çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Kızlar 15. Gün iğne olalı sizce varmi

Eklentiler

• 20160222_234822.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 102
dr bilgisayardan baktı önceki sonu 0,1 bugünkü 0,18 dedi cuma tekrar gel bakalım dedi. anlamadım bn bişey dr dedim testte pozitif diye aman ne bileyim kafam allak bullak

meraba arkadaşlar, ben de 10 şubatta ovitrelle vuruldum ve dün adet oldum ama vurulduktan birkaç gün sonra inanılmaz derecede her gün adet agrısı gibi ama daha şiddetli ağrı çektim. ilk defa bu iğneyi yaptırmıştım ama nasip değilmiş olmadı. 2 tane yumurta vardı acaba biri tutunmuş diğeri şu an atılıyor olabilir mi, bilgisi olan var mı? insan bi ümit merak ediyor

Canım öyle birşey olamaz adet olunca tüm Rahim İçi temizlenir vücut kendini yeni ovulasyon dönemine hazırlar.

Canım öyle birşey olamaz adet olunca tüm Rahim İçi temizlenir vücut kendini yeni ovulasyon dönemine hazırlar.
hmmm, çok teşekkür ederim ne bileyim adetli olup da hamile olanlar da oluyomuş ya belki iğnenin etkisiyle bişiler vardır dedim birinde ama çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…