cnm hicbir zamn umudunu kaybetme ve bol bol dua edin insallh bu ay sizin guzel haberlerinizi alirim hep dua etcem siEzeynep sen bana çok büyük umut oldun canım yaa valla hamile olmasamda üzülmicemm artık :)
Amin gulum dariso basina insallh rab boyle bir mutluluk sanada yasatir insallhGozun aydin canım :)Cok sevindim cok mutlu oldum . Darisi basimiza artikRabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
sagol bitanm duacnzim bugunden sonra insallh rabbim sizede nasip eder
Tebrik ederim canımmm çooooooook sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasib etsin hayırlı evlat olsun inşallah hamilelerin Duası kabul olurmuş bizleri de unutma dualarında
Kizlarr hamileyimmmmm rabbime binlerce kes sukurler olsun dualarimi kabul etti sizlerede cok tsk ederom duanizi eksik etmedinz allah bin defa razi olsun rabbim insallh sizlerde boyle bir mutlulugu yasatir artik bn duacinzim. Crazy3521 sana sonsuz tskler surekli umut moral verdin bama rabbim bu ay nasip eder insallh dualarimdasin bitanm
Cok tebrik ederim arkadasim umarim saglikla kucagina alirsin bebisiniBen sana bisi sorsam? Senin kac tane yumurtan olmustu canum? Bi de esinde test yaptirmis miydi? Normal miydi?
cnm bir ay sadece klomen ve inofolic kullandim klomen gunde iki defa birer tane aldim o ay olmadi diger ay yine ayni sekilde bullandim ekstradn zinco yani cinko vitamin verdi sonra 3 tane yumurta olustu ve igneyi yaptik ogln 12 de vurdum igneyi o gece 12de diger gun yine 12de iliski oldu ve sabah yine iliski yaptik ve cok sukur tuttu bnde sivilce cikinca umudumu kaybettim megerse tutmus bide cok sirt agrim oldu arda kasil agrim oldu akinti falan olmadi halada yokcanım tam anlayamadım ben ya sen klomeni gün aşırımı kullandın çok özür dilerim anlayamadım biraz daha detaylı anlatırmısın ertesi 12 de demişsin öğlenmi akşammı birde sabah demişsin sonra başka hiç olmadımı klomenin yanında başka bişiler yazmışsın onlar ne için yan itam anlayamadım nolur bida ..
Amin Canımmm. Pazartesi ben de tahlil yaptiricam . İnsallah senin gibi guzel haberler alirim. Dualarini eksik etme canim bizim icinAmin gulum dariso basina insallh rab boyle bir mutluluk sanada yasatir insallh
Benim de 16. gunum canim. Ara ara ben de de oluyo. Bazen kasiklarim agriyo. Bide alttan cekiliyo gibi kasilmalar oluyo. Olumsuz dusunme canim.Pozitif dusunelim oyle olsun.Pazartesi test yaptiricam. İnsallah guzel haberler alirim. İnsallah sen de en yakin zamanda muradina erersin.Benim de aşılama gününden beri 5.gün ve o günden beri ara ara belim ağrıyor benim durumumda olan var mı acaba hiç olumsuz düşünmek istemiyorum siz bana çok moral oldunuz hepinize teşekkür ediyorum canlarım
Benim de 16. gunum canim. Ara ara ben de de oluyo. Bazen kasiklarim agriyo. Bide alttan cekiliyo gibi kasilmalar oluyo. Olumsuz dusunme canim.Pozitif dusunelim oyle olsun.Pazartesi test yaptiricam. İnsallah guzel haberler alirim. İnsallah sen de en yakin zamanda muradina erersin.
İnsallah canim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Bana da crinone jel verdi vajinadan. Benim de geri geliyo kesik sut gibi. AmaAmiiin canım isteyen tüm arkadaşlarımızla beraber inşallah pazartesi inşallah seninle birlikte seviniriz bir de ben Progestan kullanıyorum fitil şeklinde bi süre sonra bi kısmı geri geliyo normal mi acaba
Canim 3 yumurta hangi olcudeydi bu son sorum ne kadar cok o kadar iyi yani supersenden iyi haber aldigimdan beri cok iyiyimcnm bir ay sadece klomen ve inofolic kullandim klomen gunde iki defa birer tane aldim o ay olmadi diger ay yine ayni sekilde bullandim ekstradn zinco yani cinko vitamin verdi sonra 3 tane yumurta olustu ve igneyi yaptik ogln 12 de vurdum igneyi o gece 12de diger gun yine 12de iliski oldu ve sabah yine iliski yaptik ve cok sukur tuttu bnde sivilce cikinca umudumu kaybettim megerse tutmus bide cok sirt agrim oldu arda kasil agrim oldu akinti falan olmadi halada yok
İnsallah canim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Bana da crinone jel verdi vajinadan. Benim de geri geliyo kesik sut gibi. Ama
normalmis gelmesi. Biz farketmiyoruz ama cogu iceri gidiyomus.
Rica ederim cnm. Bi faydam olduysa ne mutlu banaHmm teşekkürler canım rahatladım şimdi
cnm moralini cok yuksek tut ve sana tavsiyem bn bunu denedim bu ay esini istedigin icin birlikte ol asla cocuk icin yapma yani dusunme biliyorum zor oluyor ama kendine kiz bisey yap yani.bnm yumurta boyutu yanlis hatirlamiyorsam 24 20 bide 18diCanim 3 yumurta hangi olcudeydi bu son sorum ne kadar cok o kadar iyi yani supersenden iyi haber aldigimdan beri cok iyiyim
sana kesinlikle katılıyorum ve cevapların için ayrıca tşk ederim. haklısın istek için birlikte olmak gerekiyor kafama takmamaya çalışıyorum ama ilkini nasıl sağlayacağımı bilemiyorum . sanki zaman saati planlamak bana çok saçma geliyor ne için olduğunu unutamıyorum ama bu sefer kendime kızıp dediğini yapacağım çok sağol tabi pazartesi negatif dönersem inşallah bişeyler değişirde güzel haber verebilirim hayırlısı bakalım.cnm moralini cok yuksek tut ve sana tavsiyem bn bunu denedim bu ay esini istedigin icin birlikte ol asla cocuk icin yapma yani dusunme biliyorum zor oluyor ama kendine kiz bisey yap yani.bnm yumurta boyutu yanlis hatirlamiyorsam 24 20 bide 18di
canimin ici gunaydin nasilsininşallah melekcim darısı başımıza canımm
ne demek bitanm elimden geleni yaparim dualrimla hep yaninizda olurum insallh guzel haberlerlerini alirim bn bide ne yapardim biliyormusun ia bittikten sonra biliyorumya ayagi duvara diktimdi dusunecem bnde tlfnu basucuma koyarsim bide kulakgi ayagi diktigim gibi kulakligi takardim halay muzigi yada cok hareketli parcalar dinler unuturdum o ana herseyi walla bnde ise yaradi taki uyumaya kadar tey teyy halay muzigi dinliyordumsana kesinlikle katılıyorum ve cevapların için ayrıca tşk ederim. haklısın istek için birlikte olmak gerekiyor kafama takmamaya çalışıyorum ama ilkini nasıl sağlayacağımı bilemiyorum . sanki zaman saati planlamak bana çok saçma geliyor ne için olduğunu unutamıyorum ama bu sefer kendime kızıp dediğini yapacağım çok sağol tabi pazartesi negatif dönersem inşallah bişeyler değişirde güzel haber verebilirim hayırlısı bakalım.
Amiiin canım isteyen tüm arkadaşlarımızla beraber inşallah pazartesi inşallah seninle birlikte seviniriz bir de ben Progestan kullanıyorum fitil şeklinde bi süre sonra bi kısmı geri geliyo normal mi acaba
Canim ben de kullaniyorum doktor yaptiktan sonra en az 30 dak sirtustu yaticaksin dedi yoksa geri gelirmis. Sabah kalmadan 1 saat onceye kuruyorum saati yapip yatiyorun 1 saat daha istersen oyle dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?