c sabh uyandim dedim kalkayim baktim iki bacagimda uyusukluk var gece cok belagrisi cektim ondandir tam kalktim adim atmaya calisacm bacagimi hic hissetmedn dolap elbisesin alt kismina dustum esim dolabin kapisini acmisti allhtan kafam dolap raflarina degmedi tutunamadim oyle bide yan dustum allahimm 5 10 dk yerde kaldim kalkamadimCanıııım geçmiş olsun noldu ne Kazası ya aman Allah'a emanet olun
sagol bitanm ya kor kaza iste sen nasilsin bitanm nae asamadasin simdi btnmgeçmiş olsun canım dikkaT et kendine
Cnm takma allah büyüktür bi defa ile bile olur ya Rabbim büyükkızlar yaa ben salı günü çatlatma iğnesi oldum ya çarşamba sabah çalıştık sonra akşam 8 de hissettim ben ilk defa yumurtanın çatladığını saat 8 falandı bu sefer tekrar çalıştık yani hem sabah hem akşam oldu 2 defa yani ama 36 saat ten önce çatladı bence çünki bacaklarım çok ağrıdı sabaha kadar anlatamam ki ben çok ağrı hissetmem neyse işte gece işe gitti benimki sabah ta 6 gibi geliyor sabahta çalışcaktık kavga ettik zaten grip olduk dedim ya ilaçta içemedik benim sinirler tepemdeydi gitmedim yanına oda uyudu halada uyuyo sabahta kahvaltı hazırladım yani öğlen kalkmadı şimdi de kalkmıyor küstü bana ayyy ne ters oldu bu ay ağlayarak başladım ya herşey ters gitti bu ay boşa gitti bence şimdii kalkıp işe gider zaten çok ağladım yine hiç gün falan saymıyorum bu ay nasılsa sonuç belli yazayım dedim size çok canım sıkıldı kızlar ya
bitanm sen sali gunu oldun ya igneyi o gun niye yapmadin bide saat kacta yaptin anlattigin belirtiler catladigini gosteriyor bitanm cok heycanlandim ay insallh tutmustur bizimde o igne oldugumz bir ikigunde tutmustu bita ayyy insallhhhh olmusturkızlar yaa ben salı günü çatlatma iğnesi oldum ya çarşamba sabah çalıştık sonra akşam 8 de hissettim ben ilk defa yumurtanın çatladığını saat 8 falandı bu sefer tekrar çalıştık yani hem sabah hem akşam oldu 2 defa yani ama 36 saat ten önce çatladı bence çünki bacaklarım çok ağrıdı sabaha kadar anlatamam ki ben çok ağrı hissetmem neyse işte gece işe gitti benimki sabah ta 6 gibi geliyor sabahta çalışcaktık kavga ettik zaten grip olduk dedim ya ilaçta içemedik benim sinirler tepemdeydi gitmedim yanına oda uyudu halada uyuyo sabahta kahvaltı hazırladım yani öğlen kalkmadı şimdi de kalkmıyor küstü bana ayyy ne ters oldu bu ay ağlayarak başladım ya herşey ters gitti bu ay boşa gitti bence şimdii kalkıp işe gider zaten çok ağladım yine hiç gün falan saymıyorum bu ay nasılsa sonuç belli yazayım dedim size çok canım sıkıldı kızlar ya
c sabh uyandim dedim kalkayim baktim iki bacagimda uyusukluk var gece cok belagrisi cektim ondandir tam kalktim adim atmaya calisacm bacagimi hic hissetmedn dolap elbisesin alt kismina dustum esim dolabin kapisini acmisti allhtan kafam dolap raflarina degmedi tutunamadim oyle bide yan dustum allahimm 5 10 dk yerde kaldim kalkamadim
kızlar yaa ben salı günü çatlatma iğnesi oldum ya çarşamba sabah çalıştık sonra akşam 8 de hissettim ben ilk defa yumurtanın çatladığını saat 8 falandı bu sefer tekrar çalıştık yani hem sabah hem akşam oldu 2 defa yani ama 36 saat ten önce çatladı bence çünki bacaklarım çok ağrıdı sabaha kadar anlatamam ki ben çok ağrı hissetmem neyse işte gece işe gitti benimki sabah ta 6 gibi geliyor sabahta çalışcaktık kavga ettik zaten grip olduk dedim ya ilaçta içemedik benim sinirler tepemdeydi gitmedim yanına oda uyudu halada uyuyo sabahta kahvaltı hazırladım yani öğlen kalkmadı şimdi de kalkmıyor küstü bana ayyy ne ters oldu bu ay ağlayarak başladım ya herşey ters gitti bu ay boşa gitti bence şimdii kalkıp işe gider zaten çok ağladım yine hiç gün falan saymıyorum bu ay nasılsa sonuç belli yazayım dedim size çok canım sıkıldı kızlar ya
zeynepcim iğneyi öğleden sonra 2 de yaptırın dedi eşim gece çalışıyor ya bugece bekleyin sabah tan itibaren 2 gün mutlaka yapın dedi bizde çarşamba sabah 8 de bir çalıştık sonra birdaha sabah olcaktı ama akşam 8 gibi çok bacaklarım ağrımaya başladı hiç olmamıştı böyle yoğun bir ağrı önceki çatlatma iğnelerinden sonra dedim galiba çatlıyo bu sefer bir daha çalıştık sonra gece boyunca ağrı devam etti uyuştu bacaklarım resmen bide biraz önce tekrar oldu ama ağrım geçti sabah benim ama yine de yapalım dedik bir ihtimalbitanm sen sali gunu oldun ya igneyi o gun niye yapmadin bide saat kacta yaptin anlattigin belirtiler catladigini gosteriyor bitanm cok heycanlandim ay insallh tutmustur bizimde o igne oldugumz bir ikigunde tutmustu bita ayyy insallhhhh olmustur
barıştık kuşum çalıştık geç oldu ama allah bilir artıkHayırlısı olsun canım üzme kendini moralini yüksek tut olmaz diye bişey yok bi Arkadaşımın hem tek yumurtası vardı hem de Dr a gittiklerinde Dr yumurta çatlamış siz hemen çalışın Demiş ki arkadaşın eşi işteykentabii çalışmalar sonucu BAŞARIIIıIı sen merak etme insan her Uyuyup uyanmada yeniden yaratılıyor her anımız bi mucize eğer yazıldıysa bi mucize de bize yaşatır Ümit'le zamanını bekleyeceğiz bir an önce eşinle barış canım hadi hadi hadi
Cok gecmis olsun canım. Dikkat et kendine. Kendine ve bebisine iyi bak canımc sabh uyandim dedim kalkayim baktim iki bacagimda uyusukluk var gece cok belagrisi cektim ondandir tam kalktim adim atmaya calisacm bacagimi hic hissetmedn dolap elbisesin alt kismina dustum esim dolabin kapisini acmisti allhtan kafam dolap raflarina degmedi tutunamadim oyle bide yan dustum allahimm 5 10 dk yerde kaldim kalkamadim
inşallah canım doğru tabiiCnm takma allah büyüktür bi defa ile bile olur ya Rabbim büyük
geçmiş olsun canım benim dikkat et bitanem yatıp kalkarken aman diyim sen bizim nazar boncuğumuzsunc sabh uyandim dedim kalkayim baktim iki bacagimda uyusukluk var gece cok belagrisi cektim ondandir tam kalktim adim atmaya calisacm bacagimi hic hissetmedn dolap elbisesin alt kismina dustum esim dolabin kapisini acmisti allhtan kafam dolap raflarina degmedi tutunamadim oyle bide yan dustum allahimm 5 10 dk yerde kaldim kalkamadim
Canim adetim bugun bitti. Yarin rahim filmi cektirecem. Nolur nolmaz diye bugun kan testi yaptirdim. 4.7 cikti sonuc. Genelde 0 cikiyodu. Yanlis bisey yapmak istemiyorum ya offff. Yarin filmi cekecek doktora sorarim artik.5in altı hamile değil diye biliyorum fobeks adetine kaç gün var
Sagol canım benim. Umarım hamile degilimdir. istemeden zarar vermek istemiyoruummAdetin yeni bittiyse hamile değilsindir canım şimdiden geçmiş olsun ben de çektirmiştim çok zor değil
aaa niye 4 lü bişey benim hep 0 lı çıkıyor 5 ten sonrası pozitif diye biliorum ben biraz yüksek değil mi tamda bilmiyorum amaKızlaarrr sorum gorulmedi sanirimYarin rahim filmi cektircm ama emin olmak icin bugun test yaptirdim. 4.7 cikti. Hamile olma ihtimalim yok demi ((
Benim de hep sıfır cikti simdiye kadar. Bilmiyorum canım yaa. Napacagimi bilmiyorum. Yarin filmden once sorucam doktoraaaa niye 4 lü bişey benim hep 0 lı çıkıyor 5 ten sonrası pozitif diye biliorum ben biraz yüksek değil mi tamda bilmiyorum ama
ayyy bu kadar olur yaa gittim kaç defa yanına kalkmadı bilion mu sonra çok sinirlendim gurur da yaptım giyindim çıktım yürüyüşe açılayım diye baktım 5 dakka sonra arıyo kalkmış eee sabah olması lazımdı ancak akşam oldu 12 saat sonra keyfi geldi anlayacağın cnmBiz de yumurtlama günlerimde kavgalıydık anlayamıyorum hem çocuk istiyorlar hem de önemli Zamanları rahat rahat boş geçirebiliyolar. ben de üzerine ceket atınca hamile kalabilenlerden Değilim ki drlara gitmekten iğneler yaptırmaktan sabah akşam bişeyler kaynatıp içmekten Gına geldi. Dr bugün yarın çalışın diyo beyefendi erkenden uyumuş oluyo gelirecektim ben de ağlamaktan içim dışına çıktı yine de gururumu ayaklar altına Alıp günü kaçırmamak için gönlünü almıştım şimdi de oturdum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?