3. Günüm galibaben bel agrısı ve kasık agrısı ayak çekmeden öldüm bugün 9. Cu günüm ara aea giriyor şimdi senin kaçıncı gün cnm
inşallah verir isteyen herkeseHayırlı olsun tedavin inş rabbim kucagını doldursun zaman geçmek bilmiyor agrı sızımız boşuna olmasın inş..
Ignenin etksi 12 gunde geciyor canim tebrik ederim seni hamilesin kan testi ver bian once ve bizlere dua etKizlar yardim edin çatlama iğnesi oldum ignegi 17 günüdür yapmisim ve test yaptim pozitif iğnenin etkisiden mi pozitif acaba
İnşallah cnm hamileyimdir Rabbim gönlümüze gore verir inşallah aminIgnenin etksi 12 gunde geciyor canim tebrik ederim seni hamilesin kan testi ver bian once ve bizlere dua et
Amin insallahh... catlatma ignesinin 15.gunu test yaptm negatif cikti ve dogruydu. Ignenin etkisi 12 gunde geciyor. Biz tup bebege geciyoruz Adet olmayi bekliyorum simdiİnşallah cnm hamileyimdir Rabbim gönlümüze gore verir inşallah amin
Yasin kaç ki tüp bebeğe geciyorsun cnmAmin insallahh... catlatma ignesinin 15.gunu test yaptm negatif cikti ve dogruydu. Ignenin etkisi 12 gunde geciyor. Biz tup bebege geciyoruz Adet olmayi bekliyorum simdi
23 yasindayim. Bu ay bi deneme yapmadik adet olmam lazim baslamamiz icin. Sabirsizlikla bekliyorum. Esimin sperm sayisi hizi cok dusuk bendede pko var ve sol tupun kapali mecbur gectik..İnşallah adet olmasin cnm
Rabbim senin YARDIMCINIZ olsun cnm bu arada ben 25 yasindaym23 yasindayim. Bu ay bi deneme yapmadik adet olmam lazim baslamamiz icin. Sabirsizlikla bekliyorum. Esimin sperm sayisi hizi cok dusuk bendede pko var ve sol tupun kapali mecbur gectik..
Amiiinnnn insallahhh. Bakalim insallah ilk denemede tutar. Gerci kenan hoca yasin cok genc ihtimaller daha yuksek dedi ama ne bilim ya kafama cok takmakta istemiyorumRabbim senin YARDIMCINIZ olsun cnm bu arada ben 25 yasindaym
inşallah cnm TutarAmiiinnnn insallahhh. Bakalim insallah ilk denemede tutar. Gerci kenan hoca yasin cok genc ihtimaller daha yuksek dedi ama ne bilim ya kafama cok takmakta istemiyorum
Canim sen git kan baktır kesin pozitif seninkiKizlar yardim edin çatlama iğnesi oldum ignegi 17 günüdür yapmisim ve test yaptim pozitif iğnenin etkisiden mi pozitif acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?