çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

AY CNM NIYE OYLE DIYON SEN BU AY NIYE NEGATIFSIN BU KADAR.IKI KEZ ILISKI OLMUS ALLAH BUYUKTUR BELKI TUTMUSTUR SEN MORALINI YUKSEK TUT.BAK BENIM KUZENIM TEK ILSKIYLE HAMILE KALDI NE GUN HESAPLADI NE YUMURTA.YANI ILK GECE BIRLIKTE OLUP ESI YURTDISINA GELDI.RABBIM OL DERSE OLUR.HER EVDE SIKINTI OLUR ONUDA KAFANA TAKMA GELIP GECER.ALLAH YARDIMCIN OLSUN SIFAVE HUZUR DILIYORUM IKINIZEDE

bilmiorum ki öyle huzursuz başladı devam etti ilaçlardan sanırım bitanem bide grip tende halsizim çok akşam barıştık sonra bidaha çalıştık başka da olmaz artık bugün çok fenayım 3 defa oldu toplam hayırlısı artık

aynen bizimde aynı oldu kahve içmek istedi bende hadi falan dedim benimki de aynısını diyo

hoşgeldin canım inşallah hamişsindir 10.güne kadar iğnenin etkisi geçer bence denemedim hiç ama inşallah hamişsindir canımm bize haber ver

beni duyan yokmu kızlar ?
KIZLAR BEN BUGÜN 2 İĞNEMİ GONAL F OLDUM CRAYZ VE İĞNE YAPAN ARKADAŞLARIMA SORUYORUM İĞNEYİ YAPIYORUM 10 KADAR SAYIP ÇEKİYORUM SONRA İĞNENİN UCUNDAN 2 KÜÇÜK DAMLA AKIYOR UCUNDAKİ İĞNEYİ ÇIKARINCA DURUYOR BU NORMAL Mİ BOŞA GİTMİYORDUR DEMİ İLAÇ NOLUR YARDIM.

bebeğim ben okudum ama bana fostimon verdi ya doktor kalçadan ondan bilmiyorum GURBET KUSU cevap verir sana ama sanmam boşa gitmez herhalde hiç kendim iğne yapmadım ya

Haklısın canım öyle yapacağım. Çok sağol.
bak moralini bozma hic hic belli olmaz allah bilir belki olmusturda bir ara kendimle ilgili bisey yazdim acaba tutmus mu falan diye sormustum biri bisey yazdi tum moralim alt ustu oldu tamm yoktur falan dedim piskolojikmendir falan hic umudum yoktu sonra baktim meger melegim tutunmus hic umudunu kaybetmeinsallh melwgin tutunmustur

sedalis bebeğim 16 şubat ta belli olur bu sefer beklicem adet günümü geçen sefer iğnenin 19.günü geldi tam adet günümdü bu sefer beklerim ondan canım

BEKLE CANIM BU SENİN TERCİHİN BÖYLE İSTİYORSAN BÖYLE OLSUN İNŞALLAH SONUNDA GÜZEL HABER OLSUNDA . BEN AŞILAMAYI BİR OLSAM 11 GÜN HEMEN TESTİ YAPACAĞIM ÇÜNKÜ 11 GÜN ÇIKIYORMUŞ ÇOĞUNLUKLA:

Bende gonal f kullandım canım aynen bende de oluyordu acaba az mı bekletiyorum diye ben daha fazla bile durdurdum aynı şey oldu 2damla geliyordu dozajlamayı ona göre yapmışlardır sen merak etme ya Şafi de yap iğneni gerisi Tevekkül

anladım canım yarın biraz daha fazla bekleteceğim biraz daha bastırıp yapayım bakalım o zaman olacakmı. canım senin iğne ne zaman

Ayy gerçekten mi ya bugün benim aşılamadan sonra 11. gün ama pztsi tahlili yaptırmayı düşünüyorum

Canım İğneleri olurken sakın Ağrı kesici kullanma iğnelerin etkisini baskılıyormuş bana da drum söylemişti

Ayy gerçekten mi ya bugün benim aşılamadan sonra 11. gün ama pztsi tahlili yaptırmayı düşünüyorum
valla başka bir grup var ocak 2015 aşılama diye baktım oradaki herkes hemEn hemen 11. günde 13 günde öğrenmiş
bende 11 . gün yapacağım çok istiyorum artık allahım duysun sesimizi biliyorum beni seviyor bizi seviyor yüce rabbim.

Canım İğneleri olurken sakın Ağrı kesici kullanma iğnelerin etkisini baskılıyormuş bana da drum söylemişti
gerçektenmi ben adetimin ilk günü sabah ve akşam kullanmıştım ağrı kesici ama iğneye haptan sonraki 32 gün başladım yani adetin 1 günü hap 3 günü iğne oldu bii olmaz demi iyiki söledin. bilmiyordum çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…