Bende hiç bi sebep yokken 14 ay bekledim ii dileklerin için çok sağol canım inşallah seninde hayırlısıyla gelir bebeğin biz klomen kullanırken doğal yolla denedik aşılama demediydi doktorCanım hayırlı olsun inşaallah.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.ne kadar zamandır bekliyordun sen? ben de bu ay ikinci kez klomene başladım sonrasında da aşılama dedi doktor.herşey nasip bakalım...
Bende hiç bi sebep yokken 14 ay bekledim ii dileklerin için çok sağol canım inşallah seninde hayırlısıyla gelir bebeğin biz klomen kullanırken doğal yolla denedik aşılama demediydi doktor
Ne guzel cnm Rabbim ol demis olmus bak
merhaba arkadaşlar ,
bu ay 2. defa çatlatma iğnesi yaptırdım ama ilk ay dan daha farklı zamanda yaptırdım yardımınıza ihtiyacım var ...
normalde benim yumurtlama günüm 30 ocaktı adet günümde buna bağlı olrak 13 şubat görünüyordu.
fakat 1 şubatta doktora gittiğimde hala yumurtam çatlamamıştı 18 mm doktor ertesi gün yani 2 şubatta yapacağım şekilde ovitrelle verdi ..
2 şubat sabah 9 da ovitrelle iğneyi yaptım göbekten, bağlantılı oalrak 36 saat sonra ilk ilişki ve gün aşırı ilişki şeklinde zaman geçti derken;
normal döngüme göre 13 şubatta adet olmam gerekiyor demiştim ama bugün 16 şubat hala gelen giden yok, 3 gün geçti hatta 4. günümdeyim şuan da
geç yumurtlamakla ilgisi olabilirmi acaba hala adet olmamamın ????????
hamile olmaya ihtimal veremiyorum ,
zaten çikolata kistim var
ayrıca bu ovitrelleden sonra illaki 14 gün mü geçmesi gerekiyor adet olmak için?
eğer 14 gün sabit ise 2 şubatta yaptım dün olmam gerekiyordu yada en kötü bugün olmam lazım..
arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim
açık ve anlaşılır şekilde aktarmaya çalıştım
Bende hiç bi sebep yokken 14 ay bekledim ii dileklerin için çok sağol canım inşallah seninde hayırlısıyla gelir bebeğin biz klomen kullanırken doğal yolla denedik aşılama demediydi doktor
sanırım öyle olacak ...Canım mrb yumurtlama günün 3 şubatta olduğunu sayalım 14.gün adet olma gerekir yani perşembe günü o günde ılmassan cuma gunu gebelik Testi yaparsın
amin canım inşallah.yok canım bu ay da normal yolla deneyeceğiz zaten ama benim ikinci ayım klomen de bu ay da hamile kalamazsam birdahaki ay sadece aşılama deneyecek..bakalım rtık nasip dedik.bizimki de galiba psikolojik hiç bir sorun yok çünkü..
sanırım öyle olacak ...
ben adet döngüme göre düşününce geçmiş olarak düşündüm :)
doktorum da izinde tlf kapalı yarın dönecek
aradım ulaşamadım
sanırım o da öyle söyleyecekti
hayırlısı inşallah yazarım buraya
allah razi olsun gulum bnde de olmustu ara sira kasik agrim oldu ama o ay cok sirt agrisi cekmistim sivilcelnmisti yuzum tamm kesin adet olcam dedim onun disinda hic akintim olmadi goguslerde sisme falnda olmadi cok sirt agrisi cektim bn
Merhaba kizlar ben 8 şubatta catlatma ignesi oldum. Bugün 11. Gün tahlil yaptım belli belirsiz çizgi çıktı midem de acayip yanma var ne yapmalıyım iyice şaşırdım forum okumakta bir hal oldum bilgilerinizi paylasiisiniz lutfen
Sebahat aynı vurulmuşuz iğne yi. Bende 7 sinde vuruldum Heyecanla bekliyorum. Sürekli midem de bulantı var. Belimde ağrı kasığımda batıyor gibi oluyor. Bende okuyup duruyorum yorumları
Kızlar iğneydi aynı zamanlarda olmuşuz. Gelişmeleri paylaşalım. Sebahat iğnenin vücuttaki etkisi 10 gün sonra kayboluyor. O yüzden bu süre zarfında yapılan testler yanıltıcı olabilir. Ben umuda kapılmamak için test yapmıyorum. Eğer adetin başlayacaksa iğneden 14 gün sonra başlar dedi doktorum. Yani test yapmak için de o tarihi ve adet gecikmesini beklemek en iyisi sanki.
Canım iğne çarpıntı yaptı mı sana? 7 şubatta çatlatma iğnesi oldum. Son bir haftadır halsizlik, aşırı uyku hali ve zaman zaman çarpıntım oluyor? Bunlar ilaçların yan etkileri mi? Sende hiç oldu mu?Arkadaslar Merhaba bugün öğrendim 6 haftalik hamileyim catlatma ignesi yle hamile kaldım 3. Ayim da hamile kaldım allah isteyen herkese nasip etsin ınss
Canım iğne çarpıntı yaptı mı sana? 7 şubatta çatlatma iğnesi oldum. Son bir haftadır halsizlik, aşırı uyku hali ve zaman zaman çarpıntım oluyor? Bunlar ilaçların yan etkileri mi? Sende hiç oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?