bu sabah ufak bir kaza atlattik ama cok sukur iyiyim cnm bnm
Hayırdır ins cnm dikkat et kendine cnm sağ salim al kucağına insbu sabah ufak bir kaza atlattik ama cok sukur iyiyim cnm bnm
EVET CANIM İNŞALLAH BU AY HEPİMİZ HAMİLEYİZ DİYE AĞLARIZ ÇOK UMUTLUYUM BU AY İĞNELERİME BUGÜN BAŞLADIM 2 ŞUBATTA YUMURTALARIMA BAKILACAK İNŞ. GÜZEL OLUR ÇOK MUTLU VE UMUTLUYUM PES ETMEK YOK ASLA UMTUSUZLUĞADA KAPILMA ALLAHIM İNŞALLAH BU AY YÜZÜMÜZE GÜLECEK HAYIRLI BEBİŞLER GELECEK.Canım benim ya neler yaşamışsın çok üzüldüm inşallah çektiklerini n mükafatını alırsın bende 1 buçuk yıldır uğraşıyorum bizimki de sebepsiz infertilite ekimde hsg çektirdim sonra bi 3 aylık bekleme süresi sonra Dr iki ay yum takibi ve çatlatma iğnesi yapalım olmazsa 2 kere aşılama o da olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi inşallah bu ay olur 2 yum oluştu bazen umutlanıyorum bazen içimi bi sıkıntı basıyor hayır olsun bakalım inşallah bu ay hepimiz hamişiz diye mutluluk tan ağlarız
ECZANEDEN ARADILAR AZ ÖNCE SİZİN İLAÇ 3 KUTU İMİŞ DİYE BUGÜN 2 KUTU DAHA GELİYOR AKŞAM UGRAYIN DEDİLER SORUNU HALLETTİK YANİ.Doğru canım sana yine tek seferde 3 kutu Yazmış bana tek tek yazıyordu gerçi 2güne bi gidip kan veriyorduk yumurta takibi doz ayarlaması yapıyordu ama benim doz 50-75oldu devlet 2/3sini karşılıyormuş bir kutu gonal f kalem sanırım üçyüz küsür bence aynı eczaneden alıyorsun zaten gitmeden önce eczaneyi arayıp getirirsin sen sonradan gidersin
AY CANIM İNŞALLAH AŞILAMADAN KAÇ GÜN SONRA BELLİ OLUYOR ACABA SONUÇLAR. SENDE LÜTFEN DİKKAT ET KENDİNE CANIM BENİM .desene stresli birgun gecirmissin insallh bebis haberiyle unutulur bu gunler bitanm
Ins cnmRabbim duyacak elbette sesimizi inş bende beklemedeyim bugün adet günüm ama benim adet düzensiz ne yapacağımı bilmiyorum doktora ne zaman gidecem ne yapacam yada ne zaman kırmızılar i görecem bilmiyorum Rabbim sen kolaylaştır[/QUOTE][QU OTE= "sedalis, post : 39138 872, member: 346500"]EVET CANIM İNŞALLAH BU AY HEPİMİZ HAMİLEYİZ DİYE AĞLARIZ ÇOK UMUTLUYUM BU AY İĞNELERİME BUGÜN BAŞLADIM 2 ŞUBATTA YUMURTALARIMA BAKILACAK İNŞ. GÜZEL OLUR ÇOK MUTLU VE UMUTLUYUM PES ETMEK YOK ASLA UMTUSUZLUĞADA KAPILMA ALLAHIM İNŞALLAH BU AY YÜZÜMÜZE GÜLECEK HAYIRLI BEBİŞLER GELECEK.
canım sen çatlatma iğnesini ne zaman oldun ve aşılama oldunmu normalde 14 gün sonra kanda çıkıyor istersen test yaptı kendini boşuna bu kadar yorma inş. gğüzel haberlerini bekliyoruz.[/QUOTE]Ins cnmRabbim duyacak elbette sesimizi inş bende beklemedeyim bugün adet günüm ama benim adet düzensiz ne yapacağımı bilmiyorum doktora ne zaman gidecem ne yapacam yada ne zaman kırmızılar i görecem bilmiyorum Rabbim sen kolaylaştır
geçmiş olsun canım dikkaT et kendinebu sabah ufak bir kaza atlattik ama cok sukur iyiyim cnm bnm
Cnm ben ayin 14 ünde çatlatma iğnesi oldum.asilama değil cnm benimki doktor belirli günlerde birliktelik dedi işte[/QUOTE]canım sen çatlatma iğnesini ne zaman oldun ve aşılama oldunmu normalde 14 gün sonra kanda çıkıyor istersen test yaptı kendini boşuna bu kadar yorma inş. gğüzel haberlerini bekliyoruz.
yani bugün iğneden sonraki 15 gün arkadaşım test te çıkar test yaptır ve bize güzel haberler ver hadi[/QUOTE][QU OTE= "sed alis , post: 3914000 5, member: 346500"]Cnm ben ayin 14 ünde çatlatma iğnesi oldum.asilama değil cnm benimki doktor belirli günlerde birliktelik dedi işte
CNM YUMURTANIN CATLADIGI GUNLERDESIN AGRI OLMASI NORMALDIR.DIKKAT ET VE ILSKIYI SIKLASTIR.CNM INSALLAH IKI HAFTA SONRA BEBIS HABERI VERIRSIN CNMselammmmm kızlar bugun adetım 15.günü ve sol kasıgımda hafıf batmalar oluo ıkı gun once de ilişki olmuştu yumurta dollendıgı ıcın olabılır mı bu batmalar acaba basına boyle bişey gelen var mı acaba
Ins cnm ama pek sanmiyorum var olduğuna[/QUOTE]yani bugün iğneden sonraki 15 gün arkadaşım test te çıkar test yaptır ve bize güzel haberler ver hadi
Uzulme canım benim yaaa. Oluyo oyle arada esler arasinda kavgalar. Spermler 72saate kadar yasayabiliyonus. Sıkıntı yapma yani belli olmaz. Zaten sırf cocuk olsun diye yapinca olmuyo malesef. Sen yine de esinin gonlunu al istersen . icin rahat eder canimkızlar yaa ben salı günü çatlatma iğnesi oldum ya çarşamba sabah çalıştık sonra akşam 8 de hissettim ben ilk defa yumurtanın çatladığını saat 8 falandı bu sefer tekrar çalıştık yani hem sabah hem akşam oldu 2 defa yani ama 36 saat ten önce çatladı bence çünki bacaklarım çok ağrıdı sabaha kadar anlatamam ki ben çok ağrı hissetmem neyse işte gece işe gitti benimki sabah ta 6 gibi geliyor sabahta çalışcaktık kavga ettik zaten grip olduk dedim ya ilaçta içemedik benim sinirler tepemdeydi gitmedim yanına oda uyudu halada uyuyo sabahta kahvaltı hazırladım yani öğlen kalkmadı şimdi de kalkmıyor küstü bana ayyy ne ters oldu bu ay ağlayarak başladım ya herşey ters gitti bu ay boşa gitti bence şimdii kalkıp işe gider zaten çok ağladım yine hiç gün falan saymıyorum bu ay nasılsa sonuç belli yazayım dedim size çok canım sıkıldı kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?