- 17 Şubat 2016
- 142
- 70
- 48
- 30
Duzenli olmadigi icin bilmiyorum ama igneden sonraki 18. Gundu galiba2 gün önce Kavi nci gundu senin benim adet 4 gün var
Canım iğne çarpıntı yaptı mı sana? 7 şubatta çatlatma iğnesi oldum. Son bir haftadır halsizlik, aşırı uyku hali ve zaman zaman çarpıntım oluyor? Bunlar ilaçların yan etkileri mi? Sede hiç
Canım iğne çarpıntı yaptı mı sana? 7 şubatta çatlatma iğnesi oldum. Son bir haftadır halsizlik, aşırı uyku hali ve zaman zaman çarpıntım oluyor? Bunlar ilaçların yan etkileri mi? Sende hiç oldu mu?
Canım bende de oldu ama çok haf ilacdan dolayi kasik ağrın da olur bel ağrın da içini ferah gönlünü güzel tut sürekli düşün më emin ol cok ilgisi var ben artik dusunmeyi biraktim tam dedim artik akisina gitsin hamile oldugumu ogrendim
Cok hafif bi cizgi var gibi ama bilemedimKızlar 15. Gün iğne olalı sizce varmi
Kızlar 15. Gün iğne olalı sizce varmi
Hayirlisi olsun insallah hamilesindir
inşallah canım benim yarın dr kontrolüm var
meraba arkadaşlar, ben de 10 şubatta ovitrelle vuruldum ve dün adet oldumama vurulduktan birkaç gün sonra inanılmaz derecede her gün adet agrısı gibi ama daha şiddetli ağrı çektim. ilk defa bu iğneyi yaptırmıştım ama nasip değilmiş olmadı. 2 tane yumurta vardı acaba biri tutunmuş diğeri şu an atılıyor olabilir mi, bilgisi olan var mı? insan bi ümit merak ediyor
meraba arkadaşlar, ben de 10 şubatta ovitrelle vuruldum ve dün adet oldumama vurulduktan birkaç gün sonra inanılmaz derecede her gün adet agrısı gibi ama daha şiddetli ağrı çektim. ilk defa bu iğneyi yaptırmıştım ama nasip değilmiş olmadı. 2 tane yumurta vardı acaba biri tutunmuş diğeri şu an atılıyor olabilir mi, bilgisi olan var mı? insan bi ümit merak ediyor
hmmm, çok teşekkür ederim ne bileyim adetli olup da hamile olanlar da oluyomuş ya belki iğnenin etkisiyle bişiler vardır dedim birinde ama çok sağolCanım öyle birşey olamaz adet olunca tüm Rahim İçi temizlenir vücut kendini yeni ovulasyon dönemine hazırlar.
Arkadaslar Merhaba bugün öğrendim 6 haftalik hamileyim catlatma ignesi yle hamile kaldım 3. Ayim da hamile kaldım allah isteyen herkese nasip etsin ınss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?