çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

EVET CANIM İNŞALLAH BU AY HEPİMİZ HAMİLEYİZ DİYE AĞLARIZ ÇOK UMUTLUYUM BU AY İĞNELERİME BUGÜN BAŞLADIM 2 ŞUBATTA YUMURTALARIMA BAKILACAK İNŞ. GÜZEL OLUR ÇOK MUTLU VE UMUTLUYUM PES ETMEK YOK ASLA UMTUSUZLUĞADA KAPILMA ALLAHIM İNŞALLAH BU AY YÜZÜMÜZE GÜLECEK HAYIRLI BEBİŞLER GELECEK.

ECZANEDEN ARADILAR AZ ÖNCE SİZİN İLAÇ 3 KUTU İMİŞ DİYE BUGÜN 2 KUTU DAHA GELİYOR AKŞAM UGRAYIN DEDİLER SORUNU HALLETTİK YANİ.

[QU OTE= "sedalis, post : 39138 872, member: 346500"]EVET CANIM İNŞALLAH BU AY HEPİMİZ HAMİLEYİZ DİYE AĞLARIZ ÇOK UMUTLUYUM BU AY İĞNELERİME BUGÜN BAŞLADIM 2 ŞUBATTA YUMURTALARIMA BAKILACAK İNŞ. GÜZEL OLUR ÇOK MUTLU VE UMUTLUYUM PES ETMEK YOK ASLA UMTUSUZLUĞADA KAPILMA ALLAHIM İNŞALLAH BU AY YÜZÜMÜZE GÜLECEK HAYIRLI BEBİŞLER GELECEK.[/QUOTE]
Ins cnmRabbim duyacak elbette sesimizi inş bende beklemedeyim bugün adet günüm ama benim adet düzensiz ne yapacağımı bilmiyorum doktora ne zaman gidecem ne yapacam yada ne zaman kırmızılar i görecem bilmiyorum Rabbim sen kolaylaştır

selammmmm kızlar bugun adetım 15.günü ve sol kasıgımda hafıf batmalar oluo ıkı gun once de ilişki olmuştu yumurta dollendıgı ıcın olabılır mı bu batmalar acaba basına boyle bişey gelen var mı acaba

Ins cnmRabbim duyacak elbette sesimizi inş bende beklemedeyim bugün adet günüm ama benim adet düzensiz ne yapacağımı bilmiyorum doktora ne zaman gidecem ne yapacam yada ne zaman kırmızılar i görecem bilmiyorum Rabbim sen kolaylaştır[/QUOTE]
canım sen çatlatma iğnesini ne zaman oldun ve aşılama oldunmu normalde 14 gün sonra kanda çıkıyor istersen test yaptı kendini boşuna bu kadar yorma inş. gğüzel haberlerini bekliyoruz.

canım sen çatlatma iğnesini ne zaman oldun ve aşılama oldunmu normalde 14 gün sonra kanda çıkıyor istersen test yaptı kendini boşuna bu kadar yorma inş. gğüzel haberlerini bekliyoruz.[/QUOTE]
Cnm ben ayin 14 ünde çatlatma iğnesi oldum.asilama değil cnm benimki doktor belirli günlerde birliktelik dedi işte

[QU OT E="mavi zm, post : 3913 9506, member: 643531"]canım sen çatlatma iğnesini ne zaman oldun ve aşılama oldunmu normalde 14 gün sonra kanda çıkıyor istersen test yaptı kendini boşuna bu kadar yorma inş. gğüzel haberlerini bekliyoruz.[/QUOTE]
Cnm ben ayin 14 ünde çatlatma iğnesi oldum.asilama değil cnm benimki doktor belirli günlerde birliktelik dedi işte[/QUOTE]
Pekbi umudum yok ama allah büyük cnm

canım sen çatlatma iğnesini ne zaman oldun ve aşılama oldunmu normalde 14 gün sonra kanda çıkıyor istersen test yaptı kendini boşuna bu kadar yorma inş. gğüzel haberlerini bekliyoruz.
Cnm ben ayin 14 ünde çatlatma iğnesi oldum.asilama değil cnm benimki doktor belirli günlerde birliktelik dedi işte[/QUOTE]
yani bugün iğneden sonraki 15 gün arkadaşım test te çıkar test yaptır ve bize güzel haberler ver hadi

[QU OTE= "sed alis , post: 3914000 5, member: 346500"]Cnm ben ayin 14 ünde çatlatma iğnesi oldum.asilama değil cnm benimki doktor belirli günlerde birliktelik dedi işte[/QUOTE]
yani bugün iğneden sonraki 15 gün arkadaşım test te çıkar test yaptır ve bize güzel haberler ver hadi[/QUOTE]
Ins cnm ama pek sanmiyorum var olduğuna

[QU OTE= "sed alis , post: 3914000 5, member: 346500"]Cnm ben ayin 14 ünde çatlatma iğnesi oldum.asilama değil cnm benimki doktor belirli günlerde birliktelik dedi işte
yani bugün iğneden sonraki 15 gün arkadaşım test te çıkar test yaptır ve bize güzel haberler ver hadi[/QUOTE]
Ins cnm ama pek sanmiyorum var olduğuna[/QUOTE]
ama olmazki sanım benim böyle sen şimdiden negatif sin aksine sonunun ne olacağı umrumda değil o annelik hissi 3-5 günlüğünede olsa yaşıyoruz ya bence o heycanın dibine vurmalısın sonrasında negatif olsa bile çabucak kendine gelip bir sonraki işlem için enerji toplamalısın bu kısır döngünün içinde elbette allahım bizede bahşedecek anneliği ama ne kadar negatif olursan o kadar toksin üretir o kadar vucüdunu yanlış yönlendirirsin o zaman hayal kırıklığı kaçınılmaz olur bence hamileymiş gibi hissediy evrene ve vucüduna pozitif mesajlar vermelisin lütfen enerjini yüksek tut.

CNM YUMURTANIN CATLADIGI GUNLERDESIN AGRI OLMASI NORMALDIR.DIKKAT ET VE ILSKIYI SIKLASTIR.CNM INSALLAH IKI HAFTA SONRA BEBIS HABERI VERIRSIN CNM

yani bugün iğneden sonraki 15 gün arkadaşım test te çıkar test yaptır ve bize güzel haberler ver hadi
Ins cnm ama pek sanmiyorum var olduğuna[/QUOTE]
ama olmazki sanım benim böyle sen şimdiden negatif sin aksine sonunun ne olacağı umrumda değil o annelik hissi 3-5 günlüğünede olsa yaşıyoruz ya bence o heycanın dibine vurmalısın sonrasında negatif olsa bile çabucak kendine gelip bir sonraki işlem için enerji toplamalısın bu kısır döngünün içinde elbette allahım bizede bahşedecek anneliği ama ne kadar negatif olursan o kadar toksin üretir o kadar vucüdunu yanlış yönlendirirsin o zaman hayal kırıklığı kaçınılmaz olur bence hamileymiş gibi hissediy evrene ve vucüduna pozitif mesajlar vermelisin lütfen enerjini yüksek tut.[/QUOTE]
Tşk ederim cnm bu pozitif ligin iyi geldi inş cnm evet haklısın o annelik duygusu bile yeter haklısın cnm allah razı olsun

kızlar yaa ben salı günü çatlatma iğnesi oldum ya çarşamba sabah çalıştık sonra akşam 8 de hissettim ben ilk defa yumurtanın çatladığını saat 8 falandı bu sefer tekrar çalıştık yani hem sabah hem akşam oldu 2 defa yani ama 36 saat ten önce çatladı bence çünki bacaklarım çok ağrıdı sabaha kadar anlatamam ki ben çok ağrı hissetmem neyse işte gece işe gitti benimki sabah ta 6 gibi geliyor sabahta çalışcaktık kavga ettik zaten grip olduk dedim ya ilaçta içemedik benim sinirler tepemdeydi gitmedim yanına oda uyudu halada uyuyo sabahta kahvaltı hazırladım yani öğlen kalkmadı şimdi de kalkmıyor küstü bana ayyy ne ters oldu bu ay ağlayarak başladım ya herşey ters gitti bu ay boşa gitti bence şimdii kalkıp işe gider zaten çok ağladım yine hiç gün falan saymıyorum bu ay nasılsa sonuç belli yazayım dedim size çok canım sıkıldı kızlar ya

Uzulme canım benim yaaa. Oluyo oyle arada esler arasinda kavgalar. Spermler 72saate kadar yasayabiliyonus. Sıkıntı yapma yani belli olmaz. Zaten sırf cocuk olsun diye yapinca olmuyo malesef. Sen yine de esinin gonlunu al istersen . icin rahat eder canim

Kızlar yarın rahim filmi cekticegim. Emin olmak icin bugun test yaptirdim 4.7 cıktı. Gebelik ihtimali yoktur demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…