çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Bende bel ağrısı kasık ağrısı ve mide bulantısı var. Göğüslerimde hafif ağrıyor akıntı yok. Sizde varmı böyle şeyler kızlar.
Benim iğneden sonra akıntım oldu. Ara ara kalçamın üstüne hafif bir ağrı giriyor, bazen de kasıkların yanlarında hafif ağrım oluyor. Ama meme hassasiyeti yok. Mide bulantısı ve çarpıntı titreme de oluyor bende. Bunların yan etki olduğunu düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba? Forumu okuyorum günlerdir. Burdan çok şey öğrendim.

Canım form da böyle olanlar genelde hamile olmuş. İnşallah bize bu ay hamile olmuş oluruz.

Kızlar acaba ne zaman Nasıl hamile kalırım gibi düşünmekten uzak durun ve eşinizle birkaçgün tatile çıkın kafanızdan tüm soruları atın sağlık probleminiz yok ve tüpleriniz açıksa klomen kullanmayın bide kirsle uğraşırsınız sonra !!! Bide hep cinsellikte hamileliği düşünmeyin kendinizi rahat bırakın, herşeyi bi kenara bırakıp tatile gittim gönlümce eşimle eğlendim Deniz kum güneş ve minik prensim yolda şuan 3 ayımız kaldı çok şükür ve hiç bi ilaç hiç bi tavsiyeye uymadım sadece stres ve sıkıntılardan uzak ilaç bu bence Allahım hepinize mimik Prensesler ve prensler nasip etsin !!!

İster istemez düşünüyor insan. Doktor bana hiçbir sorunun yok dedi. Zaten klomen de kullandırmadı sadece çatlatma iğnesi verdi. Şansınız artsın diye.

Kızlar bende sol kasık agrisiyla uyandım sabah halen devam ediyor insallah hayırlı haberler alırız nezaman tahlil yapmayı dusunuyirsunuz

Benim adetkerim duzensiz oluyo sat 17 ocak 2 gun once test yaptm 2 cikti daha once hic 2 olmamisti hep 0.8. 1.0 falan ama en az 5 ve ustu olmasi lazimmis galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…