- 3 Aralık 2015
- 28
- 12
- 38
- 36
Canim sanki çok ucuk pembe gibi var gibi umitlendirmeyelimde sen gene de kanda baktir bunlar çift cizgide cikabiliyor gebelik olmasada ablamda yaşadık
sanırım ben iğneden bir gün önceyü değerlendirmediğm için olmamış. hamile kalanlar o gün hep ilişki yaşamış. ama bana doktorum yasakladı iğneye kdr ilişkiyi. anlayamıyorum
2 tane farklı markala test yaptım ikisindede çıktı ama kanda çıkmadı o nedenle neye inanacaz bimiorum yanii
Ben 10. günde idrarda pozitifi gördüm ama kanda 4,88 çıktı öle çıkınca demekki hamile değilim dedim sonra adetim geçince yani 14. günde iğneden sonra yine yaptım pozitifdi idrarda sonra 2 gün daha bekledim yine yaptım yine pozitif ama daha sonra hamilemişim fakat düşük yaptım kimyasal gebelik gibi erken düşük keseyi göremeden düştüNe zamn yaptiniz idrar testini ne zamn yapmak gerekiyo
bende belirti yaşamadım ama çatlamışki hamile kalabildim sonu düşükle sonuçlandı amaCatlatma ignesinden 36 saat sonra doktor kesin catlar dedi oylemi arkadaslar ben catladigina dair belirti yasamadim doktora muayene et dedim kesin catlamistir gerek yok dedi
çatlamıştır canım ben hiç çatlamayan duymadım.Catlatma ignesinden 36 saat sonra doktor kesin catlar dedi oylemi arkadaslar ben catladigina dair belirti yasamadim doktora muayene et dedim kesin catlamistir gerek yok dedi
yumurtlamışsın canım çatlamış bence değerlendir...Kızlar pazartes çatlatma iğnesi vurundm 19 mm biri diğeri 14 mm testlerim bu akıntıdan başka belirti yok çatladımı acaba ya bugun 15. Gun
Canım merhaba yumurtlama erken olduğunda adette mi erken olunuyor bu ay benimde erken yumurtlama oldudaNormalde 28 günde bir adet oluyorsan adetinden 14 gün önce yumurtan oluşmaz bu ay erken olmuş onu söylemiş bende adetimin 11 günü yumurtam oluştu hadi tedavin hayırlı ugurlu olsun...
Kızlar mrb bende klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım çok şükür umudunuzu hiç yitirmeyin pozitif olun ki vücut strese girmesin Rabbim tez zaman da sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepinize inşallah sorularınız olursa cvp larm
canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin izlediğin yol nedir ve nelere dikkat ettin bilgi verirmisin kaçıncı günü test yaptın ben 8 şubatta iğnemi vuruldum merak içindeyim
Klomen kist yapmadi mi adetin kacinci gunu icmeye basladin.catlatma ignsini yaptiktan ne kadar surelerde iliski oldu
Kızlar mrb bende klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım çok şükür umudunuzu hiç yitirmeyin pozitif olun ki vücut strese girmesin Rabbim tez zaman da sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepinize inşallah sorularınız olursa cvp larm
Amin.canim ne mutlu sana cok sevindim adina.bi sorunun varmiydi peki pko gibi filan?
26. gün adet oldum gibi mantarım vardı.kasıntım oldukça pembe akıntı gibi geldi kesildi adetim içtiğim antidepresanda da böyle bir yan etki da olabilirde ben şimdi adetin 2. gününü tesbit edemeyeceğim için ne zaman doktora gideyim.
Canım hayırlı olsun inşaallah.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.ne kadar zamandır bekliyordun sen? ben de bu ay ikinci kez klomene başladım sonrasında da aşılama dedi doktor.herşey nasip bakalım...Kızlar mrb bende klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım çok şükür umudunuzu hiç yitirmeyin pozitif olun ki vücut strese girmesin Rabbim tez zaman da sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepinize inşallah sorularınız olursa cvp larm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?