çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

olmazsa bu ay bnde ilk 3 günü öle değerlercem inşallah tutarda..

Bende tutmazsa rahim filmi çekilecem sonra adetin 5 günü yakı yapıştıracam 3 gün boyunca bakalım rabbim neyi nasip etmişse gönlümüze göre versin

Ben yaptıracam belki tıkalı belki yapışık ondan olmuyor 20 aydır korkunun ecele faydası yok malesef

O kişiye göre değişiyor normal dogum yaparsan için temizleniyor diye agrı azalıyormuş çocugum olsun agrıya razıyım inan zaman bir an önce geçse yeminle mala bagladım geçmek bilmiyor

O kişiye göre değişiyor normal dogum yaparsan için temizleniyor diye agrı azalıyormuş çocugum olsun agrıya razıyım inan zaman bir an önce geçse yeminle mala bagladım geçmek bilmiyor
baska seylerle ilgilenen canım benim kafanı baska seylerle mesgul et.. olsnda hayrlısı bakalm..

Ev temizle ütü yap gez toz yine aynı bakalım takmamaya çalışıyorum ama olmuyor geçecek son 6 gün dayanacaz tabi adet olmazsam :)

Gün cük: D değil mi yatcaz kalkcaz bir bakmışsın geçmiş aslında takıntılı değilim belkide ilk oldugu için öyle öbür ay umrumda olmaz aslında :)

Kızlar bende 2 gün ç.iğnemi oldum. doktorum erken yumurtlama olmus dedi ve sğda iki yumurtan var dedi erken yumurtlama ne kş

Normalde 28 günde bir adet oluyorsan adetinden 14 gün önce yumurtan oluşmaz bu ay erken olmuş onu söylemiş bende adetimin 11 günü yumurtam oluştu hadi tedavin hayırlı ugurlu olsun...

Ben adetimin 3. Günü kullandım klomeni sabah akşam hapımın bittiği gün çatlatma iğnes verdi sonra ilişki takvimi verdi ama olmadı

Şimdi 2. Kez aynı tedaviyi uygulayacak. Pazartesi doktora gideceğim. Sadece bu ay doktor gelmeden önceki akşam ilişki olsun duş alma içinde canlı spermleri izleyeceğim dedi

Hemde yumurtam oluşmuş ise çatlatma iğnesi vuracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…