inşallah canım olmam dua edin nolurbugün de hasta olmaz isen bende hamilesin çünkü 17 gün son sınır 14-17 gün sonra hasta oluyormussun. hadi inşallah canım aynı tedaviyi uygulamısız ama benim doktor 17 mm akşama 18 mm olur dedi iğneyi akşam 10 vurdur dedi iğne neydi benimki ovitrelle idi de. ay inş. güzel olucak sonuçlar.
melekcim senin yumurta gibi bebişte geç gözükebilir yani çok geçti dmi bir iki gün daha gelmezse tekrar test yap böyle negatif çıkıp sonra pozitif olan çok varCanım ilk ay klomen tedavisi oldu sadece tutmadı tabi.2.ay 19 aralıkta hastalandım gittim klomen verdi 31 aralıkta çağırdı baktı yumurtan büyümemiş 10 cm daha dedi bu ayıda boş gececez dedi.Sonra odadan çıkarken sen 7 sinde tekrar gelsene belkide geç büyüyor senin yumurtan dedi şansımızı deniyelim dedi.7 sinde gittim 20 cm olmuştu çok iyi hemen iğne verdi gün verdi zaten.Şimdide bekliyorum bugün 17. günüm iğneden sonra.
canım yaa bişi soracam sana sen progestan kullanmışmıydın bu ay ?dün eşim aldı hemen acilde yaptırdık muayeneden sonra tek doz dedi doktor ama ben içini açıp bakmadım bugün artık sağlık ocağında yaptırcam şimdi merak ettim açtım baktım 2 tane var içinde işte tek doz 150 ml oluyor o zam an dmi
evet 20. gün oldu yumurta doktorda öyle söyledi geç döllenme olabilir dedi.İnşallah dediğiniz gibi olur.Ya sabah yataktan fırladım hastalandım diye sadece beyaz akıntı gelmiş kasıklarım agrıyor batıyor.Hastalanacakmıyım acaba ?melekcim senin yumurta gibi bebişte geç gözükebilir yani çok geçti dmi bir iki gün daha gelmezse tekrar test yap böyle negatif çıkıp sonra pozitif olan çok var
evet kullandım benim yumurtam çok erken büyümüştü ben 10.günde çatlatma iğnesi oldum bide kasımda polip ameliyatı olmuştum rahim kendini toplasın diye vermişti gündee 3 tane içtim o nasıl bir ilaçtı uçuyodum resmen sanki sarhoşum yani ama o adeti geciktirmiyo melekcim walla tık dedi gününde geldi benimcanım yaa bişi soracam sana sen progestan kullanmışmıydın bu ay ?
bende kullandım da bu ay bitti gerçi salı günü.Acaba omu geciktirdi diye düşündüm .Ondan sana sormak istedim.evet kullandım benim yumurtam çok erken büyümüştü ben 10.günde çatlatma iğnesi oldum bide kasımda polip ameliyatı olmuştum rahim kendini toplasın diye vermişti gündee 3 tane içtim o nasıl bir ilaçtı uçuyodum resmen sanki sarhoşum yani ama o adeti geciktirmiyo melekcim walla tık dedi gününde geldi benim
inşallah hastalanmazsın daha umut var canım ben zaten idrar testiini çok dikkate almıyorum çok geç çıkıyor bazılarında bata 2 gün kala falan çıkıyomuş ama istisnaevet 20. gün oldu yumurta doktorda öyle söyledi geç döllenme olabilir dedi.İnşallah dediğiniz gibi olur.Ya sabah yataktan fırladım hastalandım diye sadece beyaz akıntı gelmiş kasıklarım agrıyor batıyor.Hastalanacakmıyım acaba ?
yok benim geciktirmedi gününde geldi tam 28.gün hastalandım benbende kullandım da bu ay bitti gerçi salı günü.Acaba omu geciktirdi diye düşündüm .Ondan sana sormak istedim.
benim bat geçeli 6 gün oldu benim iş yumurtadan dolayı çorba oldu azcıkk :)inşallah hastalanmazsın daha umut var canım ben zaten idrar testiini çok dikkate almıyorum çok geç çıkıyor bazılarında bata 2 gün kala falan çıkıyomuş ama istisna
geç döllenme olabilir mesela benim kuzenim iki hamileliğinde de bat 10 gün geçmişti ikinci çizgi silik çıkmıştıbenim bat geçeli 6 gün oldu benim iş yumurtadan dolayı çorba oldu azcıkk :)
ayy inşallah öyle olurr silik çizgi bile çımayınca umudum kalmadı çok ama bugün içim biraz kıpır kıpır iyi bişeyler olacak gibi :):) yada öyle olmasını istediğim için olabilir :)geç döllenme olabilir mesela benim kuzenim iki hamileliğinde de bat 10 gün geçmişti ikinci çizgi silik çıkmıştı
inşallah öyle olur bitanemayy inşallah öyle olurr silik çizgi bile çımayınca umudum kalmadı çok ama bugün içim biraz kıpır kıpır iyi bişeyler olacak gibi :):) yada öyle olmasını istediğim için olabilir :)
ayy gerçekten mi negatif çıkıp benim gibi sonradan pozitifi gören çokmu ayy çok mutlu oldum benim bugün göğüslerim acıyor.melekcim senin yumurta gibi bebişte geç gözükebilir yani çok geçti dmi bir iki gün daha gelmezse tekrar test yap böyle negatif çıkıp sonra pozitif olan çok var
dualarım senin le canım benim .inşallah canım olmam dua edin nolurprengly iğnesi yaptılar bana.
evet çok var kuşum forumda da çok var okumuştum bir araayy gerçekten mi negatif çıkıp benim gibi sonradan pozitifi gören çokmu ayy çok mutlu oldum benim bugün göğüslerim acıyor.
super ya çok sevindim bende pazartesi gitcem tekrar test yapılcak benim değerim 2 çıkmıştı sizce yükselirmikievet çok var kuşum forumda da çok var okumuştum bir ara
inşallah yükselir canım walla kırmızıyı görmediğinde sürece umut var bencesuper ya çok sevindim bende pazartesi gitcem tekrar test yapılcak benim değerim 2 çıkmıştı sizce yükselirmiki
saol canım benim bende hepimize dua ediyorumm.AllAHIM KABUL ETSİN DUALARDIMIZIdualarım senin le canım benim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?