Bugün çizgim belirgin Rabbim benim yüzüme güldü galiba inşallah tez zamanda isteyen herkesin yüzüne gülsün[/QUOT. hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucagına almayı nadip etsin Allah
cnm malesef adet oldummm çok üzgünümmBence olmayacaksın :) adet gününse öyle silik çıkması normal. Kesinleştir de hayırlı olsun diyelim:) inş
cnm malesef adet oldummm çok üzgünümm
tedaviye ara vericem galiba yada bir ay daha devm edicm esimle konusucm aksam baklm fikrimizde gitmek yoktu bu sy da gitmezsm bi 3 ay faln gitme sansim olmick zaten ,hsg cekicm demisti doktrm bilmiyrm napicm gidersm hsgden sonra asilama olack
Merhabacanım cok sevindim allah saglıklakucagına almayı nasıp etsın bizim icinde dua et presed jeli şimdi bende araştırıyorum işallah bızlerede umut olur
CANIM HAYIRLI OLSUN.BİZLEREDE DUA ET :) NELER YAPTIN NELER KULLANDIN BU SÜREÇTE AYRINTILI ANLATIRMISIN . KAÇINCI AYINDI ? BİRDE KLOMEN VE ÇATLATMA IĞNESİNİ NE ZAMNDIR KULLANIYORDUN :)Ümisinizi kaybetmeyin arkadaşlar ve benden tavsiye sadece doktora bağlı kalmayın iğne ile aynı gün bence ilişkiye başlayın en garantisi de iğneden sonra yumurtlama testi ile takip edin ben öyle yaptım 4 günde çatlamıştı ve sperm yavaşlığı olmasına rağmen presseed jel ile galiba sonunda hamileyim siz de bir araştırın yorumları okuyun inşallah doktor müjdeyi tazeler hala inanamıyorum bakalım bayram bana geçecek mi
Sağlık olsuncnm malesef adet oldummm çok üzgünümm
İnşallah en tez zamanda olur...cnm malesef adet oldummm çok üzgünümm
Benim de 10gün oldu bugün vakit gecmek bilmiyo :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİgnenin 12.gunundeyim yumurtalar soldaydi birazcik agrim oldu o tarafta ama klasik adet belirtileri yasiyorum suan bel gogus agrisi var kirmizi karti yicem sanirim neyse hakkimizda hayirlisi olsun insallah ama beklemek zooorrr
Canım ben adet olunca aradım dr u geleyim mi tekrar klomen için dedim o da rahim filmi çekelim dedi,sinir oldum,Hemen ilk klomen kullanmada film istenir mi ki? Benim eşimdeki sorun hallolmadan neden çektireyim ki,hem rahim filmi çekilince tüpler yapışık, az kapalı ya da kapalı olsa bile rahim filminden sonra açıldığı için hamile kalmak daha kolay oluyormuş,eşim 1,5 ay sonra tekrar test verecek diye çektirmedim,önce onun durumu netleşsin düzelme olmuşsa rahim filmi çektirir şansımızı arttırırız,o zamana kadar boşuna hormon da almak istemedim kendi kendimize takılırız diye düşündüm. Klomen kullandığımı eşimin dr una söyleyince acele etmişsiniz daha 2ay var dedi. Ayrıca ben bu ay geçen ayki klomenin etkisi midir nedir erken yumurtlayacağım galiba normalde 30-31günde bir adet oluyorum ve ortalama 17-18.günlerde yumurtluyordum ama ovülasyon testi yaptım sabah neredeyse koyulaşmak üzere. Sen rahim filmi falan çektirmiş miydin canım?Canım Merhaba doğru diyosun stres bu işin en büyük düşmanı iyi yapmışsıın ben bugun sipariş verdim işallah bizde olumlu sonuç alırız doktora gıttım femara diye bi ilaca başladık klomen gibi oda çatlatma iğnesi falan oluyosun bakalım ayın 19unda tekrar gıtcez yumurtalıkların durumuna bakcak ona göre iğne veecek sen neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?