- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
bide şu keçi inadım olmasaydı iyiydi.. Napalım bebiş için herşeye değerYani o da olur da bu ay adet istemiyoruz dimi amaO yuzden bebisler gelene kadar alttan almaya devam kizlarrrrr. Bizi erkeklerin tribi yikamaaazzz.
Aynen canım :) Kecileri kaciralim sonra cagiririz nasil olsabide şu keçi inadım olmasaydı iyiydi.. Napalım bebiş için herşeye değer
Aynen canım :) Kecileri kaciralim sonra cagiririz nasil olsa
hepimiz aynıyız cnm git gönlünü al 11 le 18 günler arası gün aşırı çalış mutlaka tutturursunuz ov.zamanını cnmvalla kocamla tartışma sebebimde hep bebek ozlemimin verdiği sıkıntı stres. Resmen adama sarıyorum artık. Kafayı yiycem yakında.
olabilir cnm inş hamişsindirKızlar çatlatma iğnesi vuruldum ayın 24.de. gögüslerimde çok sızlama var ve acıyorlar. kasıklarımdada batma var. adetimede 6 gün var. sizde hamilelik belirtisi olabilirmi?
Crazy e katiliyorum cnm. Bu gunleri bosa gecirme tatlim.valla kocamla tartışma sebebimde hep bebek ozlemimin verdiği sıkıntı stres. Resmen adama sarıyorum artık. Kafayı yiycem yakında.
haklısın cnm. Ben hep onun benim gonlumu almasına alıştığım için nasl gidcem barışmaya bilemiyorum.. Ama tabiki işbaşa duştu. Mecburen arayı duzeltmem gerekiyo. Yoksa daha çok uzulucemhepimiz aynıyız cnm git gönlünü al 11 le 18 günler arası gün aşırı çalış mutlaka tutturursunuz ov.zamanını cnm
inşllh becerebilirim barışmayıCrazy e katiliyorum cnm. Bu gunleri bosa gecirme tatlim.
ben 2 kere hamile kaldım ve tek belirtim aaşşııruı goğus ağrımdı. Hamile olabilirsin cnm. İnşllh oyledrKızlar çatlatma iğnesi vuruldum ayın 24.de. gögüslerimde çok sızlama var ve acıyorlar. kasıklarımdada batma var. adetimede 6 gün var. sizde hamilelik belirtisi olabilirmi?
Olabilir cnm ama ignenin etkisi de olabilir. Adet gununu bekle derim. Gunun gecince test yaptirirsin. Bu belirtiler hamilelikte olabiilir ilaclarin etkisi de olabilir. İnsallah hamileliktir cnm :)Kızlar çatlatma iğnesi vuruldum ayın 24.de. gögüslerimde çok sızlama var ve acıyorlar. kasıklarımdada batma var. adetimede 6 gün var. sizde hamilelik belirtisi olabilirmi?
Bisey demeden git saril caniminşllh becerebilirim barışmayıhiç alışık değilim gonul almaya
yaa hiç yapmadığım şeyler.ben kusunce çık gıcık olurum. Şimdi gitsem o da şok olcak. Alışmamış benden ilk adımlaraBisey demeden git saril canimEn basit yolu bu :) O da karsilik verir heralde
yaparsın yaparsın bende senin gibiyim ama walla mecbur gittim normal zaman olsa hiç konuşmam trip atarım ama şimdi mecbur adet olunca acısı çıkıyor zaten boşweeerryaa hiç yapmadığım şeyler.ben kusunce çık gıcık olurum. Şimdi gitsem o da şok olcak. Alışmamış benden ilk adımlarainşllh yapabilirm
Amiin bitanem sagol gercekten zor gunler yasadim ama Rabbimden gelene boynum kildan ince....Umutla bekliyorum asilamamin sonucunu dua edelim birbirimize canlar....Canım çok zor imtihanlar yaşamışsın hepsinin mükafatı vardır Rabbim hayırlısının versin
İnsallah tatlim insallah. Guzel haberler veririzYeni ay uğur getirsin inşallah Şubat Ayında arka arkaya alalım hamiş haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?