insallh bitanm cok sukur benim hic kistim olmadi fakat yinede korku var olumsuz bisey duyarmiyim yarinwalla benim çok kist yapan bir bünyem var yenide polip aldırdım biliyosun bende olmadı sende de yoktur yaa ne bileyim sanki hamişsin gibi ilk konuştuğumuz günden beri öyle doğuyor içime allah bilir tabii ama inşallah doğru hissediyorumdur
inşallah duymazsın içini ferah tut canıminsallh bitanm cok sukur benim hic kistim olmadi fakat yinede korku var olumsuz bisey duyarmiyim yarin
insallh bitanm senn doktorum ne dedi bu konuda adet geciktirir falan dedimii yada adet gecikirse tutma ihtimali var falninşallah duymazsın içini ferah tut canım
bana erken gelmişsin dedi o bana demiş ki eğer tutmazsa 14 gün hastalanırsın eğer olmazsa günün geçince gel demiş ben onu günün geçince 14 gün geçince diye anladım zaten tam bat günü geldi benimki yanlış anlamışıminsallh bitanm senn doktorum ne dedi bu konuda adet geciktirir falan dedimii yada adet gecikirse tutma ihtimali var faln
baska bit topikte de sordum bna dediki klomen kullandysan 2 3 gunluk gecikme yapar umitlnme dedibana erken gelmişsin dedi o bana demiş ki eğer tutmazsa 14 gün hastalanırsın eğer olmazsa günün geçince gel demiş ben onu günün geçince 14 gün geçince diye anladım zaten tam bat günü geldi benimki yanlış anlamışım
Sen ona bakma herkezde aynı olacak diye bişey yok .Yarın olsun bakalımm doktora bir git inşallah güzel haber alacaksın inşallah canım benimbaska bit topikte de sordum bna dediki klomen kullandysan 2 3 gunluk gecikme yapar umitlnme dedi
allah razi olsun gulum duani eksik etme yok daha adet olmadim
canım benim çok saol bende sizler için dua ediyorum tüm anne olmak isteyenler için allahım bize de nasip etdin bu mertebeyi inşallah.
böyle insanlara gıcık oluyorum ben yaa onun öyle oldu diye seninde öyle olcak diye bişey yok bitanem hani benim niye gecikmedi tık diye gününde geldi benim sat 24 aralık bat 20 ocak 28 günde bir oluyorum hiç gecikmez gecikmedi hiçbir klomen tedavisinde hep erken geldi bakma sen kimseyebaska bit topikte de sordum bna dediki klomen kullandysan 2 3 gunluk gecikme yapar umitlnme dedi
hadi bakalım canım şansın bol olsunn bu ay inşallah meleğine kavuşacaksınnkızlar geldim şimdi doktordan fostimon 75 verdi tek doz vurulcam ilk deneme yeterli dedi salı günü kontrole gitcem duruma göre bakıcaz dedi hayırlısı olsun artık yeni tur yeni şans
hadi inşallahhhh canımhadi bakalım canım şansın bol olsunn bu ay inşallah meleğine kavuşacaksınn
inş. canım rabbim bekletmesinkızlar geldim şimdi doktordan fostimon 75 verdi tek doz vurulcam ilk deneme yeterli dedi salı günü kontrole gitcem duruma göre bakıcaz dedi hayırlısı olsun artık yeni tur yeni şans
canım gerileceksen gitmesenayy bana ağlama krizi geldi kendimi hiç bukadar kötü hissetmemiştimm sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi bi hisse kapıldımm.Akşam kayınvalidemlere gidecez eşimin kuzeni yeni evlendi karısı hamileymiş.Şimdi bana laf sokacaklar ondanmı çok gerildim acabasinirlerim alt üst oldu iyice
gitmesem olmaz kadın telefon açtı çağırdı ayıp olur.Yazık bide bişeyden haberi yok o tedavi olduğumu bile bilmiyor sormaz öyle şeyleri teyzesigil şimdi laf konuşur diye gerildim ama kapatırım çenelerini sadece sinirime hakim olamam diye korkuyorum.Hastalanacam diye bide çok gerginimcanım gerileceksen gitmesen
ama çözüm de değil aslında rahat olmaya bak belli etme
ayy bende geçen gün görümcelere gittim korkarak allahtan kimse bişey demedi boşwer rahat ol cnm birgün bizimde olcak inan buna kuşumgitmesem olmaz kadın telefon açtı çağırdı ayıp olur.Yazık bide bişeyden haberi yok o tedavi olduğumu bile bilmiyor sormaz öyle şeyleri teyzesigil şimdi laf konuşur diye gerildim ama kapatırım çenelerini sadece sinirime hakim olamam diye korkuyorum.Hastalanacam diye bide çok gerginim
inşallah canım amininş. canım rabbim bekletmesin
bnde cok sinir oldum ah sen olmasan cnm cok sagol yarin hastaneye gitcem cok heycanliyimböyle insanlara gıcık oluyorum ben yaa onun öyle oldu diye seninde öyle olcak diye bişey yok bitanem hani benim niye gecikmedi tık diye gününde geldi benim sat 24 aralık bat 20 ocak 28 günde bir oluyorum hiç gecikmez gecikmedi hiçbir klomen tedavisinde hep erken geldi bakma sen kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?