çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

iyiki siz varsınız zaten doktordan gelir gelmez laptopa yapıştım zaten söyledikleri çok kötü allah herkesin gönlüne göre versin sen naptın cnm bittimi reglin bitince başla hemen dualara

iyiki siz varsınız zaten doktordan gelir gelmez laptopa yapıştım zaten söyledikleri çok kötü allah herkesin gönlüne göre versin sen naptın cnm bittimi reglin bitince başla hemen dualara
Se n de iyiki varsin canim benim :) Bitmedi daha adet benim bes gun suruyo Bide yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum. Tedbir olsun diye. Bi yerde okudum kadin hamile degilim zannedip adet sonrasi film cektirmis. Cocuugun ozurlu olma ihtimali varmis. Milyonda bi ihtimal belki ama emin olmak lazim. En azindan icim rahatlar.

yaptır canım 5 dakika aklında kalmasın benim görümcemde geçen yıl spralle hamile kaldı doktorlar şaşırdı kürtaj oldu 5 çocuğu var diye doktor bu bir mucize aldırma dediler sağlıklıydı da dinlemedi şimdi pişman o günden beri hiçbir işimiz rast gitmiyo diyo

Allah affetsin canm gorumceni. Buyuk konusmak istemem ama kac tane olursa olsun dogururum heralde. 5e bakan 6ya da bakar. Tabiki zorluklari vardir ama kiyilir mi onlara ya İste ben de okuyunca dedim gec kalmadan yapriyayim testi. Dogru bisey yapalim derken yanlisa gitmeyelim.

evet yaptır ben inanıyorum böyle şeylere walla şimdi çok pişman zaten kendisi de ama olmaz dememek lazım oluyor böyle şeyler

evet yaptır ben inanıyorum böyle şeylere walla şimdi çok pişman zaten kendisi de ama olmaz dememek lazım oluyor böyle şeyler
Olur tabiki de dusuk bi ihtimalde olsa.Ahhh keske olsaa derim ama Allah bilir. Gerci bizler de birer mucizeyiz sonucta. O kadar spermin icinde birinci olmusuz

evet aynen walla keşke olsa yaa nasıl seviniriz düşünsene
Seviyorum sizleri kaderdaslarim :) Adaklarim var hemen yaparim valla. Ama bi gercek de var ki regli nin gidisati pek oyle demiyo Ben zaten kabulleenme asamasini gectim Canim. Bizimki sadece tedbir . Nasipse bu aya odaklaniyorum :)

verdiğin bilgi için çok tşk ederim canım cok saol inş. bu ay bebeğine kavuşursun canım benim

canım son sorum 7 gün iğne vurundunya gonalf göbektenmi kalçadanmı vurdular birde o iğnede çatlatma iğnesi ovitrelle gibi çok sancı yapıyormu ben ovitrelle de çok sancı çekmiştim öğle oluyorsa rapor falan almam gerekecek bu ay. yoksa normal iğneler gibimi.

Canim kanaman nasil basladi senin? Benim adetim gecikmisti,tabi her ay bebek varmi diye bekledigm icin 1-2 gun gecmeye bile hemen umutlaniyo insan. Normalde boyle uzun gecikmezdi testler negatf cknca dr a gttim tahliller yapıldı sonra tarlusal verdi kullanirken 3.gun adet oldum tam olarak 40 gun ustune adet olmus oldum ve olus o olus 20 gundur devam ediyokanamamin ilk gunjnden beride yazz 24+4 iciyorum iste. Bu ilacmi yapti bukadr diye dusundum ama smdi sen boyle deyince iyice meraklandim cuma gunu gidicem dr a inşallah.sagol canim..

Tesekkur ederim canim bende degistirmeyi dusunuyorum zaten mecburiyetten gtmistim buna,istedgm dr izindeydi beni de oyaliyo gibi geldi. Hormon tahlilime bakinca bana dediki, cokmu hemenmi istiyosun hamile kalmak,hemen istersen sana bissuru ilac vercem yumurtlamani sagliycam ama ben dr olarak hormonlarini duzeltip kendilignden hamile kalmani öneririm dedi ben biraz isteksiz gozuktum ama israr etti bende tamm ozaman 1 ay tedavi denerim olmazsa baska bisey yapin dedim.. bakalim artik merakla bekliyorum.

KIZLAR AZ ÖNCE KONTROL DEN GELDİM HİÇ BİR SORUN YOK KİST YARA RAHİM GAYET İYİ DEDİ. YARIN İĞNELERE BAŞLIYORUM HAYIRLISI İLE İNŞALLAH BU AY OLACAK ALLAHIMIN İZNİ İLE ÇOK GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM. DUALARINIZLA.

kızlar nerdesiniz yahu kimse yokmu
benim iğne gonal-f çatlatma ise yine ovitrelle vermiş bu iğneleri göbekten yapıcam da gonal-f nasıl yapılıyor yapamazsan gel dedi ama tekrar gitmek istemiyorum göbekten vurmayı gördüm yaparım ama gonal - f bilmiyorum 112,5 olacak dedi için de karışımları var onları karıştırıp 112,5 olana dek kendimizmi ayarlıyoruz bunu nasıl olacak crazy yardımcı olurmusun canım.

cnm benim vuruldugum gonal f ayarli varya kendim ayarliyip gobekten vuruyorum sadece ilkini dktr vuruyor devamini ben 7 gun kullaniyorum .ovitrel gibi sancifalan yapmaz cnm ben ilk ovitrelde cok ateslendim hastanelik derecesindeydi ama alistim artik bisey olmuyo.

aynı benimde adetim gecikti sonra test yaptım yok sonra kendi geldi damla şeklinde koyu kahverengi sonra normale döndü bende çörekotu bal tarçına başladım sonra kesilmedi kanamam 15 gün devam etti sonunda kendi doktorumu bıraktım başka bir doktora gittim işte hemen biyopsi yapıldı

bebeğim ben fosimon kullandım kalçadan

canım buna çok sevindim çünkü izin problem oluyordu saten sancı yoksa yaparım ben iğneyi internette bir video buldum izledim sanırım öğle yapılıyor aşağıdaki linkten kontrol edebilirmisin doğru videomu acaba
http://www.izlesene.com/video/gonal-cikis/6871409

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…