- 13 Şubat 2011
- 22
- 1
- 86
Benim iğneden sonra akıntım oldu. Ara ara kalçamın üstüne hafif bir ağrı giriyor, bazen de kasıkların yanlarında hafif ağrım oluyor. Ama meme hassasiyeti yok. Mide bulantısı ve çarpıntı titreme de oluyor bende. Bunların yan etki olduğunu düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba? Forumu okuyorum günlerdir. Burdan çok şey öğrendim.Bende bel ağrısı kasık ağrısı ve mide bulantısı var. Göğüslerimde hafif ağrıyor akıntı yok. Sizde varmı böyle şeyler kızlar.
Benim iğneden sonra akıntım oldu. Ara ara kalçamın üstüne hafif bir ağrı giriyor, bazen de kasıkların yanlarında hafif ağrım oluyor. Ama meme hassasiyeti yok. Mide bulantısı ve çarpıntı titreme de oluyor bende. Bunların yan etki olduğunu düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba? Forumu okuyorum günlerdir. Burdan çok şey öğrendim.
Kızlar acaba ne zaman Nasıl hamile kalırım gibi düşünmekten uzak durun ve eşinizle birkaçgün tatile çıkın kafanızdan tüm soruları atın sağlık probleminiz yok ve tüpleriniz açıksa klomen kullanmayın bide kirsle uğraşırsınız sonra !!! Bide hep cinsellikte hamileliği düşünmeyin kendinizi rahat bırakın, herşeyi bi kenara bırakıp tatile gittim gönlümce eşimle eğlendim Deniz kum güneş ve minik prensim yolda şuan 3 ayımız kaldı çok şükür ve hiç bi ilaç hiç bi tavsiyeye uymadım sadece stres ve sıkıntılardan uzak ilaç bu bence Allahım hepinize mimik Prensesler ve prensler nasip etsin !!!
Kızlar bende sol kasık agrisiyla uyandım sabah halen devam ediyor insallah hayırlı haberler alırız nezaman tahlil yapmayı dusunuyirsunuz
Pardon canım 22 sinde gidicem.
canım bende 22 şubatta randevu aldım fakat yarın hastanede kan tahlili yaptırcam merak ediyorum
Hayırlısı canım sonucu alınca Paylaş canım bende heyecan Yaptım. İnşallah güzel haber verirsin bize.
inşallah bu ay olsun okadar çok şey denedim ki bu ay emeklerim boşa çıkmasa bari
Ben hastaneye kan testi vermeye gidiyorum 12 gün kizlar acilde ne demem gerekiyorİnşallah olacak canım. Bende bu ay şey yaptırdım Allah umudumuzu boşa çıkarmasın inşallah.
Ben hastaneye kan testi vermeye gidiyorum 12 gün kizlar acilde ne demem gerekiyor
Beta 2 çıktı sol kasigimda fena ağrı var adet 4 gün var yükselir mi acaba
Cnm benimde dun beta 2 cikti dktr bi hafta falan daha bekle dedi bence yukselir seninkiBeta 2 çıktı sol kasigimda fena ağrı var adet 4 gün var yükselir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?