çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

melekcim kist ağrı yapmaz bitanem benim başıma geldi biliorum kalbini ferah tut

Merhaba arladaslar. 8 ocakta catlatma ignesi vuruldu. Bugun 14. gun. Test yapmalimiyim sizce. Negatif cikar diye korkuyorum acikcasi

Merhaba arladaslar. 8 ocakta catlatma ignesi vuruldu. Bugun 14. gun. Test yapmalimiyim sizce. Negatif cikar diye korkuyorum acikcasi
canım bence adet gününü bekle çıkmazsa bide üzülme ama kan testi yaptırabilirsin çok merak ediyosan inşallah güzel haberler alırsın canım

canım bende 7 sinde iğne oldum.Valla ben 11. ve 13. gün test yaptım negatif çıktı.Şimdi hastalanmayı bekliyorum olmazsam kan tahlili yaptıracam.adet tarihinden sonra yap bence testi.Ama kan tahlilinde çıkar yapabilirsin

Sagol canim. Benim de adet gunum pazartesi. Beklicem artik

Gerçektenmi ayy senin pozitifliğinle hepimiz hamiş olacaz :) inşallah canım dediğin gibi çıkar
walla 3 tane kistim olmuştu bikeresinde 5 cm en küçüğü yüzümü sivilce basmıştı ama bir iki tane değil yani bide bende hiç sivilce çıkmaz ve göğüslerim şişmişti o kadar yani canım benim pozitif olmak iyidir ne demiş mevlana
Üzülme! Çünkü yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma; yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar.Bende biraz rahatlatıyosam sizi ne mutlu bana

çok saol bitanemduygusallaştım iyice birbirini hiç tanımayan bir sürü insan herkez birbirine dualar ediyor destek oluyor moral oluyor iyiki bu siteye girmişim .Sizin gibi güzel insanları tanıma şansım oldu.Allah hepimizi mutlu eder meleklerimizle inşallahh

yok canım olmuyo ben 11. ve 13. gün yaptım çıkmadı bugün 14. gün artık hastalanmayı bekliyorum.Sende 14. gün yap kesin olsun

14. günü iple çekiyorum o zaman :) ayy kızlar böyle hamile kalma oranı yüksek değilmiş ama yine de içimde acayip bir umut var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…