çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

kızlar birşey sorcam benim bu sefer çatlatma iğnesinin ertesi günü çok ağrım oldu sabaha kadar bacaklarım koptu resmen sonraki gün geçti şimdi dün geceden beri sol tarafımda ağrı var bacağıma vuruyor otururken falan çok değil ama ağrıyo yani bacak bacak üstüne atınca özellikle daha önce hiç olmamıştı sizde oluyomu iğnenin 4 günü

Benimde ucuncu gunu iki gundur bisey yoktu ama bugun sancim var biraz ama bacaklarim agrimiyo canim bilmiyorum ki herkesin bunyeei farkli

Canim insallah bebiş agrisidir. Bazen bana da oluyodu. Ozellikle de ani hareketlerde. Dikkat et tatlim kendine üşütme. İnsallah hamissindir

Ya kızlar bu iğneyi hiç hamile kalamayanlar mı vuruyor sadece. Ben 2 kere duşuk yaptım şimdi hemn bebiş olsu. İstiyorum bende vurabiliyor muyum iğneyi

Ya kızlar bu iğneyi hiç hamile kalamayanlar mı vuruyor sadece. Ben 2 kere duşuk yaptım şimdi hemn bebiş olsu. İstiyorum bende vurabiliyor muyum iğneyi
Canim doktor kontrolunde vuruluyo. Genelde yumurta catlama sorunu olanlara veriyo. Yumurta takibi yapiliyo ve olgunlasinca yumurtalar doktir degisik dozlarda igne veryo. Sen dusuk yasadiysan sende boyle bi sorun olmayabilir canim.

Canim doktor kontrolunde vuruluyo. Genelde yumurta catlama sorunu olanlara veriyo. Yumurta takibi yapiliyo ve olgunlasinca yumurtalar doktir degisik dozlarda igne veryo. Sen dusuk yasadiysan sende boyle bi sorun olmayabilir canim.
evet o sorunm yok ama hamile kalmamı hızlandırır diye duşunmuştum. Tşkkur ederm cvbın için cnm

İnsallah senin de bebis habercisidir :) Hadi insallah bu ay guzel haberler veriiinnnn kizlaarrrrr

Ayyy sagol caniimm insallsh yaa daha cok var benim test yapmama nasil sabredecem bilmiyorum..gerci ilk degil bu ama umitlenip sonra yikilmak cok zor oluyo sonra...anlatsam roman olur derler ya inanin yasadiklarimi anlatsam belki olur.onca sene bekleyip bebek sahibi olamayip sonra 2 asilamadan gebe kalmayip aylar sonra kendim gebe kalip ta onada down sendromlu denmesi...aylarca doktugum gozyasi zehir gini gecen hamilelik ve 38. haftasinda kalbi duran oglum...ters duran ve olu olan bi bebegi normal dogumun on kati zor bi dogum yapan ben...iki senedir tekrar gebe kalamamamin uzuntusunu yasmak ve en sonunda bu ay asilama....daha detaylara da girmedim...zor...inanin cok zor....Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin

Canim insallah bebiş agrisidir. Bazen bana da oluyodu. Ozellikle de ani hareketlerde. Dikkat et tatlim kendine üşütme. İnsallah hamissindir
bebişim daha erken değilmi birtane daha yumurtam vardı 13mm aceba omu çatlıyor dedi olabilir mi aceba

ahhh canımm allah bir daha göstermesin hayırlı sağlıklı bir evlat versin sana bitanem

canım 2 düşük varsa mutlaka tedaviye başlamadan sebebini bulacak iyi bir doktora gözük insan tedavi olunca negatif gördüğünde çok yıkılıyor gerçekten umarım en yakın zamanda bebişin gelir allah bir daha yaşatmasın

bebişim daha erken değilmi birtane daha yumurtam vardı 13mm aceba omu çatlıyor dedi olabilir mi aceba
Olabilir tatlim. İnsallah ilk yumosun dollenmistir. İkincisi de catliyodur bos durma calis canim bu aralar İkizlerin olur saglikli ve hayirlisiyla insallah. Umutsuzluga dusme canim. Gecen ay tam bizim icin iyi zamanlar oldu. Ama olmadi malesef. Olacagi varsa bi seferde de olur

Ahh canim yaaa. Rabbim bi daha gostermesin. İnsallah bu kadar beklemenin emegini saglikli hayirli evlatlqra kavusarak alirsin canim. Ama umudunu yitirme canim. Bizler belkide cok dertleniyoruz ama senin yasadiginin yarisini yasamadim. Rabbim yasatmasinda. Rabbime dua ederken once baskasi sonra kendim diyorum. Seni de dualarima katicam canim. Rabbim tez vqkitte kucagini saglikli bebislerle doldursun bitanem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…