İnsallah onemli biseyin yoktur canim. Rabbim dermansiz dert vermesin. Hem senin belliki dollenmede sorunun yok. Allahin izniyle yakinda yavrularimiza kavusuruz canim benim. Sıkma canını tatlım.o sorunu araştırıyoruz şimdi cnm
kontrolde 2 yumurtan daha var ama onlar yaramaz demişti yaa ama belli mi olur büyümüştür belki dmi biz şansımızı deneyelim bakalım inşallah bu ay bize uğurlu gelir bitanemOlabilir tatlim. İnsallah ilk yumosun dollenmistir. İkincisi de catliyodur bos durma calis canim bu aralarİkizlerin olur saglikli ve hayirlisiyla insallah. Umutsuzluga dusme canim. Gecen ay tam bizim icin iyi zamanlar oldu. Ama olmadi malesef. Olacagi varsa bi seferde de olur
İnsallaahhhhhh olur balım. Bunu taaaa kalbimin en manevi yerinden soyluyorum. Rabbim burdaki kucagi bos kullarinin kucaklarini tez vakitte saglikli hayirli bebislerle doldursun insallah. Amiiiinnnn :)kontrolde 2 yumurtan daha var ama onlar yaramaz demişti yaa ama belli mi olur büyümüştür belki dmi biz şansımızı deneyelim bakalım inşallah bu ay bize uğurlu gelir bitanem
kötü düşünme hemen canım yaa olmamıştır bişey rahat ol bitanemKızlar hepinize iyi akşamlar bişey sorcam benim ovulasyondan sonra bugün 9. Günüm dün epey belim ağrıyordu ben de bebiş Habercisidir diye seviniyodum akşam işim Gereği 1saat boyunca koştum ve bazı egzersizler yaptım bugün belim hiç ağrımıyokızlar acaba bebiş vardı da tutunmasınımı bozdum ki ay bütün gün belim ağrısın diye dua ettim Rabbim gör nolur bizi
Sagol bitanem daha dogru duzgun anlatmadim bile inan o kadar zor seyker yasadim ki imtihan deyip sabretmkten baska carem yok.bu ay benim sg tarafta 17.5 mm ve 16 mm 3 af vardi bu ne demek bi tane yumurtam mi gelismis oluyo kizlar ben tam bilmiyorumAhh canim yaaa. Rabbim bi daha gostermesin. İnsallah bu kadar beklemenin emegini saglikli hayirli evlatlqra kavusarak alirsin canim. Ama umudunu yitirme canim. Bizler belkide cok dertleniyoruz ama senin yasadiginin yarisini yasamadim. Rabbim yasatmasinda. Rabbime dua ederken once baskasi sonra kendim diyorum. Seni de dualarima katicam canim. Rabbim tez vqkitte kucagini saglikli bebislerle doldursun bitanem :)
Canim insallah bisey olmamistir. Alan da veren de O. Bilemeyiz ki cnm belki yaptigin egzersizler iyi gelmis de olabilir. Ama sen yine de bu kadar kosturma tatlim nolur nolmaz. Gerci tutunduysa her sekilde seninle kalir. İnsallah tutunmustur.Kızlar hepinize iyi akşamlar bişey sorcam benim ovulasyondan sonra bugün 9. Günüm dün epey belim ağrıyordu ben de bebiş Habercisidir diye seviniyodum akşam işim Gereği 1saat boyunca koştum ve bazı egzersizler yaptım bugün belim hiç ağrımıyokızlar acaba bebiş vardı da tutunmasınımı bozdum ki ay bütün gün belim ağrısın diye dua ettim Rabbim gör nolur bizi
çok sağol cnm. Zaten şuan araştırıyoruz sebebini ama ben sonumları beklemmeden hemn gebelik istiyorum. Yemin ederm hemn hemn her gece ruyamda doğum yapıp bebeğimi emzirdiğimi goruyorum. Dayanamıyorum piskolojim bozulducanım 2 düşük varsa mutlaka tedaviye başlamadan sebebini bulacak iyi bir doktora gözük insan tedavi olunca negatif gördüğünde çok yıkılıyor gerçekten umarım en yakın zamanda bebişin gelir allah bir daha yaşatmasın
canm o kadar moralim bozukki. Ya bugece yine ruyamda doğum yapıyodum bebeğimi emziriyodum o kadar gerçekçi bi,histiki uyanınca ağlamaktan alıkoyamadım kendimi. İçim çok acıyorİnsallah onemli biseyin yoktur canim. Rabbim dermansiz dert vermesin. Hem senin belliki dollenmede sorunun yok. Allahin izniyle yakinda yavrularimiza kavusuruz canim benim. Sıkma canını tatlım.
hepimiz aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum canım bol bol dua et bitanem en kısa zamanda rüyaların gerçek olsunçok sağol cnm. Zaten şuan araştırıyoruz sebebini ama ben sonumları beklemmeden hemn gebelik istiyorum. Yemin ederm hemn hemn her gece ruyamda doğum yapıp bebeğimi emzirdiğimi goruyorum. Dayanamıyorum piskolojim bozuldu
inşllh canm. Benmde tek duam ohepimiz aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum canım bol bol dua et bitanem en kısa zamanda rüyaların gerçek olsun
inşallah canım güzel haberi verirsin bize bu ayKızlar bişey Söyleyeyim mi 2,5 yıldır bebiş için uğraşıyoruz ama bu ay hepsinden farklı o kadar aklımdan çıkmıyo anlatamam siz de öyle misiniz habire tuvalete gidip göğüslerimi kontrol ediyorum bi değişiklik varmı diye belim ağrısın diye dua ediyorum gece rüyama girdi göğüslerimde yeşil yeşil damarlar çıkmıştı nasıl seviniyodum rüyamda Rabbim inşallah görür bizi hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız ve kızlar arada sizinle böyle yazışmak çok rahatlatıcı başka kimse böyle halimizden anlamıyo
Rabbim daha kotusunu vermesin cnm. Biz elimizden geleni yapalim Rabbim bilir isini. Dualarla bunundq ustesinden gelicez cnm. Sakın umutsuzluga dusme bitanem. Yumurtalarinla ilgili fikrim yok canim. Af bildigim kadariyla yumurta rezerviyle ilgili olmasi gerekiyo a yanlis bisey demek istemem cnm.Doktora gostermedin mi sonuclarini?Sagol bitanem daha dogru duzgun anlatmadim bile inan o kadar zor seyker yasadim ki imtihan deyip sabretmkten baska carem yok.bu ay benim sg tarafta 17.5 mm ve 16 mm 3 af vardi bu ne demek bi tane yumurtam mi gelismis oluyo kizlar ben tam bilmiyorum
Moral bozmak yok bebegim. Biz kendimizi birakirsak o bebisler bizi nasil bulacak. Rabbim insallah ruyalarini gerceklestirir cnm. Burdaki herkesin hayal kirikliklari oldu malesef. Bol bol dua et canim benim.canm o kadar moralim bozukki. Ya bugece yine ruyamda doğum yapıyodum bebeğimi emziriyodum o kadar gerçekçi bi,histiki uyanınca ağlamaktan alıkoyamadım kendimi. İçim çok acıyor
haklısın cnm. Ben inanıyorum rabbim bizede nasib edick inşllhMoral bozmak yok bebegim. Biz kendimizi birakirsak o bebisler bizi nasil bulacak. Rabbim insallah ruyalarini gerceklestirir cnm. Burdaki herkesin hayal kirikliklari oldu malesef. Bol bol dua et canim benim.
Allahin izniyle bu ay ruyalarimiz gerceklesir cnm. Ahhh cnm bizler neler yapmiyoruz ki. Sırf ben calıstigim okulun yolu bozuk diye isi birakacaktim ya hamileysem bisey olursa bebisime diye. Vucudumdaki her degisikligi bebege bagliyordum. Ama bu ay rahat takilcam yapabilirsemKızlar bişey Söyleyeyim mi 2,5 yıldır bebiş için uğraşıyoruz ama bu ay hepsinden farklı o kadar aklımdan çıkmıyo anlatamam siz de öyle misiniz habire tuvalete gidip göğüslerimi kontrol ediyorum bi değişiklik varmı diye belim ağrısın diye dua ediyorum gece rüyama girdi göğüslerimde yeşil yeşil damarlar çıkmıştı nasıl seviniyodum rüyamda Rabbim inşallah görür bizi hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız ve kızlar arada sizinle böyle yazışmak çok rahatlatıcı başka kimse böyle halimizden anlamıyo
Rabbim daha kotusunu vermesin cnm. Biz elimizden geleni yapalim Rabbim bilir isini. Dualarla bunundq ustesinden gelicez cnm. Sakın umutsuzluga dusme bitanem. Yumurtalarinla ilgili fikrim yok canim. Af bildigim kadariyla yumurta rezerviyle ilgili olmasi gerekiyo a yanlis bisey demek istemem cnm.Doktora gostermedin mi sonuclarini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?