çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

cnm 17 olan çatlayabilir 3 günü değerlendir bence 13 mm olanda cumaya kadar büyür geç olmaz yani bildiğim kadarıyla hayırlısı olur inşallah cnm

2 yıldır uğraşıyoruz canım geçen yıl 3 defa klomen tedavisi gördüm tutmadı sonra ocakta aşılama için hazırlanıyoduk ara vermiştik tedaviye sebebsiz infertilite demişlerdi çok doktor gezdik bir problem yok dediler hep sonra kasımda 15 gün süren lekelenme şeklinde kanamam oldu başka bir doktora gittik tavsiye üzerine biyopsi yapıldı rahim duvarında polip çıktı alındı polip rahim içinde olduğunda kısırlık sebebiymiş zaten boşuna 2 yıl geçti şimdi geçen ay tekrar klomen çatlatma iğnesi başladık tutmadı yine bu ayda iğne tedavisine geçtik bende dün çatlatma iğnemi oldum işte böyle canım

CNM PARDON BIYOPSI NEDIR NSL OLUYOR

CNM PARDON BIYOPSI NEDIR NSL OLUYOR
rahim içinden parça alıp patolojiye gönderiyolar ne varsa çıkıyor orda bana kanser olabilir demişlerdi hemen yaptırdım çok korktum oda kahvaltı yapmıştım giderken ondan narkoz istiyosan sabah aç karnına gel yarın dediler bende narkozsuz olurum dedim demez olaydım böyle bir acı yok yani 3 yerden parça aldılar polip çıktı temiz şükürler olsun bu polip et beni gibi kist değil kökü var yani erimiyor alınması şart o varken de rahim içinde bebişe yer kalmıyor tutsa bile kimyasal gebelik denen olay meydana geliyor adetle birlikte düşüyor bebiş ama rahim ağzında olursa gebe kalmaya engel olmuyor

AY CNM ALLAH KORUSUN YA IYIKI TEMIZ CIKMIS VE HEMEN ALMISSIN PARCAYI.KURTULMUSSUN SUKUR INSALLAH BEBIS GELIR ARTIK

AY CNM ALLAH KORUSUN YA IYIKI TEMIZ CIKMIS VE HEMEN ALMISSIN PARCAYI.KURTULMUSSUN SUKUR INSALLAH BEBIS GELIR ARTIK
inşallah bitanemm allah derdimi buldurdu dedim şükrettim yıllardır ne adet düzensizliği ne başka bir belirti vermedi şükürler olsun en azından artık problemimin ne olduğunu biliyorum

kızlar doktor 3 kutu gonal f yazdı ama eczane bir kutu verdi raporlar 3 kutuyu tek seferde alamıyormuyuz bir de sgk olmasına ragmen gonal f ve ovitrelle birlikte 280 tl tuttu anlamadım sgk ne işe yarıyor devlet %80 karşılamıyormu bunun.
bir kutu gonal f 450 bende 4 gün gidecek doktor 112,5 kullancaksın dedi.
şimdi bir kutu daha ilaveten almam mı lazım yoksa rapor 3 kutu yu vermeyecekmi yeniden recetemi yazdırcam yani.
anlayamadım arkadaşlar.
birde bunu kendime nasıl yapcam acıyormuki

yok cnm hic acimiyor kolanyali mendil kullan sonra ayarini yap sonrada gobek deliginin uc parmak yanindan tut mandal gibi sonra igneyi vurup dugmesine basiyorsun videodaki gibi..... biraz cesaretli ol bitanem.
birde turkiyeyi tam bilmiyorum ama rapor olunca igneyi bitirip tekrar gidiyorsun veriyorlar recete yazdirmana gerek yok.

cnm iyi diyelim iyi olalim sen nslsn bebis nsl

Gunaydin kizlar durumunuz nasill nasil gidiyo calismalar
sorma valla iğne moduna girmeye çalışıyorum dünden beri reçeteymiş rapormuş 3 kutu verdi 1 kutusunu verdiler eczaneden anlayamadım gitti ya.
acaba kutu bitince gitcem bir kutu dahamı verceklerki dediği gibi off burada iğne hemen gelmiyorda.

tmm cesaretimi toplıcam ve yapıcam bu işi bebeğimi düşüncem ona odaklancam ama recete rapor olayını anlayamıyorum bir türlü şimdi bir kutu bitince gidip ikinci kutuyumu isteyeceğim yani birde sgk lı olduğu halde bu kadar pahalımı bu ilaçlar.

EVET CNM BIR KUTU BITINCE AYNI RECETEYLE GIT TEKRAR VERIRLER

Canım benim ya neler yaşamışsın çok üzüldüm inşallah çektiklerini n mükafatını alırsın bende 1 buçuk yıldır uğraşıyorum bizimki de sebepsiz infertilite ekimde hsg çektirdim sonra bi 3 aylık bekleme süresi sonra Dr iki ay yum takibi ve çatlatma iğnesi yapalım olmazsa 2 kere aşılama o da olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi inşallah bu ay olur 2 yum oluştu bazen umutlanıyorum bazen içimi bi sıkıntı basıyor hayır olsun bakalım inşallah bu ay hepimiz hamişiz diye mutluluk tan ağlarız

Doğru canım sana yine tek seferde 3 kutu Yazmış bana tek tek yazıyordu gerçi 2güne bi gidip kan veriyorduk yumurta takibi doz ayarlaması yapıyordu ama benim doz 50-75oldu devlet 2/3sini karşılıyormuş bir kutu gonal f kalem sanırım üçyüz küsür bence aynı eczaneden alıyorsun zaten gitmeden önce eczaneyi arayıp getirirsin sen sonradan gidersin

desene stresli birgun gecirmissin insallh bebis haberiyle unutulur bu gunler bitanm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…