çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

hımm anestezılı yaptın sen ondan hıssetmedın demekkı
Canım kendimi sıkmak istemedim kendini kasınca açık olsa bile kapalı çıkabilir sen kendini kastığın için dedi. Tekrar tekrar çektirmektense bende bi kere olsun garanti olsun dedim.

Canım kendimi sıkmak istemedim kendini kasınca açık olsa bile kapalı çıkabilir sen kendini kastığın için dedi. Tekrar tekrar çektirmektense bende bi kere olsun garanti olsun dedim.
hımm en ıyısı bende cook kasarım kesın kendımı

ins canım.sendemı pkosun ?nasıl cıktı tüplerın?
Canım benimkisi pko değil yumurta tembelliği yumurtam ikinci ay düzgün oluştu klomen ve inofolic ile birlkte iki yumurtamda biri kiste dönüştü onu yok etmek için ara verince film çekelim dedi. Çektir canım insanın kafası rahatlıyo ama şu rahmin yan olma durumuna takıldım ya.

doktor engel dııl dedıyse takma cnm benım.Rabbim ıstedımı yan olmus düz olmus ne onemı war ??boyle dusun bencee

doktor engel dııl dedıyse takma cnm benım.Rabbim ıstedımı yan olmus düz olmus ne onemı war ??boyle dusun bencee
Aynen öyle düşünüyorum canım rabbim ol dedikten sonra hiçbişeyin önemi yok hayırlısı ile açık çıktı ya gerisi önemli değil. Hayırlısı ile bizde sağlıklı eli ayağı düz evlat nasip olur inşallah.

amın cnm benım amın.sen anestezılımı oldun fılmı?

amın cnm benım amın.sen anestezılımı oldun fılmı?
Evet canım, damaryolu açtılar başka biley yapmadılar. Biraz oksijen verdi olsijeni verirken gittim zaten anlamadım. Kalktığımda da tek hissettiğim baş ağrısıydı. Anestezili çektir canım kendi sıkarsın falan kapalı çıkmasın.

dogru dıosun cnm oyle yapmalı

Ya kızlar ben bu rahmin yan olma konusu ile ilgili kafayı yiyeceğim. Bu durumda olupta hamile kalan birsürü insan var okuduğuma göre. Ama bunun pozisyonumu var neyi var anlamadım çözemedim gitti. Ters olduğunda ilişkide çok can acısı oluyormuş ve adet çok sancılı geçiyormuş. Benim öyle bir sıkıntım yok. Sadece bel ağrım var oda evlenen her bayanda var nerdeyse. Bu konuda bilgisi olan ne olur bilgilendirsin.

Kiz takma kafana okadara.doktor sana kotu bisey mi dedi napti da taktin bukadar??

Kiz takma kafana okadara.doktor sana kotu bisey mi dedi napti da taktin bukadar??
Doktorun direk böyle durumlarda aşılama öneriyoruz demesine takıldım ya. Benim de tamamen ters olsa ağrım acım olurdu öyle bi durumum yoK. Nasıl takmıyım canım ya tüpler dedi onlar açık çıktı rahim yan dedi. Bu şekilde tüpleri açık olduğu için hamile kalan birsürü insan var gerçi

MRB CNM ESKI EBELERE GORUNEBILIRSIN.
ONLAR DUZELTIYOR VE YAKI YAPISTIRIYOR.
HAMILELIK KOLAYLASIYOR.HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN.

MRB CNM ESKI EBELERE GORUNEBILIRSIN.
ONLAR DUZELTIYOR VE YAKI YAPISTIRIYOR.
HAMILELIK KOLAYLASIYOR.HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN.
Sağol canım ben onu sordurdum benimki ters değilmiş bir cm sol taraftaymış tam orta yerine hamileliğe engel bi durumu yokmuş. Evet o yakıyı deniycem canım çok sağol. Daha öncede duymuştum şimdi yirmi günümün dolmasını bekliyorum.

kızlar merhaba aranıza bugün katıldım :) geçmişe dönük mesajlarınızı okuyamadım ama çok merak ediyorum bu iğne ile ilk aydan hamile kalan varmı ?
bende 1 hafta oldu iğne yapılalı bende beklemedeyim son 8 günüm kaldı belli olması için ve göğsüm çok acımaya başladı ve sürekli kasıklarımda ağrılarım var merak ediyorum böyle olupda hamile olan var mı inş hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…