çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Onumuzdeki haftaya kadar beklerim cnm insallh guzel haberler alirim senden

Bnde cok bel agrisi var ya oturdugum yerde bile agriyor yarabbm yuzumuze gul

canım hele bu ay bi geçsinde inşallah iğneye felan gerek olmadan tutar . valla bebeğim ben günlük vurundum 75 ml. bir tane. beşinci güne yumurta oluştu ve çatlatma iğnesi oldum. göbekten yaptım kendim. hergün aynı saatte

anladım inşallah gerek kalmaz ama tutmazsada üzülmek yok eskisi gibi kendime söz verdim

MRB KIZLAR bende bir bebis olsun diye ugrasiyorum 4 yillik evliyim 22 yasindayim fransada yasiyorum izmirden gelin geldim buraya . iki yil once basladik klomen ve catlatma ignesi kullandim 3 ay olmadi sonra gonal f igne ve catlatma ignesi kullandik olmadi .kasim ayinda ilk asilamayi denedik yine olmadi tabi buyuk bir yikim oldu kendimi kaptirdim butun belirtileri hamilelige yorumladim ama sanirim kullanilan ilaclarin belirtisi ve psikolojik gebelik belirtisi hormonlari etkilediginden tam 14 uncu gune kadar bulantilar, batmalar hepsi yalanmis 15 inci gun kirmizilari gordum esime aileme soylerken hickiriklarla agladim bogazim dugumlendi cok zor ya ...3 ay ara verdim. suan adetliyim tekrar ignelere basladim crsmb catlama ignesini vurulucam cuma gunude asilama yada iliski yoluyla tekrar calisicaz bakalim 2 hafta beklemek cok bunaltici olucak insallah sonu sevindirici olur .birlikte bekleyelimmi?bende sizdenim uzun oldu ksr bkmyn

Hosgeldin bebegim aramiza bizim diger kizlarda adet igne tarihlerimz ayni umarim hersey guzel olur ne

Ayy cnm benim hemşerimsin bende izmirliyim bekleyim tabii ne demek benim yarın iğnenin 14 günü bende 2 yıldır uğraşıyorum bizde ara verdik yine bu ay başladık bakalım hayırlısı zaten tutmadıysa yarın yada öbür gün gelir kırmızılar bende bu ay iğneye başlıycam dertleşiriz ama canım senin yaşın daha çok genç olur mutlaka bu kadar üzülme bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…