ben yanlış anlamışım ya tek doz deyince sen sadece bir tane anladım günde 1 5 gün gelişime göre çift doz olacak yani anladım sonrasında ultrason takibi ile çatlatma iğnesi yapıyorya ilişki öneriyor sonra çatladığını kontrol ediyormu canım benim . çoğu doktor çatlaadığını kontrol edermiş ama benim doktor hiç öğle bişey yapmadı. yolun başındayım bende. hayırlısı inş. bu ay güzle haberlerini alacağız.bebeğim normalde gonalf 75 veriliyomuş ama artık ssk karşılamıyomuş onu bilgin olsun ama aynı işi görüyor dedi neyse ilk defa iğneye başladığımız için tek doz verdi ilkini vuruldum bugün hayırlısıyla pazartesiye kadar vurulcam salı kontrolüm var vurulmadan gitcem duruma bakıcak nasıl yanıt verdiğime gerekirse 2 doza çıkartıcaz dedi doğal yoldan deniycez dedi aşılamaya gerek yok daha başındayız tedavinin dedi
ayyy deme kız öğlemi dedi ben o zaman dokoruma söyleyeyim de çift doz versin allahım vermişken çok çok versin gerçi birinede razıyımda benim hiç çocuğum yok olursada hayır demem 4 tane istiyorum ben ama tek seferde değil tabi inş. o günleri görürüz 2 kardeş zor oluyor bu dünyada allahım hayırlı evlatlar versin hepimizede en az 3 yada 4 tane coccuğum olsun işte öğle yani çok super oldu bu paylaşım. teşekkür ederim. canım benim.sedalis canım dedi ki bide 2 dozla başlarsak direk çok yumurta gelişebilir çoğul gebelik olabilir o yüzden kontrollü gitmek açısından tek doz veriyorum dedi bünyen ilaca nasıl cevap vercek bakıcaz salı günü dedi
inşallah canım benim kalbimiz dualarımız seninle hadi inş. bekliyoruz güzel haberleriniAllah razi olsun biitanm yarin insallh hayirli haberlerle donerim inssl mubarek cuma gununde bebek mujdesini rabbm nasip eder
canım bu cok güzel bir haber ayrıca umutlanayımmı kelimesini bir daha kullanmı her zaman umutlu olki enerjin vücudunda pozitif etki olustursun. lütfen . sonuç iyi olursa havalara ucucaz ama kötü olursada bunda da ardır bir hayır diyeceğiz. bu böyle sabırlı olmak gerek. üzülme. ama umutlu ve mutlu ol lütfen ne zaman çıkacak sonuç merakla bekliyoruz.Kizlar bn geldim canlar doktpr ultrasyondan bakti rahim duvarin kalinlasmis dedi kan testine baktiralim dedi eger rahim duvari ince olsaydi gerek yok derdim a duvar kalinlasmis insallh mujdeyi veririm dedi simdi sizce ne olcak umutlanayim mi
günaydın canım neyseki sorunsuz geçti kimse bişey demedi :)İNŞALLAH canım benim bende inanıyorum belki yarın belki yarından da yakınn olacakk :)ayy bende geçen gün görümcelere gittim korkarak allahtan kimse bişey demedi boşwer rahat ol cnm birgün bizimde olcak inan buna kuşum
Aynen canım benim neyseki bi cahillik yapmadılar benimde sinirimi zıplatmadılar :) kazasız belasız atlattık hala hastalanmadım ve içim bugün kıpır kıpır havadanmıdır nedir :):):)canımmmmm hiç sinirlenme herkes aynı olacak diye birşey yok öyle düşünenlerde zaten bilinçsiz cahil insanlar boş verrr biz sonradan evlat sahibi olacağımız için o bizim için çok kıymetli olacak biz çok çok bilinçli anneler olacağız inş.
ayy zeynepçim inşallah güzel haber vereceksin bize öyle hissediyorummAllahım inşallah bu güzel günde senide bizide mutlu eder canım benim içini ferah tut kötüyü çağırma iyi düşünelim iyi olsunn :) bu arada bak bende hastalanmadım daha bekliyorumm pazartesiyi bende :) benide dualarınızda unutmayınn :)Kizlar bn geldim canlar doktpr ultrasyondan bakti rahim duvarin kalinlasmis dedi kan testine baktiralim dedi eger rahim duvari ince olsaydi gerek yok derdim a duvar kalinlasmis insallh mujdeyi veririm dedi simdi sizce ne olcak umutlanayim mi
hayat süprizlerle dolu bebeğim hiç belli olmaz benimde idrarda hep negatif çıktı ama hala bir umut bekliyorumm günüm geçti adet olmadım .pazartesiye kadar bekliyecem bakalımm kısmet hayırlısı.Allah yüzümüze bakar inşallahHayırlısını versin herşeyden öenmlisi.ya ben ne yapayım dün iğneden sonraki 12 gündü doğum günümdü dayanamadım belki sürpriz olur dedim kan testi yaptırdım sonuç negatif.doğum günümde insanların kutlama mesajları ile mutlu oldum ve bunun etkisi ile çok daha kolay atlattım bunu şimdi çok enerjikim sonuç değişmez diye tahmin ediyorum ama ya geç döllenme olduysa ya hastalanmazsam hala bi umut var içimde ve olmazsa da çok üzülmicem vardır bundada bir hayır diyeceğim. umutluyum. bebeğim seni bekliyorum sabırla.
kesinlikle haklısın bu bir umut yolculuğu saten inş. senden de güzel haberler alacağız canım senin idrar da negatif çıkmış bu olabilir çok daha fazla umutlanman lazım benim kanda negatifti ama hala umudum var bu arada günün kaç gün geçti canım kan testini pazartesi yapacaktın değilmi .hayat süprizlerle dolu bebeğim hiç belli olmaz benimde idrarda hep negatif çıktı ama hala bir umut bekliyorumm günüm geçti adet olmadım .pazartesiye kadar bekliyecem bakalımm kısmet hayırlısı.Allah yüzümüze bakar inşallahHayırlısını versin herşeyden öenmlisi.
sedaaaaaa anammmm açtım içine baktım iğnenin dün bakmamıştım tek doz ama içinde 2 tane iğne var ikisininde üstünde 75 yazıyor ama toplam 150 olmuş oluyor aradım doktoru adam bıktı benden yaayyy deme kız öğlemi dedi ben o zaman dokoruma söyleyeyim de çift doz versin allahım vermişken çok çok versin gerçi birinede razıyımda benim hiç çocuğum yok olursada hayır demem 4 tane istiyorum ben ama tek seferde değil tabi inş. o günleri görürüz 2 kardeş zor oluyor bu dünyada allahım hayırlı evlatlar versin hepimizede en az 3 yada 4 tane coccuğum olsun işte öğle yani çok super oldu bu paylaşım. teşekkür ederim. canım benim.
ayyyyy umutlan tabiii kaçta alcan sonucuKizlar bn geldim canlar doktpr ultrasyondan bakti rahim duvarin kalinlasmis dedi kan testine baktiralim dedi eger rahim duvari ince olsaydi gerek yok derdim a duvar kalinlasmis insallh mujdeyi veririm dedi simdi sizce ne olcak umutlanayim mi
eveeet evet bende inanıyorumgünaydın canım neyseki sorunsuz geçti kimse bişey demedi :)İNŞALLAH canım benim bende inanıyorum belki yarın belki yarından da yakınn olacakk :)
İĞNEDEN SONRA 3 gün adetimde 6 gün geciktiBenim iğneyi geç yaptılar 20. gün iğne yapıldığı için adetim geçmiş oldu.Bakalım pazartesiye kadar beklicem.İnşallah hayırlı haberler alırımmkesinlikle haklısın bu bir umut yolculuğu saten inş. senden de güzel haberler alacağız canım senin idrar da negatif çıkmış bu olabilir çok daha fazla umutlanman lazım benim kanda negatifti ama hala umudum var bu arada günün kaç gün geçti canım kan testini pazartesi yapacaktın değilmi .
Canım ilk ay klomen tedavisi oldu sadece tutmadı tabi.2.ay 19 aralıkta hastalandım gittim klomen verdi 31 aralıkta çağırdı baktı yumurtan büyümemiş 10 cm daha dedi bu ayıda boş gececez dedi.Sonra odadan çıkarken sen 7 sinde tekrar gelsene belkide geç büyüyor senin yumurtan dedi şansımızı deniyelim dedi.7 sinde gittim 20 cm olmuştu çok iyi hemen iğne verdi gün verdi zaten.Şimdide bekliyorum bugün 17. günüm iğneden sonra.melek canım sen nasıl bir tedavi gördün peki benimle paylaşabilirmisin ? dualarım seninle
evet canım onlar karıştırılıp yapılıyordu ama nasıl olduki şimdi bende anlamadım iğneyi kim yapıyor sanasedaaaaaa anammmm açtım içine baktım iğnenin dün bakmamıştım tek doz ama içinde 2 tane iğne var ikisininde üstünde 75 yazıyor ama toplam 150 olmuş oluyor aradım doktoru adam bıktı benden yaameliyattaymış öğlen tekrar arıcam bu ikisi karıştırılıp yapılıyor sanırım dün hastanenin acilinde yaptırmıştım şimdi sağlık ocağına gitcem 3 te ama kutunun içinde 2 tane çıktı biri ampul biri toz
bugün de hasta olmaz isen bende hamilesin çünkü 17 gün son sınır 14-17 gün sonra hasta oluyormussun. hadi inşallah canım aynı tedaviyi uygulamısız ama benim doktor 17 mm akşama 18 mm olur dedi iğneyi akşam 10 vurdur dedi iğne neydi benimki ovitrelle idi de. ay inş. güzel olucak sonuçlar.Canım ilk ay klomen tedavisi oldu sadece tutmadı tabi.2.ay 19 aralıkta hastalandım gittim klomen verdi 31 aralıkta çağırdı baktı yumurtan büyümemiş 10 cm daha dedi bu ayıda boş gececez dedi.Sonra odadan çıkarken sen 7 sinde tekrar gelsene belkide geç büyüyor senin yumurtan dedi şansımızı deniyelim dedi.7 sinde gittim 20 cm olmuştu çok iyi hemen iğne verdi gün verdi zaten.Şimdide bekliyorum bugün 17. günüm iğneden sonra.
dün eşim aldı hemen acilde yaptırdık muayeneden sonra tek doz dedi doktor ama ben içini açıp bakmadım bugün artık sağlık ocağında yaptırcam şimdi merak ettim açtım baktım 2 tane var içinde işte tek doz 150 ml oluyor o zam an dmievet canım onlar karıştırılıp yapılıyordu ama nasıl olduki şimdi bende anlamadım iğneyi kim yapıyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?