bekliycem pazartesiye kadar ben bitanem zaten tutmadıysa gelir kırmızılar hafta sonu sen ne zaman yapcanSagol tatlim biraz teselli oldu ne zamn test yapcn cnm yarin ayin 16si
inşallah canım sendende alırızOnumuzdeki haftaya kadar beklerim cnm insallh guzel haberler alirim senden
canım hele bu ay bi geçsinde inşallah iğneye felan gerek olmadan tutar . valla bebeğim ben günlük vurundum 75 ml. bir tane. beşinci güne yumurta oluştu ve çatlatma iğnesi oldum. göbekten yaptım kendim. hergün aynı saattekuşum bugün 13.gün işte akıntım var normalde kuru olması lazım lazım adet öncesi öyle olurum ama su gibi şefaf kokusuz akıntım var bugün daha çok bide dün nescafe yaptım gece içemedim midem kalktı çok severim normalde bide şimdi bir fincan yaptım yine aynı oldu midem kalktı çok fena içemedim ama o kadar mide bulantım yok sadece nescafe içerken midem kalktı ağrım falan yok benim göğüslerim çok şişti ama klomende hep oluyor biliosun onu takmıyorum.Aysima tatlım sana bişey sorcam bu iğneye geçicez ya bu ay tutmazsa nasıl oluyor günde kaç tane vuruluyosun yine klomen gibi sabah akşammı yoksa 1 tane mi merak ettim bu ay tutmazsa öbür ay beraber bekleriz artık
amin amin bitanem bel ağrısı olurmuş inşallah tutmuştur meleğin seninledir inşallahhhBnde cok bel agrisi var ya oturdugum yerde bile agriyor yarabbm yuzumuze gul
anladım inşallah gerek kalmaz ama tutmazsada üzülmek yokcanım hele bu ay bi geçsinde inşallah iğneye felan gerek olmadan tutar . valla bebeğim ben günlük vurundum 75 ml. bir tane. beşinci güne yumurta oluştu ve çatlatma iğnesi oldum. göbekten yaptım kendim. hergün aynı saatte
Hosgeldin bebegim aramiza bizim diger kizlarda adet igne tarihlerimz ayni umarim hersey guzel olur neMRB KIZLARbende bir bebis olsun diye ugrasiyorun4 yillik evliyim 22 yasindayim fransada yasiyorum izmirden gelin geldim buraya . iki yil once basladik klomen ve catlatma ignesi kullandim 3 ay olmadi sonra gonal f igne ve catlatma ignesi kullandik olmadi .kasim ayinda ilk asilamayi denedik yine olmadi tabi buyuk bir yikim oldu kendimi kaptirdim butun belirtileri hamilelige yorumladim ama sanirim kullanilan ilaclarin belirtisi ve psikolojik gebelik belirtisi hormonlari etkilediginden tam 14 uncu gune kadar bulantilar, batmalar hepsi yalanmis 15 inci gun kirmizilari gordum esime aileme soylerken hickiriklarla agladim bogazim dugumlendi cok zor ya ...3 ay ara verdim. suan adetliyim tekrar ignelere basladim crsmb catlama ignesini vurulucam cuma gunude asilama yada iliski yoluyla tekrar calisicaz bakalim 2 hafta beklemek cok bunaltici olucak insallah sonu sevindirici olur .birlikte bekleyelimmi?bende sizdenim uzun oldu ksr bkmyn
Ayy cnm benim hemşerimsin bende izmirliyim bekleyim tabii ne demek benim yarın iğnenin 14 günü bende 2 yıldır uğraşıyorum bizde ara verdik yine bu ay başladık bakalım hayırlısı zaten tutmadıysa yarın yada öbür gün gelir kırmızılar bende bu ay iğneye başlıycam dertleşiriz ama canım senin yaşın daha çok genç olur mutlaka bu kadar üzülme bitanemMRB KIZLARbende bir bebis olsun diye ugrasiyorum 4 yillik evliyim 22 yasindayim fransada yasiyorum izmirden gelin geldim buraya . iki yil once basladik klomen ve catlatma ignesi kullandim 3 ay olmadi sonra gonal f igne ve catlatma ignesi kullandik olmadi .kasim ayinda ilk asilamayi denedik yine olmadi tabi buyuk bir yikim oldu kendimi kaptirdim butun belirtileri hamilelige yorumladim ama sanirim kullanilan ilaclarin belirtisi ve psikolojik gebelik belirtisi hormonlari etkilediginden tam 14 uncu gune kadar bulantilar, batmalar hepsi yalanmis 15 inci gun kirmizilari gordum esime aileme soylerken hickiriklarla agladim bogazim dugumlendi cok zor ya ...3 ay ara verdim. suan adetliyim tekrar ignelere basladim crsmb catlama ignesini vurulucam cuma gunude asilama yada iliski yoluyla tekrar calisicaz bakalim 2 hafta beklemek cok bunaltici olucak insallah sonu sevindirici olur .birlikte bekleyelimmi?bende sizdenim uzun oldu ksr bkmyn
en iyis canım.. olur inşallah haberdar et bizideanladım inşallah gerek kalmaz ama tutmazsada üzülmek yokeskisi gibi kendime söz verdim
aaa yazmıyım çatlarım daha ağrı falan yok walla hiçbişey bakalımen iyis canım.. olur inşallah haberdar et bizide
:)))evet evet sorma yarın git gel lavaboya artık çıkamam ordanKizz yarin olmamiz gerekiyorr huhuu cok heycan vericiii ya
inşallah yaparsın tabiii ben hep öle bir rulo tuvalet kağıdı biter yarın artıkGaliba bnde senn gibi git gel yaparim insallh haysl kirikligina ugramayiz
hayırlısı gülüm inşallah sonuç güzel oluraaa yazmıyım çatlarım daha ağrı falan yok walla hiçbişey bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?