canım inanılmaz çok sevindim allahım sağ salim kucapına almayıda nasip etsin inş. dualarına beni de ekle nolur çok mutlu oldum . bak güzel haberle geldin . senden ricam tek bir mesaj ile buay baştan sona anlatırmısın canım bizde moral olsun .Kizlarr hamileyimmmmm rabbime binlerce kes sukurler olsun dualarimi kabul etti sizlerede cok tsk ederom duanizi eksik etmedinz allah bin defa razi olsun rabbim insallh sizlerde boyle bir mutlulugu yasatir artik bn duacinzim. Crazy3521 sana sonsuz tskler surekli umut moral verdin bama rabbim bu ay nasip eder insallh dualarimdasin bitanm
ben sana ne dedimmmm ayyyyy çok sevindimmm allah kucağına almayı nasip etsin bitanemm ben hissederim bazen böyle şeyleri şükürler olsun canım benimKizlarr hamileyimmmmm rabbime binlerce kes sukurler olsun dualarimi kabul etti sizlerede cok tsk ederom duanizi eksik etmedinz allah bin defa razi olsun rabbim insallh sizlerde boyle bir mutlulugu yasatir artik bn duacinzim. Crazy3521 sana sonsuz tskler surekli umut moral verdin bama rabbim bu ay nasip eder insallh dualarimdasin bitanm
AYYY CANIM BENİM ZEYNEPÇİM ÇOK SEVİNDİMM BİTANEMM ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN SANA..İNŞALLAH SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP EDER.SANKİ BEN HAMİLEYMİŞİM GİBİ SEVİNDİM VALLA GÖZLERİM DOLDU.HADİ GÖZÜN AYDINN CANIM.BİZE BOL BOL DUA ET SENİN DUAN DAHA ÇABUK KABUL OLUR.bENDE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VEREBİLİRİM SİZEKizlarr hamileyimmmmm rabbime binlerce kes sukurler olsun dualarimi kabul etti sizlerede cok tsk ederom duanizi eksik etmedinz allah bin defa razi olsun rabbim insallh sizlerde boyle bir mutlulugu yasatir artik bn duacinzim. Crazy3521 sana sonsuz tskler surekli umut moral verdin bama rabbim bu ay nasip eder insallh dualarimdasin bitanm
inşallah melekcim darısı başımıza canımmAYYY CANIM BENİM ZEYNEPÇİM ÇOK SEVİNDİMM BİTANEMM ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN SANA..İNŞALLAH SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP EDER.SANKİ BEN HAMİLEYMİŞİM GİBİ SEVİNDİM VALLA GÖZLERİM DOLDU.HADİ GÖZÜN AYDINN CANIM.BİZE BOL BOL DUA ET SENİN DUAN DAHA ÇABUK KABUL OLUR.bENDE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VEREBİLİRİM SİZE
AMİN KUZUM İNŞALLAH AYY ÇOK SEVİNDİMM VALLA İÇİMDEKİ KIPIRTI BAK ZEYNEPE ÇIKTI :) İNŞALLAH KENDİM İÇİNDE O KIPIRTI OLMUŞTUR :)inşallah melekcim darısı başımıza canımm
cok sagol bitanm darisi basiniza insallg cnm bu ikinci ayimdi klomen kullandim bu ayda catlatma ignesi oldum oglen 12 de vurdum o gece 12 dw ve ertesi gun 12 de ve sabah iliski oldu aonra gun asiri kuklandigim ilac klomwndi zinco ve infolicti cok umutlu degildim cokta bisey hisswtmedin cok airt agrim oldu ve arada kasiklarima agri giriyordu hemwn geciyorduson hafta gogsunde agri oldu bide akinti faln yoktu bide yuzumde sovilce cogaldicanım inanılmaz çok sevindim allahım sağ salim kucapına almayıda nasip etsin inş. dualarına beni de ekle nolur çok mutlu oldum . bak güzel haberle geldin . senden ricam tek bir mesaj ile buay baştan sona anlatırmısın canım bizde moral olsun .
Dualarimdasonz bitnm cok tsk edrim dedigin cikti wallaben sana ne dedimmmm ayyyyy çok sevindimmm allah kucağına almayı nasip etsin bitanemm ben hissederim bazen böyle şeyleri şükürler olsun canım benimdarısı başımıza bize bol bol dua et hamişlerin duası kabul olurmuş öpüyorum seniii
Kizlarr hamileyimmmmm rabbime binlerce kes sukurler olsun dualarimi kabul etti sizlerede cok tsk ederom duanizi eksik etmedinz allah bin defa razi olsun rabbim insallh sizlerde boyle bir mutlulugu yasatir artik bn duacinzim. Crazy3521 sana sonsuz tskler surekli umut moral verdin bama rabbim bu ay nasip eder insallh dualarimdasin bitanm
canım tam anlayamadım ben ya sen klomeni gün aşırımı kullandın çok özür dilerim anlayamadım biraz daha detaylı anlatırmısın ertesi 12 de demişsin öğlenmi akşammı birde sabah demişsin sonra başka hiç olmadımı klomenin yanında başka bişiler yazmışsın onlar ne için yan itam anlayamadım nolur bida ..cok sagol bitanm darisi basiniza insallg cnm bu ikinci ayimdi klomen kullandim bu ayda catlatma ignesi oldum oglen 12 de vurdum o gece 12 dw ve ertesi gun 12 de ve sabah iliski oldu aonra gun asiri kuklandigim ilac klomwndi zinco ve infolicti cok umutlu degildim cokta bisey hisswtmedin cok airt agrim oldu ve arada kasiklarima agri giriyordu hemwn geciyorduson hafta gogsunde agri oldu bide akinti faln yoktu bide yuzumde sovilce cogaldi
İnşallah gerek kalmaz canım inofolic folikasit yerine kullanıyor bende kullandım onu bu ay toz halinde hamile kalmaya hazırlıyormuş daha rahat olması için doktorum öyle demişti bana.Rabbim bizede zeynebin yaşadığı o güzel duyguyu bizede yaşatır.Çok korkuyorum kasıklarım ağrıyor ayağıma vurdu hastalanmim diye dua ediyorum :)ve belirtilerinin aynısı bendede var çok fazla sırt ağrım oldu ama kasık ağrısı çok olmadı saten dün negatif çıktı ama bilgilenmek istiyorum işte yine aynı hap artı iğne yani ben bu ay aşılamaya geçiyorum canım ...
zeynep sen bana çok büyük umut oldun canım yaa valla hamile olmasamda üzülmicemm artık :)Kizlarr hamileyimmmmm rabbime binlerce kes sukurler olsun dualarimi kabul etti sizlerede cok tsk ederom duanizi eksik etmedinz allah bin defa razi olsun rabbim insallh sizlerde boyle bir mutlulugu yasatir artik bn duacinzim. Crazy3521 sana sonsuz tskler surekli umut moral verdin bama rabbim bu ay nasip eder insallh dualarimdasin bitanm
CANIM BENİM İNŞALLAH SENDEN DE GÜZEL HABERLER ALACAĞIZ VE BİLİYORUM ALLAHIM BU GÜZEL DUYGUYU BİZEDE TATTIRACAK. İNŞALLAH FOLİK ASİT KULLANIYORUM BENDE YAKLASIK 3 AY OLACAK.İnşallah gerek kalmaz canım inofolic folikasit yerine kullanıyor bende kullandım onu bu ay toz halinde hamile kalmaya hazırlıyormuş daha rahat olması için doktorum öyle demişti bana.Rabbim bizede zeynebin yaşadığı o güzel duyguyu bizede yaşatır.Çok korkuyorum kasıklarım ağrıyor ayağıma vurdu hastalanmim diye dua ediyorum :)
Aynen bende 4 tane istiyorum allahın izniyle bende 2 kardeşim zor dediğin gibi cnmayyy deme kız öğlemi dedi ben o zaman dokoruma söyleyeyim de çift doz versin allahım vermişken çok çok versin gerçi birinede razıyımda benim hiç çocuğum yok olursada hayır demem 4 tane istiyorum ben ama tek seferde değil tabi inş. o günleri görürüz 2 kardeş zor oluyor bu dünyada allahım hayırlı evlatlar versin hepimizede en az 3 yada 4 tane coccuğum olsun işte öğle yani çok super oldu bu paylaşım. teşekkür ederim. canım benim.
Hayırlı olsun cnm Rabbim sag salim kavustursun ins darısı bana ve tum isteyen kardeslerime dualarini zi eksik etmeyinKizlarr hamileyimmmmm rabbime binlerce kes sukurler olsun dualarimi kabul etti sizlerede cok tsk ederom duanizi eksik etmedinz allah bin defa razi olsun rabbim insallh sizlerde boyle bir mutlulugu yasatir artik bn duacinzim. Crazy3521 sana sonsuz tskler surekli umut moral verdin bama rabbim bu ay nasip eder insallh dualarimdasin bitanm
evet canım bazen zor şeyler yaşanabiliyor ve tekmiş gibi kalıyorsun o yüzdende birbirine bağlı dört tane hayırlı evladım olsun çok isterim inş. allahım hepimizin duasını kabul eder. hepimiz anne oluruz. çok istiyorumAynen bende 4 tane istiyorum allahın izniyle bende 2 kardeşim zor dediğin gibi cnm
Gozun aydin canım :)Cok sevindim cok mutlu oldum . Darisi basimiza artikKizlarr hamileyimmmmm rabbime binlerce kes sukurler olsun dualarimi kabul etti sizlerede cok tsk ederom duanizi eksik etmedinz allah bin defa razi olsun rabbim insallh sizlerde boyle bir mutlulugu yasatir artik bn duacinzim. Crazy3521 sana sonsuz tskler surekli umut moral verdin bama rabbim bu ay nasip eder insallh dualarimdasin bitanm
Kizlarr hamileyimmmmm rabbime binlerce kes sukurler olsun dualarimi kabul etti sizlerede cok tsk ederom duanizi eksik etmedinz allah bin defa razi olsun rabbim insallh sizlerde boyle bir mutlulugu yasatir artik bn duacinzim. Crazy3521 sana sonsuz tskler surekli umut moral verdin bama rabbim bu ay nasip eder insallh dualarimdasin bitanm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?