melekcim kist ağrı yapmaz bitanem benim başıma geldi biliorum kalbini ferah tutinşallah canımm ..ama bu ağrılarla umudum kesiliyor belim ağrıyor sırtım ağrıyor kasığıma kramplar giriyor kist olmasından da korkuyorummpoff göğüsümde hiç bişi yok sadece uçları ara ara sızlıyor ama zor beklemek zorr
sana da okucam melekciminşallah canımm ..ama bu ağrılarla umudum kesiliyor belim ağrıyor sırtım ağrıyor kasığıma kramplar giriyor kist olmasından da korkuyorummpoff göğüsümde hiç bişi yok sadece uçları ara ara sızlıyor ama zor beklemek zorr
canım bence adet gününü bekle çıkmazsa bide üzülme ama kan testi yaptırabilirsin çok merak ediyosan inşallah güzel haberler alırsın canımMerhaba arladaslar. 8 ocakta catlatma ignesi vuruldu. Bugun 14. gun. Test yapmalimiyim sizce. Negatif cikar diye korkuyorum acikcasi
Gerçektenmi ayy senin pozitifliğinle hepimiz hamiş olacaz :) inşallah canım dediğin gibi çıkarmelekcim kist ağrı yapmaz bitanem benim başıma geldi biliorum kalbini ferah tut
Allah binlerce kez razı olsun canım senden.Bende hergün hepimize dua ediyorum.Allah dualarımızı kabul etsin.sana da okucam melekcim
Sagol canim. Kan testinde kesin cikar mı ki?canım bence adet gününü bekle çıkmazsa bide üzülme ama kan testi yaptırabilirsin çok merak ediyosan inşallah güzel haberler alırsın canım
canım bende 7 sinde iğne oldum.Valla ben 11. ve 13. gün test yaptım negatif çıktı.Şimdi hastalanmayı bekliyorum olmazsam kan tahlili yaptıracam.adet tarihinden sonra yap bence testi.Ama kan tahlilinde çıkar yapabilirsinMerhaba arladaslar. 8 ocakta catlatma ignesi vuruldu. Bugun 14. gun. Test yapmalimiyim sizce. Negatif cikar diye korkuyorum acikcasi
Sagol canim. Benim de adet gunum pazartesi. Beklicem artikcanım bende 7 sinde iğne oldum.Valla ben 11. ve 13. gün test yaptım negatif çıktı.Şimdi hastalanmayı bekliyorum olmazsam kan tahlili yaptıracam.adet tarihinden sonra yap bence testi.Ama kan tahlilinde çıkar yapabilirsin
walla 3 tane kistim olmuştu bikeresinde 5 cm en küçüğü yüzümü sivilce basmıştı ama bir iki tane değil yani bide bende hiç sivilce çıkmaz ve göğüslerim şişmişti o kadar yani canım benim pozitif olmak iyidir ne demiş mevlanaGerçektenmi ayy senin pozitifliğinle hepimiz hamiş olacaz :) inşallah canım dediğin gibi çıkar
evet hayatım 1 günlük bile olsa çıkar dün doktoruma sordum öyle dediSagol canim. Kan testinde kesin cikar mı ki?
Tesekkurler canim.Pazartesiyi bekleyemessem yaptiririm bi test :)İnsallah Rabbim bu ay ellimizi bosa cikarmaz. Kuzularimizi aliriz kucaga :)evet hayatım 1 günlük bile olsa çıkar dün doktoruma sordum öyle dedi
çok saol bitanemwalla 3 tane kistim olmuştu bikeresinde 5 cm en küçüğü yüzümü sivilce basmıştı ama bir iki tane değil yani bide bende hiç sivilce çıkmaz ve göğüslerim şişmişti o kadar yani canım benim pozitif olmak iyidir ne demiş mevlana
Üzülme! Çünkü yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma; yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar.Bende biraz rahatlatıyosam sizi ne mutlu bana
bizede umut olursun hemm inşallah hamişsindir canımmmTesekkurler canim.Pazartesiyi bekleyemessem yaptiririm bi test :)İnsallah Rabbim bu ay ellimizi bosa cikarmaz. Kuzularimizi aliriz kucaga :)
bizede umut olursun hemm inşallah hamişsindir canımmm[/Qbenim.
İnsallah canim benim. Hepimiz icin dua ediyorum .
yok canım prengly iğne yapıldı progestan ilaç verdi doktor banaKizlar siz de catlatma ignesi olarak ovitrelle ve crinon jel mi kullaniyosunuz?
Ya o kadar tek çizginin üstüne ilacın etkisiyle bile olsa çift çizgi görmek istemiştim ama malesef ki
yok canım olmuyo ben 11. ve 13. gün yaptım çıkmadı bugün 14. gün artık hastalanmayı bekliyorum.Sende 14. gün yap kesin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?