çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Canım benim adetin 2. Günü gel demişti gittik kan tahlili istedi e2 hormonu seviyesine bakarak gonal f ye başladı ilk gün 50ile başladık 2 güne bi e2 LH hormonlarını ultrasonla yumurta Gelişimini takip etti3.gün benim e2çok düşük çıkmış 75 e çıkaralım dedi 5gün de o şekilde uyguladık 10.gün gece saat 10 da çatlatma iğnelerini yap dedi (ovitrelle) 2 taneydi iğneden 1-2saat sonra ilişki dedi 38saat sonra da aşılama yapıldı canım 15 gün sonra kan tahlili yaptır dedi olumlu olumsuz bize bildir dedi Progestan 100 lük Yazmış günde 3defa 8 er saat arayla 2tablet fitil şeklinde vajinadan alacaksın dedi işte benim tedavi hikayem canım drlar galiba bünyeye göre ayarlıyorlar ikna miktarını verecek olan Rabbim onlar ilaçlar vesile ama druma güveniyorum artık değiştirmek istemiyorum ben de söylediklerini yapmaya çalışıyorum gerisi Tevekkül Rabbim hepimize Hakkımızda hayırlısının versin

Merhaba arkadaşlar konuyu sanirim yanlis yere yaziyorum ama belki basindan benimki gibi bisey gecmis birileri vardir daha once iki kez kimyasal düşük yaptim ikincisi kasim ayindaydi ve aralikta adetim gecikti ama testlerim negatfti dr a gttim kandada negatif cikti hormon testlerim yapildi ve dr hormonlarimin dengesiz oldgnu bu sekilde bebegim olmayacgni once hormonlari duzeltmemiz gerektgni söyledi,adet sokturucu ictim ve kanamam basladigi gunden itibaren hergun dr un verdgi yazz 24+4 dogm kntrol hapini iciyorum 20 gun oldu ve hala adetim bitmedi bunu hap yaparmi acaba boyle bisey yasayan varmi.? 11.gun dr u aradim bukadr normal dedi,bugun yine aradim 20 gun oldu dedim o da bugun 3 yarin 2 tane hap icmemi ve sora tekrar 1e dusurmemi duzelmezse hastaneye gelmemi soyledi,bukadr uzn surmesi beni cok streslendrdi

ahhh canım benim saol inşallah bitanem kısmet tabii ne olacağını kim bilebilir doğru sölüyosun canım bide demez mi kıbrısa gidin durumunuz iyi taşıyıcı annelik yasal orda diye ayyy mahvetti beni ya kadın bide kaç yıllık dostum olcak ben ona o kadar üzülürken hemde nasıl düşürdü enerjimi neyse sonra kızlarla konuştum da toparladım biraz kendimi bugün yine arıyo açmadım walla telefonu

walla hergece eşim gidince işe oturuyorum duaya hepinize ediyorum canlarım merak etmeyin inşallah yumurtlama olmuştur canım sen kür yapcaksan incir kürünü yap bence soğan çünki içini temizliyor kist falan varsa onları walla ben o çörekotunu yapmasaydım belki polip çıkmıycaktı ortaya aşılama da negatif olcaktı falan filan işte hep üzüntü iyiki yapmışım çünki yedim ya 1 çay kaşığı 3 gün mü ne tam hatırlamıyorum kanamam başladı

bn sana kiyamam ya bitanm bugun yaptiemasaydin keske
2 yumurta daha vardı zeynepcim biri 10mm diğeri 13mm boşwer onları dedi işe yaramaz dedi baya baktı 10 dakikadan fazla muayene etti bu güzel dedi kaçırmayalım dedi yapalım iğneyi hemen dedi diğerleride büyür çatlarsa kendileri çatlasın dedi bol bol çalışın dedi benimkide grip oldu pekmez içip duruyo yazık üşüdüğünü anlamıyo tabi grip oldu bakalım yaa hayırlısı gülüm

bitnm inan hep dua ediyorum sizlere insallh bu ay hepinzin olacak allhin izniyle.brbis cok yeni 5 haftalik simdilik ii gidiyor sknti yok bi kalp atosnida duysam dahada rahatlarim
Çok sağolasın cnm bende dua ediyorum hepinize inş cnm onuda duyacaksın Rabbim eline kavustursun ins

Geçmiş olsun cnm çalışmaları hızlandır inş olacak ya Rabbim büyük

Bosver cwnim ya. Hepimizin cevresinde var dengesizler. Sanki hic cocugun olmayacakmis gibi neler demis dengesiz ya. Ben sinirlendim burdan. Sen icini ferah tut canim. Benim bi arkadsin sekiz sene cocugu olmadi ona da dengesiz bi yakini cocugun olmaz senin demis. O ay hamile kaldi :) Rabbim boyle insanlarla karsilastirmasin. Ona inat rahat ol ve Rabbim goruyo. Belki o kisi anne olmustur ama sadece o kadar. Bu ay senin gibi bi annesi olan sansli meleklerin olacak Allahin izniyle Duyma dis kapinin mandallarini.

Sagol canim benim. İnsallah yakinda hepimiz kavuscaz meleklerimize dualarla...

Öncelikle cok gecmis olsun canım. Allah bi daha yasatmasin. Durumunla ilgili bilgim yok ama kanaman devam ediyosa bi an once doktora git bence. Eger doktorundan emin degilsen degistirmelisin. Cunku etraf doktorcuklarla dolu. Mesela bundan once gittigim doktor beni bosu bosuna 4 ay oyalamis. O yuzden canim cok gecikmeden bi an once doktora git derim.

cnm oncelikle ben sunu soyleyeyim turkiyede hic tedavi olmadim ben fransada yasiyorum parise evimiz biraz uzak kaliyor o yuzden doktorum sadece ayda uc kez kontrole cagiriyor daha fazla olmaliymis ama malesef uzaklik var esimde calisinca izin alamiyor.simdi sorularina cevap vereyim uzun yazicam ksr bkm belki faydam olur okuyanlara.

1. ayin 10 unda cumartesi adet oldum dktoru aradim pzrts 12 sinde gel dedi
2. vajinal yoldan ultrasona aldi ve 75 doz gonal f igne basladik
3. ocak 13.14.15.16.17.18.19 her gun igneye devam ettim
4.ayin 19 u pzrts tekrar kontrole gittim.2 yumurtam vardi biri sagda biri solda.soldakini saymayalim dedi yavas calisiyor o tarafim.sol 18mm sag 20 mm dedi ve sali catlatma ignesi vurul crsmba erkenden esin sperm versin temizlendikten sonra oglen asilama yapalim dedi.
5.sali sabahi ovitrel igneyi vurdum.bu arada Iliski yok uc gun perhis.
6.ewet ayin 21 i carsamba Sabah 11 gibi spermler yikandi. 12 de muayene masasina aldilar hic fark yok sanki kontrol ediyor gibi bir ince boru var ultrason cubugundan daha ince yani .spermi cekip iceri ilerletiyor. 5 DKK da bitti .yarim saat dinleniyorsun.sonra eve gidiyorsun 3 gun dikkat et dedi Iliski onerdi ve vitamin ilaclari verdi.agrim olmadi.hafif kolanya dokulmus gibi sizlama hissediyorum arada bir .adet sancisinda daha kolay ya .
7.bugun 6 inci gunum. 14 uncu gun test yap getir dedi ama ben adetimin gecmesini bekliycem insallah olmam.
8.bu ikinci asilamam 4 yillik evliyim 22 yasindayim sorunum sebebi bilinmeyen infertilite sinifinda. bu kadar cnm

boyle bisey nasil soylenir bunu diyen aenin neyin oluyor bitanm

cok gecmis olsun dikkat edin kendinize bitanm insallh duacinim rabbimin izniyle bu ay sende alirsin mujdeyi bu gunlero unutursun

canım walla hormon konusunda bişey diyemem ama benim böyle kanamam olduğunda ilk defa doktor biyopsi yaptı ve endometrial polip çıktı ve kısırlık sebebi benim hormonlarım normaldi 2 yıl boyunca sebebsiz infertilite dediler bize aşılama yapalım dediler 3 defa klomen tedavisi oldum tutmadı meğer polipten dolayı olmuyomuş ve kanamam olduğunda doktor normal olmadığını söyledi bu tip kanamaların ve mutlaka araştırılması gerekir dedi başka bir doktora git tavsiyem bu canım zararlı çıkmazsın fobeks arkadaşımın dediği doğru etraf doktorcuk dolu artık kaç yıldır biz öğrendik bunu

evet yaa hiç beklemezdim ondan neyse yine kötü bişey dilemiyorum onun için inşallah allah benden önce ona versin fobeks cim çok umutsuz demekki çevresindekilerede aynı şeyleri hissettiriyor dmi

evet yaa hiç beklemezdim ondan neyse yine kötü bişey dilemiyorum onun için inşallah allah benden önce ona versin fobeks cim çok umutsuz demekki çevresindekilerede aynı şeyleri hissettiriyor dmi
Oyle de canim. Madem cocugu yok sana destek olmasi gerekmiyo mu? Su rda birbirini tanimayan bi suru kadin birbirine destek oluyo dua ediyo teselli etmeye calisiyoken kac yillik arkadasin bunu yapmasi uzucu Dedigin gibi kotu bisey demek dogeu degil Rabbim islah etsin. Rabbim ona da hayirli evlatlar nasip etsin.

7 yıllık nişanlılık dönemi yaşadı cnm sonra adam bıraktı 7 yıl sonunda yıkım oldu onun için 30 yaşındaydı o zaman şimdi 38 oldu geçen aylarda adeti düzensizleşti doktora gitti amh 0 larda çıktı menepoza giriyosun yumurta rezervin çok düşük demişler tüp bile zor demişler tahlillerimi yollayım sen doktoruna göster dedi yollamadı bende aradım işte yollasın diye gerek yok dedi zaten eş adayı yok ne diye araştırcam dedi ondan sonra durumumu sordu sonrada yaptığı yorumları biliosun işte ama allah biliyor ben onun durumuna çok üzüldüm walla kahroldum kaç gece aklımdan çıkmadı adamında ne olduğu belliydi ama bizi dinlemedi bu konuşmadan önce antep e çağırdım onu gel dedim eşimin akrabalarından var evlenip boşanmış biri maddi durumu iyi kendisi de çok iyi çocuğuda var ilk evliliğinden annesiyle yaşıyor tipi de düzgün tanıştıralım seni dedim falan işte tamam dedi böyleyken böyle işte bide en son kapatırken olmazsa evlat edinirsiniz sıkma canını dedi bende saol canım senin gibi dostlarım varken sıkılırmıyım hiç dedim o an etkilenmedim ama bugün doktordan çıkınca sözleri kulağımda çınladı zaten hormonlardan yeterince hassas duygularımız

Allah yardimcisi olsun canim ne diyelim. Ama soyledikleri kabul edilir gibi degil bence bu kadar iyi niyetli olma derim ona karsi. Zaten insani en cok yakinindakiler uzuyo. Mutsuz insanlar etrafindakilerin de mutlu olmasini istemez. Cok umursama tatlım. Onu sen daha iyi taniyosun psikolojisini daha iyi bilirsin. Heee de gec derler ya oyle yap gitsin Rabbimim mucizesi sınırsızdır ki cok sukur durumumuz o kadar da vahim degil Bitanecim bu donemde alıciları kapatıp hedefe odaklanıyoruz. Bosssveeeerrrrr kim ne demis ne yapmis. Biz elimizden geleni yapalim duamizi edelim gelsin bebislerr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…