Hu hu super insallh bu defa olcak cok guzel bir yuregin var cunkukızlar geldim şimdi doktordan fostimon 75 verdi tek doz vurulcam ilk deneme yeterli dedi salı günü kontrole gitcem duruma göre bakıcaz dedi hayırlısı olsun artık yeni tur yeni şans
Ins cnm güzel haberlerle gelirsin hepimize umut olursunHepinize cok cok tsk ederim kizlar duanizi eksik etmedinz olumsuz en ufal sey insani hayal kirikligina ugratiyor iste umarim yarin iyi haberlerle donerim duanizi eksik etmeyin
canımmmmm hiç sinirlenme herkes aynı olacak diye birşey yok öyle düşünenlerde zaten bilinçsiz cahil insanlar boş verrr biz sonradan evlat sahibi olacağımız için o bizim için çok kıymetli olacak biz çok çok bilinçli anneler olacağız inş.gitmesem olmaz kadın telefon açtı çağırdı ayıp olur.Yazık bide bişeyden haberi yok o tedavi olduğumu bile bilmiyor sormaz öyle şeyleri teyzesigil şimdi laf konuşur diye gerildim ama kapatırım çenelerini sadece sinirime hakim olamam diye korkuyorum.Hastalanacam diye bide çok gerginim
canım sakın neden kendinide ruhunuda bedeninide üzüyorsun hiçbirşey senden önemli dğil lütfen üzme kendini pozitif ol lütfen aksine enerjik olayy bana ağlama krizi geldi kendimi hiç bukadar kötü hissetmemiştimm sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi bi hisse kapıldımm.Akşam kayınvalidemlere gidecez eşimin kuzeni yeni evlendi karısı hamileymiş.Şimdi bana laf sokacaklar ondanmı çok gerildim acabasinirlerim alt üst oldu iyice
saol bitanem o senin iyiliğinden inşallah olcak bu seferHu hu super insallh bu defa olcak cok guzel bir yuregin var cunku
bebeğim normalde gonalf 75 veriliyomuş ama artık ssk karşılamıyomuş onu bilgin olsun ama aynı işi görüyor dedi neyse ilk defa iğneye başladığımız için tek doz verdi ilkini vuruldum bugün hayırlısıyla pazartesiye kadar vurulcam salı kontrolüm var vurulmadan gitcem duruma bakıcak nasıl yanıt verdiğime gerekirse 2 doza çıkartıcaz dedi doğal yoldan deniycez dedi aşılamaya gerek yok daha başındayız tedavinin dedicrayz inş hayırlısı ile güzel olacak bu sefer yanlız benım doktor 5 güün hap yerine iğne demişti tek doz yeterlimi yani şimdi
ne zaman vurduracaksın sonrası nasıl olacak kaç günde bir gitcen biraz anlatırmısın canım sanırım bende iğne ye geçeceğim doktorumun eksiklerini takip etmek için soruyorum yardımcı olursan sevınırım
Allah razı olsun cnm dünya dua üzerine okuyalım inş allah büyük[/QUOTE][QUOT rRE="crazy3527, post: 39015716, member: 548505"]İnne rabbeke huvel hallâkul alîm hicr suresi 86.ayet her gece 1267 defa okuncak kızlar 3 ay boyunca hiç bırakmadan hayırlısıyla evlat sahibi olmak için ben bu ay başladım sizede yazmak istedim belki okumak istersiniz
canım tabii ki sana da ederiz inşallah seninde güzel haberlerini alırızMerhaba kızlar 56sayfayı soluksuz okudum ben de bu ay gonal f kullandım 2çatlatma iğnesi oldum pztsi aşılamam yapıldı Progestan kullanıyorum şimdi ben de beklemedeyim dualarınıza beni de katarsanız sevinirim Rabbim hepimizin hanesini sevindirsin öpüyorum hepinizi Zeynep çim hayırlı haberlerini merakla bekliyorum ben de
amin canım inşallah bu vesileyle hepimiz bebişlerimizi kulcağımızaalırız dua ilecanım tabii ki sana da ederiz inşallah seninde güzel haberlerini alırız
Allah razi olsun biitanm yarin insallh hayirli haberlerle donerim inssl mubarek cuma gununde bebek mujdesini rabbm nasip ederMerhaba kızlar 56sayfayı soluksuz okudum ben de bu ay gonal f kullandım 2çatlatma iğnesi oldum pztsi aşılamam yapıldı Progestan kullanıyorum şimdi ben de beklemedeyim dualarınıza beni de katarsanız sevinirim Rabbim hepimizin hanesini sevindirsin öpüyorum hepinizi Zeynep çim hayırlı haberlerini merakla bekliyorum ben de
aminnnn canımmm kaçta gidiyosun yarınRabbim bu mubarek cuma aksaminda hepimizin dualarini kabul eder ve hayirli ewlatlat nasip eder aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?