Benim de aynı şey başıma geldi 7. Gün başladı 9. Gün geçti :) hem baş ağrısı hem diğeri vardı.Allah kabul etsin glzar.
Kizlar bugun ignenin 7.gunu. akşam uzeri garip bi bas agrim oldu daha once yasadigim bas agrilarindan farkli bir agri. Ve ilaveten iftardan sonra afedersiniz ishal de basladi.
Ayni etkileri yasayan var mi??? Normal mi bu gelismeler...
Allah kabul etsin canım bakalım yarın da ben yapıcam akşambende salatı tefriciye cekmeye basladm cnm 4444 defa
Benim de aynı şey başıma geldi 7. Gün başladı 9. Gün geçti :) hem baş ağrısı hem diğeri vardı.
Bugün 10. Günüm ama adetime 2 gün kaldı. Dr bana adetin geçerse gel dedi nasıl olacak bilmiyorum iğneye göre gitsem de bayrama denk geliyor. Evde test yapmaya da artık korkar oldum:)) annelik daha olmadan bile zor...
Sen igneden sonra kaçıncı günündesin??
Bayramdan sonrasini bekle bence... her ay testte negatifi görmek yipratti artik beni de. Bu sefer test yapmicam 5 gun gecikene kadar :))Bugün 10. Günüm ama adetime 2 gün kaldı. Dr bana adetin geçerse gel dedi nasıl olacak bilmiyorum iğneye göre gitsem de bayrama denk geliyor. Evde test yapmaya da artık korkar oldum
Kan testi kesin çözümbugün iğneden sonra 16. günüm idrar testi yaptım ikinci çizgi daha silik çıktı, ümitlenmeli miyim
.Bayramdan sonrasini bekle bence... her ay testte negatifi görmek yipratti artik beni de. Bu sefer test yapmicam 5 gun gecikene kadar :))
Kan testi kesin çözüm
saol cnm teşekkür ederim sizlerde yapın bence yardımcı olurum bendeAllah kabul etsin glzar.
Kizlar bugun ignenin 7.gunu. akşam uzeri garip bi bas agrim oldu daha once yasadigim bas agrilarindan farkli bir agri. Ve ilaveten iftardan sonra afedersiniz ishal de basladi.
Ayni etkileri yasayan var mi??? Normal mi bu gelismeler...
saol cnm bnm insallh hamilesindirAllah kabul etsin canım bakalım yarın da ben yapıcam akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?