam cnm haberini bekliyorum.teşekkür ederimsorarım cnm görümceme hangi ilacı kullandın diye ona göre haber ederim sana
Kac aydir kullanıyorsun? 3 aydan fazla önermiyorlarbu ay tekrar klomen kullansammi acaba
Ozaman bi sakınca yok bence 2. Yada 3.ayda hamile kalanlari okumustumBu ay ilk kez kullandim
MERHABA KIZLAR BU TOPİĞİ TAKIP EDIYORUM. ÖNÜMÜZDEKI AYLARDA BENDE KLOMEN VE İĞNE KULLANMAYI DÜŞÜNUYORUM ÇÜNKÜ. DOKTOR ZATEN DIREK VERIR SANIRIM 10 AY DIR GEBELİK OLMAYINCA... BUGUN YİNE RÜYAMDA BEBEĞİM VARDI. OĞLAN BEBEĞİ... RÜYADA OLSA Bİ KAÇ SANIYELIK GÜZEL Bİ DUYGU YAŞADIM... DAHA ONCEDE HAMILEYKEN FELANDA GORDUM KENDIMI. SİZLERDE RUYA GÖRÜYORMUSUNUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?