çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Bu ay çok garip bir şey oldu, 27 Kasımda çatlatma iğnesi (ovitrelle 250 ) oldum ki yumurta muhtelemelen 1 gün önce çatladı çok ağrım oldu ve pembe akıntı oldu, çatlatma iğnesinin bugün 7. günü dün test yapayım bakalım ne durumda dedim. bir baktım hiç çizgi yok, bu sabah ilk idrarla yaptım yine hiç çizgi yok, az önce 4 saat idrar tutup yine yaptım yine yok, yani silik çizgi ya da buharlaşma çizgisi bile yok... zaten ilk 4 gün iğnenin etkisiyle göğüslerim falan acıyordu, onlar kesilince acaba etkilemedi mi diye baktım teste yani bişey çıkacak umuduyla değil, ama bu 4. iğne ve ilk kez etkisi 5 günde geçti Oldukça şaşkınım önceki deneme yaptığımda 10. güne kadar hep çizgi çıkıyordu gittikçe silikleşse de çıkıyordu...Birde inanılmaz belim ağrıyor, her şekilde ağrısını hissediyorum, ayakta, otururken, uzanırken neden böyle oldu acaba ya bu tutmayacak olmasının bir işareti mi ki, Dr a da soramıyorum 3-4 gün geç yumurtlama olduğu için erkenden test yaptım diye kızar, ama ben sırf merakımdan yaptım elimde hala bir sürü test var çünkü...Ya bu sefer olsun lütfen bir sonraki aşama bir kaç ay sonra aşılama olacak çünkü...Birde Dr um çatlatma iğnesi faydalı çok dedi, bi,r sürü tıbbı terim kullanıp ben yani anlamadım diyince bebeğin tutunmasına erken dönem düşükleri ya da kimyasalı azaltma durumu oluyor demişti, benimki yalan oldu bu durumda

siz nezamandır istiyosunuz bebek..

kızlar ben Kasımın 25 inde vuruldum iğnemi.
bugün 8. günü iğnenin
kasıklarımda ağrı
akıntım
ve belimde ağrı var.
ilk kez böyle şeyler yaşıyorum

kızlar ben Kasımın 25 inde vuruldum iğnemi.
bugün 8. günü iğnenin
kasıklarımda ağrı
akıntım
ve belimde ağrı var.
ilk kez böyle şeyler yaşıyorum
canim ayni belirtileri bende yasadim ve hala yasiyorum benimde 14. gun bakalim bekleyip gorucez ins rabbim isteyen herkesin kucagini bebuslerle doldursun

Kizlar 2. Cizgiyi goren varmi benmi uyduruyorim

Eklentiler

• 20151203_191844.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 165
kan testi kesin sonuc olur ben ikinci cizgiyi hic goremedigim icin kan testinede cesaretim olmadi ins hamilesindir canim
ne yaptın canım sen kan testi yaptırdın mı?
benim iğneden sonraki 10. günüm idrar testi yaptım negatif çıktı demekki iğnenin etkisi gitmiş. bundan sonra hergün yapıcam. inşAllah pozitifi de görürüm

Kızlar Merhaba bnde sanırım bu ay hüsrana uğradım maalesef 3 gün önce hasta oldum ama ağrıdanı öldüm. Yarın doktorum çağırdı sanırım 2. Ay da catlatma ignesi yle devam edicem bakalım hayırlısı hepimiz için...

Canim sanki çok ucuk pembe gibi var gibi umitlendirmeyelimde sen gene de kanda baktir bunlar çift cizgide cikabiliyor gebelik olmasada ablamda yaşadık
2 tane farklı markala test yaptım ikisindede çıktı ama kanda çıkmadı o nedenle neye inanacaz bimiorum yanii

Herkese merhaba; öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin. Ben 25 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım. İğneden 12 gün sonra evde test yaptım ve 2. çizgi belli belirsizdi. İğneden sonra 19.gün evde test yaptım Bu kez öift çizgi belirgindi hemen kan testini tekrar yaptırdım bu kez beta hcg 325 çıktı yani hamileyim çok şükür. İğneyi vurulduktan sonra ilk haftadan itibaren göğüs ağrılarım ve kasık ağrılarım bulantı ve kabızlık belirtilerim oldu. Henüz kalp atışlarını dinlemedik.

aynı gün iğne vurulmuşuz canım. ama malesef benimki hüsranla sonuçlandı . iğneden önce veya sonra ne zaman ilişki yaşadınız canım?

aynı gün iğne vurulmuşuz canım. ama malesef benimki hüsranla sonuçlandı . iğneden önce veya sonra ne zaman ilişki yaşadınız canım?
İğneden bir gün önce ve iğne vurduktan 36 saat sonra iğneyi sabah 11 de yaptım ilişki ertesi gün gece 23 den sonra oldu sabret canım zor bir süreç ama rabbim hayırlısını versin

İğneden bir gün önce ve iğne vurduktan 36 saat sonra iğneyi sabah 11 de yaptım ilişki ertesi gün gece 23 den sonra oldu sabret canım zor bir süreç ama rabbim hayırlısını versin
sanırım ben iğneden bir gün önceyü değerlendirmediğm için olmamış. hamile kalanlar o gün hep ilişki yaşamış. ama bana doktorum yasakladı iğneye kdr ilişkiyi. anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…