Amin canim. Hep derler ya canim sorun erkekte olmadikca kadin hamile kalirmis er ya da gec. Bu da bizim sınavımiz. Vaktini bekliyoruz sadece. Bu arada sen de durumlar nasil cnm ?Kızlar Rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurtmazmis inş bizlerin de olacak Rabbim büyük duyuyor bizleri
Aynen oyle canim. Hep diyoruz burda bi tane olsun bizim olsun :) İnsallah bu yılın annisleri oluruz.Doktorum bisey demedi sorsam soylerdi belki ama demedi ben mersk ettim simdi neyse artik bi tanede olsa uc tanede olsa dollenmesi onemli hayirli
Simdilik bekliyorum cnm pazartesi testi tekrarlayacagim bakalım sonuç ne olacak inş yükselir cnm değerim ya sen ne durumdasinAmin canim. Hep derler ya canim sorun erkekte olmadikca kadin hamile kalirmis er ya da gec. Bu da bizim sınavımiz. Vaktini bekliyoruz sadece. Bu arada sen de durumlar nasil cnm ?
Bana hamilesin gibi geliyo canimSimdilik bekliyorum cnm pazartesi testi tekrarlayacagim bakalım sonuç ne olacak inş yükselir cnm değerim ya sen ne durumdasin
Ins cnm rahim filminden sonrada hamile kalanlar oluyormuş ya inş cnm sende olursun onlardan biri ben neler yapmayayimmi mesela cnm dikkat etmem gerekenler nelerBana hamilesin gibi geliyo canimİnsallah yanlis hissetmiyorumdur. Dikkat et kusum kendine suan tutunma asamasinda olabilir. Ben bu ay bostayim cnm. Bugun rahim filmi cektirdim. Doktor bu ay ilac falan vermedi. Pazartesi belli olcak ama doktorum bi hafta izinde. Artik obur haftaya kaldi. Bu ay da boyle gececek belki boyle daha iyi olur :)
İnsallah canim agzin bal yesinIns cnm rahim filminden sonrada hamile kalanlar oluyormuş ya inş cnm sende olursun onlardan biri ben neler yapmayayimmi mesela cnm dikkat etmem gerekenler neler
Ewet cnm ev hanimiyim işleri kim sallıyor zaten cnm is birsey yapasim gelmiyoki zaten kuşum inş cnm dualarinda unutma benide pazartesi yazarım sonucumu inş cnmİnsallah canim agzin bal yesinEv hanimiysan ev islerini cok fazla yapmq mesela. Yatip uzanmaya bak. Birak isler yapilir bebisten onemli mi Hele agir seyler kaldirma kesinlikle. Pazartesiye ne kaldi surda bi gun var. Zaten hamissen ki ben inaniyorum oylesin doktor sana dusuk olmasin diye ilaclar ve yapman gerekenleri soyler.
Tamm bebisim sabirsizlikla bekliyorum zaten. Bu ay annisler cogalsin Rabbim noluuuurrrrEwet cnm ev hanimiyim işleri kim sallıyor zaten cnm is birsey yapasim gelmiyoki zaten kuşum inş cnm dualarinda unutma benide pazartesi yazarım sonucumu inş cnm
Canim adetten 13. ile 17.gunler arasi yumurtlama donemi diyolardoktorlar ama kisiden kisiye degisiyo. Daha cok erken senin icin. Bazen edetten bi kac gun once de oluyo. Sen yinede cok plan yapma. Planlar suya dusebiliyo malesef.Bi gun arayla calismalara devam et cnmYaa kızlar adetten sonraki 5. Gunum. Akıntım ıslaklığım çok ama o yumurtlama akıntım yok hala. Sizce yumurtlar mıyım
Aminnn cnm inşalahhhSenden de güzel haber alırız inşallah crazy Hepimiz güzel haberler paylaşalım inşallah
yaa işin bide şole bi kısmı var biz eşimle limoniyiz şuan. Çalışma falan yok. Yumurtlama olursa boş geçicek galibaaCanim adetten 13. ile 17.gunler arasi yumurtlama donemi diyolardoktorlar ama kisiden kisiye degisiyo. Daha cok erken senin icin. Bazen edetten bi kac gun once de oluyo. Sen yinede cok plan yapma. Planlar suya dusebiliyo malesef.Bi gun arayla calismalara devam et cnm
Anacım ne istiyosunuz bu adamlardanyaa işin bide şole bi kısmı var biz eşimle limoniyiz şuan. Çalışma falan yok. Yumurtlama olursa boş geçicek galibaa
ayyy güldürdün beni
Anacım ne istiyosunuz bu adamlardanGerci onlar da kaşınıyolar bazen Artik hakli da olsan alttan alcan canım mecburen. Bebisler olsun sonra cikaririz acisini Sanki onlar dogurcak bi tripler bi tripler paşalarda. Şu veletler bi dogsun da karar veririz ne yapacagimiza
:) :) haahaa ayy çok hoşsun. Ben bebişe dayanamıyorum regl gunlerinde acısını çıkaroyorum bi patlıtorum ki gorme beni :)
Anacım ne istiyosunuz bu adamlardanGerci onlar da kaşınıyolar bazen Artik hakli da olsan alttan alcan canım mecburen. Bebisler olsun sonra cikaririz acisini Sanki onlar dogurcak bi tripler bi tripler paşalarda. Şu veletler bi dogsun da karar veririz ne yapacagimiza
Ayyy sagol caniimm insallsh yaa daha cok var benim test yapmama nasil sabredecem bilmiyorum..gerci ilk degil bu ama umitlenip sonra yikilmak cok zor oluyo sonra...anlatsam roman olur derler ya inanin yasadiklarimi anlatsam belki olur.onca sene bekleyip bebek sahibi olamayip sonra 2 asilamadan gebe kalmayip aylar sonra kendim gebe kalip ta onada down sendromlu denmesi...aylarca doktugum gozyasi zehir gini gecen hamilelik ve 38. haftasinda kalbi duran oglum...ters duran ve olu olan bi bebegi normal dogumun on kati zor bi dogum yapan ben...iki senedir tekrar gebe kalamamamin uzuntusunu yasmak ve en sonunda bu ay asilama....daha detaylara da girmedim...zor...inanin cok zor....Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Guldurebildiysem ne mutlu banaayyy güldürdün benidoğru walla yaa fobeks cim bu arada sen bu ay dinlencen ya geçen ayki ilaçların etkisi devam ediyor biliosun dmi bide hergün bir tane kuru incir ye ihmal etme bu filmden sonra hamiş kalan çok canım
3 ay etkisi devam ediyormuş cnm ilaçların kuru inciride ye hergün bir tane yumurtalar için çok faydalı inşallahhh bakalım gelsin bebişlerGuldurebildiysem ne mutlu banaBu arada bilmiyodum cnm. Ben etkisi bitmistir saniyodum. Bu ay sadece folikasit ve coraspin kullanicm. Doktor hamileyken de kullan dedi bunlari. Ayyy insallah olur kusum yaaa. Hayirlisi bakalim. :)
Yani o da olur da bu ay adet istemiyoruz dimi ama:) :) haahaa ayy çok hoşsun. Ben bebişe dayanamıyorum regl gunlerinde acısını çıkaroyorum bi patlıtorum ki gorme beni :)
Tesekkurler cnm tavsiyelerin icin. Yarindan itibaren basliyorum incire :) Zaten gelsinler su bebisler isircam popislerini3 ay etkisi devam ediyormuş cnm ilaçların kuru inciride ye hergün bir tane yumurtalar için çok faydalı inşallahhh bakalım gelsin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?