çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Gunaydinnn kizlar bugun nasilsinz
Günaydın zeynepçim beklemedeyim senin gibi :)benimde bugün 14. gün heyecanla bekliyorum bir umut olur diye gerçi idrar testinde negatif gördümde hala umudum var ama :):) sen nasılsınn ?

Cnm erken test yapmissin bnm bugun adet gunum cok umutlaak istemiyorum onn icin adet olmayi bekliyorum

evet erken yapmışım benim normalde adet geçti zaten çünkü 20 gün yapıldı ama iğne oyüzden benimde bugün 14. gün olunca artık bundan sonra hastalanırmıyım diye bekliyecemm .İnşallah olmayız ama

Hepimizin duasi ayni kurban oldugum allhim bir mucize cuma gunu ecel terleri dokecem eger adet olmasam
bende cuma günü yaptıracam hastalanmazsam tabii kurban oldugum Allah'ım dualarımızı kabul eder ve meleklerimize kavuşuruz.Sende stres yapma inşallah güzel haber alacaksın ben inanıyorumm

bende cuma günü yaptıracam hastalanmazsam tabii kurban oldugum Allah'ım dualarımızı kabul eder ve meleklerimize kavuşuruz.Sende stres yapma inşallah güzel haber alacaksın ben inanıyorumm
inan elimde degil senn agrin varmi cnm bnm doktorum iki gun gecerse gel dedo cumaya gitcm iste bakalim

çok şiddetli bi ağım yok valla ara ara gaz sıkışması gibi kasığımda ağrı oluyor.Bende kistmi diye korkuyorum.Benim adetim sancılı olmaz çünkü hiç bilmem hastalandığımı dizlerim ağrır birazcık okadar :)Çok üşütmem lazım hastalanmam için .S

rica ederim canım ne demek ayy inşallah Allah dualarımızı kabul eder hepimiz hamiş oluruz.Ben bu aydan çok umutlu degilim ama hala hastalanana kadar umudum var bi umut işte
aynen mutlu ve umutlu idrarda çıkmaz kanda çıkabilir bence yaptır. canım güzel haberlerle inş.

aynen mutlu ve umutlu idrarda çıkmaz kanda çıkabilir bence yaptır. canım güzel haberlerle inş.
İnşallah canım cumaya kadar bekliyecem bakalımm..Tuhaf bi his var ama içimde sanki iyi haber alacakmışız gibi inşallah öylediren azından birimiz mutlu haberi alalımda birbirimize umut olur :)

kızlar 14 günde kanda çıkıyor siz kan testi yapsanıza ya nasıl dayanıyorsunuz hadisenize ? kan testi net sonuç verir size suanda ..melek zeynep hadi. güzel haberler verin bize.

kızlar 14 günde kanda çıkıyor siz kan testi yapsanıza ya nasıl dayanıyorsunuz hadisenize ? kan testi net sonuç verir size suanda ..melek zeynep hadi. güzel haberler verin bize.
ama böyle beklemek daha güzel hadi negatif çıkarsa moralim bozulacak:)Korkuyorum sanırım negatifi görmeye :)hastalanırsam enazından umutsuz beklemekten kurtulurum.Geçen ay çok umutlandım doktora gittim 7 gün geçmişti tahlil verdim beklerken hastalandım :):)meğersem progestandan dolayı gecikmiş.Oyüzden bu sefer korkuyorum yine aynısı olacak diye.Tek fark geçen ay iğne yapılmadı bu ay yapıldı ama :)oyüzden umudumu yitirmek istemiyorum :)

cnm korkuyorum hala adet olcam diyorum onun icin yapmadim bide bugun adet gunum cuma gunu gitcem iste

tamam canlarım bu sizin tercihiniz ben sonuçlarla direk yüzleşmeyi tercih ettiğim için sanırım yok sa daha erken üzülür doktora gidene kadar kendimi toplarım diye düşünüyorum çünkü cumartesi test yaptıracağım negatif olursa en azından pazartesi randevum var o zamana kendimi toplar enerjimi geri getiririm diye.
ama sizi de anlıyorum o zaman güzel haberleriniz bekliyorum ikinizide öpüyorum melek zeynep

saol tatlım inşallah güzel haber verebilirim

Ya o kadar tek çizginin üstüne ilacın etkisiyle bile olsa çift çizgi görmek istemiştim ama malesef ki
ben bu test işini anlamadım hani 14 gün öncesi yaparsan pozitif olabilir yanıltabilir deniyordu ama bak sende 6.günde negatif çıkmışş bu nasıl oluyor kafam karıştı poff bendede negatif çıktı 13. günde hemde oyüzden umutsuzluğa kapıldımm inşallah test yanıltmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…