çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Kızlar çatlatma iğnesi vuruldum ayın 24.de. gögüslerimde çok sızlama var ve acıyorlar. kasıklarımdada batma var. adetimede 6 gün var. sizde hamilelik belirtisi olabilirmi?

valla kocamla tartışma sebebimde hep bebek ozlemimin verdiği sıkıntı stres. Resmen adama sarıyorum artık. Kafayı yiycem yakında.
hepimiz aynıyız cnm git gönlünü al 11 le 18 günler arası gün aşırı çalış mutlaka tutturursunuz ov.zamanını cnm

hepimiz aynıyız cnm git gönlünü al 11 le 18 günler arası gün aşırı çalış mutlaka tutturursunuz ov.zamanını cnm
haklısın cnm. Ben hep onun benim gonlumu almasına alıştığım için nasl gidcem barışmaya bilemiyorum.. Ama tabiki işbaşa duştu. Mecburen arayı duzeltmem gerekiyo. Yoksa daha çok uzulucem

Kızlar çatlatma iğnesi vuruldum ayın 24.de. gögüslerimde çok sızlama var ve acıyorlar. kasıklarımdada batma var. adetimede 6 gün var. sizde hamilelik belirtisi olabilirmi?
ben 2 kere hamile kaldım ve tek belirtim aaşşııruı goğus ağrımdı. Hamile olabilirsin cnm. İnşllh oyledr

Olabilir cnm ama ignenin etkisi de olabilir. Adet gununu bekle derim. Gunun gecince test yaptirirsin. Bu belirtiler hamilelikte olabiilir ilaclarin etkisi de olabilir. İnsallah hamileliktir cnm :)

yaa hiç yapmadığım şeyler.ben kusunce çık gıcık olurum. Şimdi gitsem o da şok olcak. Alışmamış benden ilk adımlara inşllh yapabilirm
yaparsın yaparsın bende senin gibiyim ama walla mecbur gittim normal zaman olsa hiç konuşmam trip atarım ama şimdi mecbur adet olunca acısı çıkıyor zaten boşweeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…