çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

MERHABA KIZLAR BU TOPİĞİ TAKIP EDIYORUM. ÖNÜMÜZDEKI AYLARDA BENDE KLOMEN VE İĞNE KULLANMAYI DÜŞÜNUYORUM ÇÜNKÜ. DOKTOR ZATEN DIREK VERIR SANIRIM 10 AY DIR GEBELİK OLMAYINCA... BUGUN YİNE RÜYAMDA BEBEĞİM VARDI . OĞLAN BEBEĞİ... RÜYADA OLSA Bİ KAÇ SANIYELIK GÜZEL Bİ DUYGU YAŞADIM... DAHA ONCEDE HAMILEYKEN FELANDA GORDUM KENDIMI. SİZLERDE RUYA GÖRÜYORMUSUNUZ

Selam canim... bende 9 ay hamilelik olmayinca doktora gittim cikolata kisti cikti. Simdi yumurta takibi igneler ilaclar uğraşıyoruz bence daha fazla erteleme adetinin 2.yada 3.gunu doktora git... bu arada ben kendimi hamile gormedim ruyamda ama esim bikac kez görmüştü beni

EŞİMİN İŞ DURUMU SIKINTILI 1 AYA KADAR SÜZENE GİRMİŞ OLUR. İLÇEDEYİM ÖZEL HASTANE YOK. DEVLET HASTENESİNİ GİTTİM DOKTOR KONUŞMA ÖZÜRLÜ.İLGİLENMİYOR ŞU AN MUAYENE İÇİN İLE GİDİP GLEMEM. CANIM. İNŞL ONÜMÜZDEKİ Bİ KAÇ AY İÇERİSİNDE GİDECEĞİM. 7. AY BİTTİ 8.AYIN İÇİNDEYİM. RABBIM SESIMIZI DUYSUN MUBAREK GUNDE .. HEPİMİZİN GÖBEĞİNE BEBİŞLER KONSUN.. BİDE Bİ TOPİKTE OKUDUM PRESEED DİYE Bİ KAYGANLAŞTIRICI VARMIŞ SPERMLERIN VAJINA İÇİNDE İLERLEMSİNİ KOLAYLAŞTIRIYORMUŞ. HERKES MEMNUN KULLANANLAR YANI. POZITIF SONUC ALANLAR WAR. ONU KULLANMAYI DÜŞÜNDÜM BU AY. SONRA VAZGECTIM .ONCE DOKTORA GIDEYIM DEDIM

Amiiin... her an dua ediyorum. Rabbim tum isteyenleri evlat sahibi yapsin. Bilmedigim ve doktor tavsiyesinde olmayan ürünleri pek kullanma taraftari degilim ben. Yan etkileri de olabilir yada herkeste ayni etkiyi göstermeyebilir...

Bu ay yine gitsemmi dr acaba kullansammi yine klomen normalde hep geciken adetim 30.gun geldi demekki yumurtam vaktinde catlamis

Ayy ya bende hep ruya goruyorum bilinaltima fazla ittim bu konuyu demek ki kiz bebegim vardi emziriyodum oyle guzel bi duyguydu ki aklimdan cikmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…