çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Amin canim. Hep derler ya canim sorun erkekte olmadikca kadin hamile kalirmis er ya da gec. Bu da bizim sınavımiz. Vaktini bekliyoruz sadece. Bu arada sen de durumlar nasil cnm ?
Simdilik bekliyorum cnm pazartesi testi tekrarlayacagim bakalım sonuç ne olacak inş yükselir cnm değerim ya sen ne durumdasin

Simdilik bekliyorum cnm pazartesi testi tekrarlayacagim bakalım sonuç ne olacak inş yükselir cnm değerim ya sen ne durumdasin
Bana hamilesin gibi geliyo canim İnsallah yanlis hissetmiyorumdur. Dikkat et kusum kendine suan tutunma asamasinda olabilir. Ben bu ay bostayim cnm. Bugun rahim filmi cektirdim. Doktor bu ay ilac falan vermedi. Pazartesi belli olcak ama doktorum bi hafta izinde. Artik obur haftaya kaldi. Bu ay da boyle gececek belki boyle daha iyi olur :)

Ins cnm rahim filminden sonrada hamile kalanlar oluyormuş ya inş cnm sende olursun onlardan biri ben neler yapmayayimmi mesela cnm dikkat etmem gerekenler neler

Ins cnm rahim filminden sonrada hamile kalanlar oluyormuş ya inş cnm sende olursun onlardan biri ben neler yapmayayimmi mesela cnm dikkat etmem gerekenler neler
İnsallah canim agzin bal yesin Ev hanimiysan ev islerini cok fazla yapmq mesela. Yatip uzanmaya bak. Birak isler yapilir bebisten onemli mi Hele agir seyler kaldirma kesinlikle. Pazartesiye ne kaldi surda bi gun var. Zaten hamissen ki ben inaniyorum oylesin doktor sana dusuk olmasin diye ilaclar ve yapman gerekenleri soyler.

Ewet cnm ev hanimiyim işleri kim sallıyor zaten cnm is birsey yapasim gelmiyoki zaten kuşum inş cnm dualarinda unutma benide pazartesi yazarım sonucumu inş cnm

Yaa kızlar adetten sonraki 5. Gunum. Akıntım ıslaklığım çok ama o yumurtlama akıntım yok hala. Sizce yumurtlar mıyım

Yaa kızlar adetten sonraki 5. Gunum. Akıntım ıslaklığım çok ama o yumurtlama akıntım yok hala. Sizce yumurtlar mıyım
Canim adetten 13. ile 17.gunler arasi yumurtlama donemi diyolardoktorlar ama kisiden kisiye degisiyo. Daha cok erken senin icin. Bazen edetten bi kac gun once de oluyo. Sen yinede cok plan yapma. Planlar suya dusebiliyo malesef.Bi gun arayla calismalara devam et cnm

yaa işin bide şole bi kısmı var biz eşimle limoniyiz şuan. Çalışma falan yok. Yumurtlama olursa boş geçicek galibaa

yaa işin bide şole bi kısmı var biz eşimle limoniyiz şuan. Çalışma falan yok. Yumurtlama olursa boş geçicek galibaa
Anacım ne istiyosunuz bu adamlardan Gerci onlar da kaşınıyolar bazen Artik hakli da olsan alttan alcan canım mecburen. Bebisler olsun sonra cikaririz acisini Sanki onlar dogurcak bi tripler bi tripler paşalarda. Şu veletler bi dogsun da karar veririz ne yapacagimiza

ayyy güldürdün benidoğru walla yaa fobeks cim bu arada sen bu ay dinlencen ya geçen ayki ilaçların etkisi devam ediyor biliosun dmi bide hergün bir tane kuru incir ye ihmal etme bu filmden sonra hamiş kalan çok canım

:) :) haahaa ayy çok hoşsun. Ben bebişe dayanamıyorum regl gunlerinde acısını çıkaroyorum bi patlıtorum ki gorme beni :)

Canım çok zor imtihanlar yaşamışsın hepsinin mükafatı vardır Rabbim hayırlısının versin

ayyy güldürdün benidoğru walla yaa fobeks cim bu arada sen bu ay dinlencen ya geçen ayki ilaçların etkisi devam ediyor biliosun dmi bide hergün bir tane kuru incir ye ihmal etme bu filmden sonra hamiş kalan çok canım
Guldurebildiysem ne mutlu bana Bu arada bilmiyodum cnm. Ben etkisi bitmistir saniyodum. Bu ay sadece folikasit ve coraspin kullanicm. Doktor hamileyken de kullan dedi bunlari. Ayyy insallah olur kusum yaaa. Hayirlisi bakalim. :)

Guldurebildiysem ne mutlu bana Bu arada bilmiyodum cnm. Ben etkisi bitmistir saniyodum. Bu ay sadece folikasit ve coraspin kullanicm. Doktor hamileyken de kullan dedi bunlari. Ayyy insallah olur kusum yaaa. Hayirlisi bakalim. :)
3 ay etkisi devam ediyormuş cnm ilaçların kuru inciride ye hergün bir tane yumurtalar için çok faydalı inşallahhh bakalım gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…