çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

inşallah canım olmam dua edin nolur prengly iğnesi yaptılar bana.

melekcim senin yumurta gibi bebişte geç gözükebilir yani çok geçti dmi bir iki gün daha gelmezse tekrar test yap böyle negatif çıkıp sonra pozitif olan çok var

canım yaa bişi soracam sana sen progestan kullanmışmıydın bu ay ?

melekcim senin yumurta gibi bebişte geç gözükebilir yani çok geçti dmi bir iki gün daha gelmezse tekrar test yap böyle negatif çıkıp sonra pozitif olan çok var
evet 20. gün oldu yumurta doktorda öyle söyledi geç döllenme olabilir dedi.İnşallah dediğiniz gibi olur.Ya sabah yataktan fırladım hastalandım diye sadece beyaz akıntı gelmiş kasıklarım agrıyor batıyor.Hastalanacakmıyım acaba ?

canım yaa bişi soracam sana sen progestan kullanmışmıydın bu ay ?
evet kullandım benim yumurtam çok erken büyümüştü ben 10.günde çatlatma iğnesi oldum bide kasımda polip ameliyatı olmuştum rahim kendini toplasın diye vermişti gündee 3 tane içtim o nasıl bir ilaçtı uçuyodum resmen sanki sarhoşum yani ama o adeti geciktirmiyo melekcim walla tık dedi gününde geldi benim

bende kullandım da bu ay bitti gerçi salı günü.Acaba omu geciktirdi diye düşündüm .Ondan sana sormak istedim.

inşallah hastalanmazsın daha umut var canım ben zaten idrar testiini çok dikkate almıyorum çok geç çıkıyor bazılarında bata 2 gün kala falan çıkıyomuş ama istisna

geç döllenme olabilir mesela benim kuzenim iki hamileliğinde de bat 10 gün geçmişti ikinci çizgi silik çıkmıştı
ayy inşallah öyle olurr silik çizgi bile çımayınca umudum kalmadı çok ama bugün içim biraz kıpır kıpır iyi bişeyler olacak gibi :):) yada öyle olmasını istediğim için olabilir :)

Kizlarr hamileyimmmmm rabbime binlerce kes sukurler olsun dualarimi kabul etti sizlerede cok tsk ederom duanizi eksik etmedinz allah bin defa razi olsun rabbim insallh sizlerde boyle bir mutlulugu yasatir artik bn duacinzim. Crazy3521 sana sonsuz tskler surekli umut moral verdin bama rabbim bu ay nasip eder insallh dualarimdasin bitanm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…