çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

merhaba bende 3 ay önce çektirim hiç ağrım sızım olmadı hiç korkma istersen gittiğim yerim adını adresini veririm ağrısız işlem demişlerdi bana aynen de öyle oldu ... hakkında hayırsılı

Arkadaşlar catlatma ignesi ne rağmen yumurtalarn 36 saatten daha gec çatlama ihtimali varmidir msla 36saat+3gun gibi ???? Fikri olan varsa paylaşrsa çok mutlu olurum?

slm kızlar bundan sonra sizi takip edeceğim bakalım bende klomen+çatlatma iğnesi oldum hamile kalanları duyunca çok seviniyorum inşallah bu ay tutar geçmişe dönük biraz okuyabildi varmı aranızda hamiş olan

Arkadaşlar catlatma ignesi ne rağmen yumurtalarn 36 saatten daha gec çatlama ihtimali varmidir msla 36saat+3gun gibi ???? Fikri olan varsa paylaşrsa çok mutlu olurum?
bana dün doktorum dediki 3 gün içinde çatlar iğneden sonra ama bazen böyle olmayabilior o nednle ertesi haftayıda değerlendirin dedi

bana dün doktorum dediki 3 gün içinde çatlar iğneden sonra ama bazen böyle olmayabilior o nednle ertesi haftayıda değerlendirin dedi
benm çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıldı. ama aşılamadan 4 gün kadar sonra sağ kasığımda uzun süreli ağrılar oldu bende acaba şimdimi çatlıyo diye düşündüm. aşılamanın 13.günü kanda test yaptık sonuç olumsuz. ama adette olmadım daha doğrusu çatlatma iğnesinden dolayı 14-15 gün sonramı olmam lazım yoksa normal sirküme göremi olmam lazm onuda bilmiyorum normalde 2 gün fln sonra adet olmam lazım kafam karışık.
buarada çatlatma iğnesini ilkkezmi vuruldun ilk denemenmi

Evet ilk kez vuruldum ama aşılama olmadı bana seninki daha farklı bir durum bence

Evet ilk kez vuruldum ama aşılama olmadı bana seninki daha farklı bir durum bence
neyse bakalm nolcak bekleyelim ve görelim buarada inş seninki tutar ve böle olursun

slm kızlar bundan sonra sizi takip edeceğim bakalım bende klomen+çatlatma iğnesi oldum hamile kalanları duyunca çok seviniyorum inşallah bu ay tutar geçmişe dönük biraz okuyabildi varmı aranızda hamiş olan

Hoş geldin bende 7 günüm kaldı doktora gidip ogrenicem inş tutar bide doktorum bana vitamin verdi bide 10 günlük bi ilaç verdi regli öldüren bi ilaç 7 gün sonra ilaç bitince regli olmazsan hamile sindir dedi hemen gel insss olur kimse bidaha uğraşmaz beklemek çok zor iş

hoşbulduk evet çok sabır canım her ay hüsran olması çökertio insanı regli öldüren bi ilaç neymiş canım hiç duymadım

ya kızlar ben bol bol bu sürede manevi huzur için hep birlikte dua okuyalım istiyorum böle bi topik yenilerde yok galiba burda birbirimizi biliyoruz niyetimi çevrem dekilere duyurmak hiç ii olmuyo o yüzden sizden yardım istiyorum hergün sırayla bebek olması için bi dua mı okusak liste yapacak biri varmı ne dersiniz

Par
hoşbulduk evet çok sabır canım her ay hüsran olması çökertio insanı regli öldüren bi ilaç neymiş canım hiç duymadım

Pardon yanlış olmuş regl olmamı sağlıyor o ilaç ilaç bitince olmazsam hamileymisim regl günümü beklememe gerek yokmuş

Canım merhaba sen şimdi çoktan bebisini kucağına almissindir rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin.şimdi geçtiğin aşamalardan bize bahseder misin belki umut olur yol gösterir bizlere
canim bnm kusura bakma bugun girebildim nete uzun zamndir giremedim siteye dogum yptim zor bi dogum oldi iyilesme sureci derkn anca firsat bulabildim.bn kisa bir tedaviden sonra esim askere gidecekti diye diktor igne verdi o ay inan hic umudum yoktu tutmaz faln derdim ve o ay kafam rahatti hic cocuk olsun dusuncesiyle iliski olmadi.bi de igne yaptik oglen 12de o gece 12de sabahi oldu iliski yani 3 gunu dolu gecirdik ve bn catladigini hissettim ve cok sukur tuttu gercktn sitres cok etkiliyo bizde hic sorun yoktu bn cok stres ypiyordum agliyordum hep biraz kafani bosaltmaya calis gulum

ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN ÇOK SEVİNDİM ADINA ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN :) İNŞ BİZDEDE BÖYLE OLURR GÜZEL HABERLER VERİRİZ BİRBİRİMİZE :)

Aşılama olupta aşılaması tutmayan arkadaşlar bir sonraki ay naptınız nasıl bir yol izlediniz akıl verin benm tutmadı bugün adet oldum ama bu ay napsam nasıl bir yol izlesem kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…