- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
olmazsa bu ay bnde ilk 3 günü öle değerlercem inşallah tutarda..Banada gün aşırı dedi ama ben uymadım ilk 3 gün her gece sonra gün aşırı dedi dün gece sondu ama çok agrım oldu ilişkide bugün hafif bel agrısı ve kafif kasık 2 gün baş agrıaı oldu inşallah tutmuştur günlük haberleşelim ben birde 707 kere ya varis ve meryem suresini okuyorum karnıma elimi koyup rabbim ne demişse o
banada dedi rahim filmi çekeriz tüplerine bi bakarız dedi..Bende tutmazsa rahim filmi çekilecem sonra adetin 5 günü yakı yapıştıracam 3 gün boyunca bakalım rabbim neyi nasip etmişse gönlümüze göre versin
eğer bakalım dese bende baktırcam biraz acılı oluomus sanırsam...Ben yaptıracam belki tıkalı belki yapışık ondan olmuyor 20 aydır korkunun ecele faydası yok malesef
Benim adet sancılarımda çok agır geçiyor bebek olacaksa onun için o agrıyıda çekerim allahın izniyle...eğer bakalım dese bende baktırcam biraz acılı oluomus sanırsam...
benimde benmdeBenim adet sancılarımda çok agır geçiyor bebek olacaksa onun için o agrıyıda çekerim allahın izniyle...
baska seylerle ilgilenen canım benim kafanı baska seylerle mesgul et.. olsnda hayrlısı bakalm..O kişiye göre değişiyor normal dogum yaparsan için temizleniyor diye agrı azalıyormuş çocugum olsun agrıya razıyım inan zaman bir an önce geçse yeminle mala bagladımgeçmek bilmiyor
6 güncük bsey kalmadı kiEv temizle ütü yap gez toz yine aynı bakalım takmamaya çalışıyorum ama olmuyor geçecek son 6 gün dayanacaz tabi adet olmazsam :)
bilemedimki canm nasıl oluo hangi ilacı kullandın klomenmi ? kaç gün kullandın?Kızlar bende 2 gün ç.iğnemi oldum. doktorum erken yumurtlama olmus dedi ve sğda iki yumurtan var dedi erken yumurtlama ne kş
tesekkrler aydnlattğın için canm :)Normalde 28 günde bir adet oluyorsan adetinden 14 gün önce yumurtan oluşmaz bu ay erken olmuş onu söylemiş bende adetimin 11 günü yumurtam oluştu hadi tedavin hayırlı ugurlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?