ne güzel inşallah vesilende olur canım bak diğer topikde arkadaşımızın hamile olduğu haberini aldık inşallah kısa zamanda bizlerde verebilirz o müjdeyi..ne güzel yazmışsın arkadaşım gönlüne sağlıkdoktora gelince gerçekten çok pozitif bir insan işini çok severek yapıyor ben ilk defa denk geldim böyle birine
inşallah canım benimne güzel inşallah vesilende olur canım bak diğer topikde arkadaşımızın hamile olduğu haberini aldık inşallah kısa zamanda bizlerde verebilirz o müjdeyi..
bu adetin habercisimi oluyor cnm bu sivilce cikinca tamm adet olcam dedimçatlatma iğnesi sonrası bendede çok fazla sivilce çıktı sanki ergenliğe giriyorum oderece yani..
valla canım ben adet oldum.. senin için belki başka belirtidir..bu adetin habercisimi oluyor cnm bu sivilce cikinca tamm adet olcam dedim
ehh canım iyi sayılırım evdeyim uğraşıyorum boş boş.. sen nasılsın kaçıncı günün bugün.kızlar nasılsınız zeynep cim az kaldı walla bende o akıntı su gibi çok fazla bugün başka ağrım falan yok benim hiçaysima canım sen nasılsın ayy sabah bir kalktım nasıl kar yağıyo burda çok güzel böyle bir mutlu oldum izmirde hiç kar görmezdim seviniyorum böyle kar yağınca
hayırlısı olsun canım yaa.. bozma moralini.. hepimiz aynı yolun yolcusuyuzYok c ya ne farkli belirtisi bugun yarin olurum siddetli agrilarimda yok ama kismet ne diyim
kuşum bugün 13.gün işte akıntım var normalde kuru olması lazım lazım adet öncesi öyle olurum ama su gibi şefaf kokusuz akıntım var bugün daha çok bide dün nescafe yaptım gece içemedim midem kalktı çok severim normalde bide şimdi bir fincan yaptım yine aynı oldu midem kalktı çok fena içemedim ama o kadar mide bulantım yok sadece nescafe içerken midem kalktı ağrım falan yok benim göğüslerim çok şişti ama klomende hep oluyor biliosun onu takmıyorum.Aysima tatlım sana bişey sorcam bu iğneye geçicez ya bu ay tutmazsa nasıl oluyor günde kaç tane vuruluyosun yine klomen gibi sabah akşammı yoksa 1 tane mi merak ettim bu ay tutmazsa öbür ay beraber bekleriz artıkehh canım iyi sayılırım evdeyim uğraşıyorum boş boş.. sen nasılsın kaçıncı günün bugün.
inş seninde tutmuştur tutmasa da üzülmek yok öbür ay yeni umutlar canım pes etmek yokCnm valla oyle asiri akintim yok ama adet olurum tutmamistir diye dusunuyorum umudum yok malesef insallh senin tutmustur cnm
canım öle düşünme gebelikte akne oluşması çok normal sivilce çıkar yani onu takmaWalla bu cikan tek sivilc tum moralimi altust etti tum umudumu yitirdim anlayacagin
sana mesaj attım o sayfayı bir okuWalla bu cikan tek sivilc tum moralimi altust etti tum umudumu yitirdim anlayacagin
bunu bide kendime bi anlatabilsem ahhhcanım öle düşünme gebelikte akne oluşması çok normal sivilce çıkar yani onu takma
için rahatlasın biraz kuşummOkudum seker. Tsk ederim cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?