çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

ay inşallah ya bende görüyorum güzel rüyalar annemde fal batırmış 9. ay müjdeyi alcaksın demiş bakan falada inanmam ama umut işte annem benden hevesli ve üzülüyor çünki kız kardeşim benden 1 sene sonra evlendi ve hemen hamile kaldı yaşına gircek mink teyzoşumm

Allah kabul etsin glzar.

Kizlar bugun ignenin 7.gunu. akşam uzeri garip bi bas agrim oldu daha once yasadigim bas agrilarindan farkli bir agri. Ve ilaveten iftardan sonra afedersiniz ishal de basladi.

Ayni etkileri yasayan var mi??? Normal mi bu gelismeler...

Benim de aynı şey başıma geldi 7. Gün başladı 9. Gün geçti :) hem baş ağrısı hem diğeri vardı.

Mrb kizlar ben bu ay yine klomen kullanmaya karar verdim pzt gidicem bakalim dra sizler ins bu ay cift cizgiyi gorursunuz

:)) annelik daha olmadan bile zor...
Sen igneden sonra kaçıncı günündesin??
Bugün 10. Günüm ama adetime 2 gün kaldı. Dr bana adetin geçerse gel dedi nasıl olacak bilmiyorum iğneye göre gitsem de bayrama denk geliyor. Evde test yapmaya da artık korkar oldum

bugün iğneden sonra 16. günüm idrar testi yaptım ikinci çizgi daha silik çıktı, ümitlenmeli miyim

Bugün 10. Günüm ama adetime 2 gün kaldı. Dr bana adetin geçerse gel dedi nasıl olacak bilmiyorum iğneye göre gitsem de bayrama denk geliyor. Evde test yapmaya da artık korkar oldum
Bayramdan sonrasini bekle bence... her ay testte negatifi görmek yipratti artik beni de. Bu sefer test yapmicam 5 gun gecikene kadar :))

Bayramdan sonrasini bekle bence... her ay testte negatifi görmek yipratti artik beni de. Bu sefer test yapmicam 5 gun gecikene kadar :))
.
Bayramda misafirlerim olacak onları gezdireceğiz tatil falan ayarlıyor eşim herhalde daha erken yaparız testi o Yüzden de

saol cnm teşekkür ederim sizlerde yapın bence yardımcı olurum bende

bnm yarın adet günüm benm de 16. günümm bugün insallah adet olmam ama testlerde de cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…