çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Canım İğneleri olurken sakın Ağrı kesici kullanma iğnelerin etkisini baskılıyormuş bana da drum söylemişti
evet öyle dedi hiç bir ilaç kullanma dedi bol bol c vitamini al dedi gripten birşey olmaz niye bu kadar umutsuz oldun bu ay dedi kızdı bide ben gripten tutmaz zaten dedim yok öyle bişey dedi doktor işte bakalım bekliyorum artık canım dualarımı aksatmıyorum gerisi allahtan canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

[QUOTE ="zey_nep , post : 391 4728 0, member: 390256"]sagol bitanm ya kor kaza iste sen nasilsin bitanm nae asamadasin simdi btnm[/QUOTE]
Zeynepcigim cnm senin beta hcg kaç çıkmıştı

Cnm şimdi çıktım hastaneden sınırda çıkmış dedi 10.04 çıktı sonuç varda diyemem yokta diyemem dedi ama kadın doğum doktorum değil cnm
İnsallah hamilesindir canim. İki gun sonra tekrar test yap cnm. Sonuc ikiye uce katlarsa ins. Hamissindir:) Bize guzel haber verirsin umut olursun tatlim.

[QU OTE="de niz1111, post: 39163160, member: 653631"]5 üzeri hamile diye biliyorum 10.04 hamile değilmi kafam karıştı[/QUOTE]
Cnm inanki benimde kafam karıştı

Cnm şimdi çıktım hastaneden sınırda çıkmış dedi 10.04 çıktı sonuç varda diyemem yokta diyemem dedi ama kadın doğum doktorum değil cnm
aaa pozitif canım 5 ten sonra kaçıncı gündü bugün çok yeni muhtemelen ayyyy çok sevindim çokkk

Adetim 1 gün cnm sadece ama akşamdan kahverengi leke gelmişti şimdi yok
sen yerleşme kanaması yaşadın canım o zaman kazı çalışması devam ediyo demekki miniş kendine yer hazırlıyor ayyy çok heyecan yaptım zaten yerleşiyosa daha yeni değerin öyle çıkması normal 2 gün sonra tekrarla testi inşallah yükselecektir canım

[QUOTE ="crazy3527 , post: 39163924, m 1em ber: 54850hayatımpozitif canım 5 ten sonra kaçıncı gündü bug ün çok yeni muhte mele n ayyy y çok sevindim çokkk[/QUOTE]
Adetim dün olmasi gerekiyordu sadece 1gün geçti hayatım inş pazartesi kendi doktorum a gidecem cnm allah razı olsun ama cubuk test te çıkmıyor

[QU OTE= "crazy3527, pos t: 39163966, member: 548505"]sen yerleşme kanaması yaşadın canım o zaman kazı çalışması devam ediyo demekki miniş kendine yer hazırlıyor ayyy çok heyecan yaptım zaten yerleşiyosa daha yeni değerin öyle çıkması normal 2 gün sonra tekrarla testi inşallah yükselecektir canım[/QUOTE]
Ins cnm Rabbim herkese yaşatsin inş

Ins cnm Rabbim herkese yaşatsin inş[/QUOTE]
Amin inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…