çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

kızlar merhaba biraz heyecanlıyım yarın progesteron baktırıcam yüksekse bu ay yumurtlama olmuştur adet olmamayı bekliycem ama düşükse sil baştan üstelik aşılama için bu son şansımdı bundan sonra yolculuk tüp bebek topiklerine

cnm inşallah olmuştur bizede haber ver

canım inşallah bu ay kavuşuuz bebeklerimize ama birşey soracağım ben yarın iğnelere başlıyorum 5 günde bitecek sonra da yumurtalar 18 mm olunca ovitrelle vurulacak tahmini 9-10 şubat gibi olur heralde .
bu progesteeron hormonuna bütün bu aşamaların hangi aşamasında bakılıyor yani kaç gün sonra aşılamadan öncemi sonramı neye sonuç işaret ediyor çünkü yumurta oluyorki doktor çatlatma iğnesini vurup aşı yapıyor sonrasında bakılıyorsa anlamı ne oluyor herkes bakmalımı bu hormona. çok sordum ama merak ettim. kusura bakma dualarla.

sedalis benim işler bu ay çorbaya döndü aşılama için kolları sıvamıştık ama 1 tane yumurtam vardı o da geç büyüyodu son kontrole gittiğimde ise ortalıkta yumurta filan kalmamıştı dr çatlamış ta olabilir küçülmüş te olabilir siz yine de evde çalışın aşılama iptal dedi ben de pek bişey anlamadım anlama şansımız yokmu diyince 21. gün progesteron hormonundan anlaşılır yüksekse yumurtlama olmuştur istersen baktır dedi bende uyku muyku kalmadı yarın 21. günüm bu arada daha önce aşılama tecrübelerimde hiç bakılmamıştı hormon çünkü yumurtalarım gayet normaldi

evet cnm benim ignemde aynen bu sekil vuruyordum cok ince ve kucuk bir igne agrisi sancisi yok iki saniyede yapip isine gidebilirsin cnm sadece asilama gunu izin alirsin dikkat edersin o kadar bence

anladım canım inş. güzel haberlerle

iyiyim bitanem siz düzelttiniz moralimi ama grip olduk ikimizde çok kötü bende progestan a başladım bugün sarhoş gibiyim bakalım bugün yarın önemli bizim için allah hayırlısını nasip etsin artık
Çok geçmiş olsun cnm allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş benimde yarın adet günüm bakalım ne olacak

Ya kızlar yarın adet günüm benim eğer adet olmazsam kaç gün sonra doktora gitmeliyim doktorum adetin gelirsede gelmezsede gel dedi ama şu kadar geçsin falan demedi

Canim adetten itibaren 21.gunde progesteron testi yapiliyo genelde. Ovitrelle ignesini de adetin 14. veya 15. ,gun vuruyolar eger yumurta olusmussa. Gerci bende pek ise yaramadi. İnsallah sende ise yarar canim.

Ya kızlar yarın adet günüm benim eğer adet olmazsam kaç gün sonra doktora gitmeliyim doktorum adetin gelirsede gelmezsede gel dedi ama şu kadar geçsin falan demedi
2 gün geçsin bence bitanem ama adet günüde gidebilirsin kan testi yapar

Adetin bi gun gecince kan testi yaptir istersen canim. Zaten olmassan doktor test ister senden.

Canim adetten itibaren 21.gunde progesteron testi yapiliyo genelde. Ovitrelle ignesini de adetin 14. veya 15. ,gun vuruyolar eger yumurta olusmussa. Gerci bende pek ise yaramadi. İnsallah sende ise yarar canim.
yani doktor ultrasonda yumurtaları takip ediyor 18 mm olunca ovitrelle yi vuruyor yumurta çatlasın diye buna rağmen yumurtanın çatlamaması oluyormu yani şimdi ee aşılamayı neye göre yapıyor peki doktor aşılama yaparken yumurtanın çatladığı belli olmuyormu yani kafam çok karıştı ya çatladığını göremiyormu doktor.

Canim bana asilama yapilmadi. Onun asamalarini bilmiyorum. Aralik ayinda adetimin 21.gunu progesteron testi yaptik dusuk cikti. Sonraki ay femara ilac verdi adetin 3.gunu basladik 5 gun surdu. Doktor yumurta gelisimi iyi dedi bu ilactan sonra. Adetin 15.gunu ovitrelle catlatma ignesi yaptirdik. Dogal yoldan denedik ama olmadi. Asilama gerekmiyo demisti bana.

Slm kızlar ben de bu ay yum takibi yaptırıyorrum dün adetin 13. Günü dra gittim biri 13 diğer17 mm iki yum var dedi cuma gel çatlamaz sa iğne yaparız dedi benim merak ettiğim cuma 16.. Gün oluyor geç kalmış olmaz mıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…