çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Canim sanki çok ucuk pembe gibi var gibi umitlendirmeyelimde sen gene de kanda baktir bunlar çift cizgide cikabiliyor gebelik olmasada ablamda yaşadık

Catlatma ignesinden sonraki 9,gunum sizce idrar testi yapdam cikarmi cok sabirsizlaniyorum.cok sik idrara cikiyorum birde gogus uclarima dokundugumda yeni cikiyo gbi bi agri var

sanırım ben iğneden bir gün önceyü değerlendirmediğm için olmamış. hamile kalanlar o gün hep ilişki yaşamış. ama bana doktorum yasakladı iğneye kdr ilişkiyi. anlayamıyorum

Catlatma ignesinden 36 saat sonra doktor kesin catlar dedi oylemi arkadaslar ben catladigina dair belirti yasamadim doktora muayene et dedim kesin catlamistir gerek yok dedi

Ne zamn yaptiniz idrar testini ne zamn yapmak gerekiyo
Ben 10. günde idrarda pozitifi gördüm ama kanda 4,88 çıktı öle çıkınca demekki hamile değilim dedim sonra adetim geçince yani 14. günde iğneden sonra yine yaptım pozitifdi idrarda sonra 2 gün daha bekledim yine yaptım yine pozitif ama daha sonra hamilemişim fakat düşük yaptım kimyasal gebelik gibi erken düşük keseyi göremeden düştü

Catlatma ignesinden 36 saat sonra doktor kesin catlar dedi oylemi arkadaslar ben catladigina dair belirti yasamadim doktora muayene et dedim kesin catlamistir gerek yok dedi
bende belirti yaşamadım ama çatlamışki hamile kalabildim sonu düşükle sonuçlandı ama ALLAH kimseye yaşatmasın aylarca bekle bekle o çift çizgi için sonra gör ama sonu hüsran olsun hayırlısı bölemiş demekden başka yapcak bişi yok sizede bol şans Allah yardımcınız olsun

Kızlar pazartes çatlatma iğnesi vurundm 19 mm biri diğeri 14 mm testlerim bu akıntıdan başka belirti yok çatladımı acaba ya bugun 15. Gun

Eklentiler

• WP_20151224_001.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 131
çatlamıştır canım ben hiç çatlamayan duymadım.
bazıları belirti yaşamıyor. benim iğnenin 30. saati ben bunay soldan 19 mm büyüttüm yumurta. bu akşam soluma hafif kramplar girdi çıktı. sanırım bunlar çatlama belirtisi. 36. saati bekliyoruz eşimle şimdi.
Kızlar pazartes çatlatma iğnesi vurundm 19 mm biri diğeri 14 mm testlerim bu akıntıdan başka belirti yok çatladımı acaba ya bugun 15. Gun
yumurtlamışsın canım çatlamış bence değerlendir...

Normalde 28 günde bir adet oluyorsan adetinden 14 gün önce yumurtan oluşmaz bu ay erken olmuş onu söylemiş bende adetimin 11 günü yumurtam oluştu hadi tedavin hayırlı ugurlu olsun...
Canım merhaba yumurtlama erken olduğunda adette mi erken olunuyor bu ay benimde erken yumurtlama olduda

merhaba bende dun catlatma ignesi vuruldum ama umutsuz ve karamsarim kendimi hep bi arastrmanin icinde buluyrm

Kızlar mrb bende klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım çok şükür umudunuzu hiç yitirmeyin pozitif olun ki vücut strese girmesin Rabbim tez zaman da sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepinize inşallah sorularınız olursa cvp larm

canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin izlediğin yol nedir ve nelere dikkat ettin bilgi verirmisin kaçıncı günü test yaptın ben 8 şubatta iğnemi vuruldum merak içindeyim

Klomen kist yapmadi mi adetin kacinci gunu icmeye basladin.catlatma ignsini yaptiktan ne kadar surelerde iliski oldu

canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin izlediğin yol nedir ve nelere dikkat ettin bilgi verirmisin kaçıncı günü test yaptın ben 8 şubatta iğnemi vuruldum merak içindeyim

Amin canım inşallah çok sağol. Doktrm bana önce rahim filmi çekti tüplerim açıkmı die temiz çıkmıştı ondan sonra da klomen vrdi 5 hün kullandıktan sonra da 17 mm yumurta oluştu iğne yaptk çarsamba akşam ıı.
Perşembe akşam ı ve sonra 2 günde 1 ilişki dedi doktor ama ben öle yapmadim ilişkiyi sık tuttum persembe sabah akşam 4 gün üst üste yaptk bu şekilde tuttu bebeğim çok şükür

Klomen kist yapmadi mi adetin kacinci gunu icmeye basladin.catlatma ignsini yaptiktan ne kadar surelerde iliski oldu

Kist yapmadı adetin 5. Gnüydü galiba şimdi tam hatrlamıyorum da çatlatma iğnesinden ertesi gün sabah akşam 4 gün ilişki oldu

Amin.canim ne mutlu sana cok sevindim adina.bi sorunun varmiydi peki pko gibi filan?

Amin.canim ne mutlu sana cok sevindim adina.bi sorunun varmiydi peki pko gibi filan?

Yoktu canım artık araştırmak helak olmuştum o yüzden çok iyi anlıyorum burdaki arkadaşlar ımı daha önce bi dış gebelik geçirmiştim çok korkuyodum yine aynısı olcak die inşallah sağ salim alırım kucaıma bu sefer. Tüm isteyenler e de cani gönülden dua ediyorum

26. gün adet oldum gibi mantarım vardı.kasıntım oldukça pembe akıntı gibi geldi kesildi adetim içtiğim antidepresanda da böyle bir yan etki da olabilirde ben şimdi adetin 2. gününü tesbit edemeyeceğim için ne zaman doktora gideyim.

Doktor adetin 3. Günü çağrıyo adetin ama sen önce gitmiş miydin neler yapıldı sana

Canım hayırlı olsun inşaallah.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.ne kadar zamandır bekliyordun sen? ben de bu ay ikinci kez klomene başladım sonrasında da aşılama dedi doktor.herşey nasip bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…