çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

[QU OTE="fobeks, post: 39163880, member: 418261"]Yerlesme kanamasidir insallah. Bide gec dollenme olabilir sonucun 10larda cikmis. Dikkat et tatlim kendine elinden geldigince yatmaya calis. İnsallah hamissindir[/QUOTE]
Ins kızlar hepinizeden allah razı olsun destekleriniz için

[QU OTE="fobeks, post: 39163880, member: 418261"]Yerlesme kanamasidir insallah. Bide gec dollenme olabilir sonucun 10larda cikmis. Dikkat et tatlim kendine elinden geldigince yatmaya calis. İnsallah hamissindir
Ins kızlar hepinizeden allah razı olsun destekleriniz için[/QUOTE]
Allah senden de razi olsun canim. Hayirli haberlerini aliriz insallah. Sen yine de dikkat et kendine. Doktora gidene kadar birak isleri bi kenara canim :)

Ins kızlar hepinizeden allah razı olsun destekleriniz için
Allah senden de razi olsun canim. Hayirli haberlerini aliriz insallah. Sen yine de dikkat et kendine. Doktora gidene kadar birak isleri bi kenara canim :)[/QUOTE]
Tmm cnm ins sonucu alır almaz yazarım

[QUOTE ="zey_nep , post : 391 4728 0, member: 390256"]sagol bitanm ya kor kaza iste sen nasilsin bitanm nae asamadasin simdi btnm
Zeynepcigim cnm senin beta hcg kaç çıkmıştı[/QUOTE]bitanm bnm daha kese bile gorunmuyordu kan tahlilinde 2368 cikti doktor cok ii demisti bu sonuca insallh hep boyle olur refarans araligi 0-5 arasiydi zatn

Zeynepcigim cnm senin beta hcg kaç çıkmıştı
bitanm bnm daha kese bile gorunmuyordu kan tahlilinde 2368 cikti doktor cok ii demisti bu sonuca insallh hep boyle olur refarans araligi 0-5 arasiydi zatn[/QUOTE]
Şimdi ne durumdasin cnm gordunmu keseyi senin adetten kaç gün geçmişti benim adet gününden bir gün sonrası 10.04 çıktı doktor sınır varda diyemem yokta diyemem dedi ama kadın doğum doktorum değil cnm eve gelince cubuk test yaptım silik ikinci çizgi çıktı kafam karıştı tek çözüm pazartesi yi beklemek o zaman kadın doğum doktorum a gidecem inş değerim artar

bitanm bnm daha kese bile gorunmuyordu kan tahlilinde 2368 cikti doktor cok ii demisti bu sonuca insallh hep boyle olur refarans araligi 0-5 arasiydi zatn
Şimdi ne durumdasin cnm gordunmu keseyi senin adetten kaç gün geçmişti benim adet gününden bir gün sonrası 10.04 çıktı doktor sınır varda diyemem yokta diyemem dedi ama kadın doğum doktorum değil cnm eve gelince cubuk test yaptım silik ikinci çizgi çıktı kafam karıştı tek çözüm pazartesi yi beklemek o zaman kadın doğum doktorum a gidecem inş değerim artar [/QUOTE]
INSALLAH ARTAR CNM EN SON ASILAMAMI YAPMISTIN SADECE IGNE VE ILSKIMI DENEDIN SEN

INSALLAH ARTAR CNM EN SON ASILAMAMI YAPMISTIN SADECE IGNE VE ILSKIMI DENEDIN SEN[/QUOTE]
Iğne ve ilişki cnm ins artar

Benim adetin ikinci gunuydu gulum gittim o deger cikti bide bu sali gittim keseyi cok sukur gorduk iki hafta sonrada kalp atisi icin gideriz herhalde yine degere bakar senn bir gun gecmis silik cikmis ya bnce var hadi insallhh ya cok sewdimm bol bol dua ett tatlimm p.tesi git hemen doktoruna

Ins cnm hayırlısı sizlerde dua edin inş sende kalp atışını duyarsın cnm ilk tanismayi gerceklestirirsin kaç gün sonra keseyi keseyi gördükten kaç gün sonra kalp atışını duruyorsun cnm bide doktora ilk gittiğinde vajinalmi muayene ediyo kusura bakma cnm çok soru sordum hakkını helal et hamile hamile yoruyorum seni

bitanm istedigin kadar zor rahatsiz olmam aksine sewiniyorum cnm bm cuma gunu gittim adettn ikinci gunuydu ultrasyondan bakti vajinadan degil rahim kalinlasmis dedi kandan bakalim dedi kanda cikti sonra sali gunu gittik ultrasyondan bakti kesede gorundu 5 haftalik olmustu dedi iki hafta sonra gel kalp atisini dinleyelim diye vajinal ultrasyonu ilk defa duyuyorum bana tehlikeli gibi geliyo ya

Arkadaslar bende progen kullandim adetimin ikinci gununde itibaren 75 doz 6 gun 7. gun yani persembe de cstlatma ignemi oldum dundr asilama yapildi doktorum 12gun sonra kan ver gebelik icin dedi ama adet gunume 8 gun kaliyo daha.gunum 19 unda gunum gecerse mi yapsam? Daha once ikikez asilama oldum klomen ver seraphone ile tutmadi kendim gebe kaldim onuda kaybettim 38. haftasinda 2 sene oldu dogum yapali 3 ay pespese klonen kullandim ama igne olmadim hamile kalamayinca hacettepe de tedaviye basladim ordaki ilkasilamam ama cok umutluyum insallah hepimiz aliriz kucagimiza bebislerimiz hayirlisiyla dua edelim birbirimize...

Merhaba Arkadaslar ..
bende klomen + caglatma ignesi vuruldum . igne ayın 25 ınde vuruldum bugun 6.gunum.dr 12 gun snra kan tahlili dedi ve progestan verdı.herhangi bir dusuk tehlikesıne istinaden veriyormus. rahım duvarını kalınlastırsn dedı.daha 1 haftam var böle beklemek cok zormus. benim gibi suan bekleyen arkadaslar varsa ne belirtiler oluyorsa paylasalım burdan belki bir faydası olur.

Tşk ederim bitanem allah razı olsun inş cnm sağ salim olur bide cnm benim çatlatma iğnesi ayin 14 çarşamba idi bana perşembe , Cumartesi ve pazartesi ilişki dedi bunların 3 undede yaptık ama benim pazartesi çatladı sanırım yumurtam o gün çok ağrı hissettim yani o günden sayarsak 12 daha yani hayırlısı Rabbim isteyen herkese salih ve Saliha evlatlar versin

zaten bu sekilde olmasının bir sebebide bence olayı gorev gibi görüyor bir sureden sonra insan.O zmnda sebepsızce gerginlikler oluyr ama herseyde bir hayır vardır insallah guzel haberler verırsın cnm benım morelini bozma .

allah azi olsun cnm inslh bu ay sanada nasip olur doktorun dwdigi tarihte test yap ama sabredebiliyorsan adet tarihine kadar bekle

Valla doktoruma sordum daha adet gunume var dedim olsun sen 12 gun sonra kan ver cikar dedi eger cikmazss diye korkuyorum adetimi bekleyim diyorum onu beklemekte olum gibi geliyo stredten olecem valla napacam bilmiyorum

Doktorum bana catlatma ignedini persembe yap dedi dun asilamayi yspti bide dun aksamdan icin.iliski olsun dedi bidaha da kan verene kadar olmasin dedi bana ne zaman catladi benim yumurtam aceba dun catladi sanirim ama dun agrim yoktu bugun hafif var bugun catlamis olabilirmi ki kafam karisti

canım eline derece al bir kac gun ölc vucut ısını bende öyle takıp ediyrm. ısının 1 ila 5 derece dusus gösterdıgı gun yumurtlama gunu oluyrmus.gun gun ölc ıstersen belki bir faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…