Ins cnm cd yi veriyorlar cnm zaten o senin filim cd siSagol bitanecim.Acaba bilateral fimbrial dedigi sivinin gecisiyle alakali olabilir mi hani gecis saglandi falan diyo. Bide cd verdiler. İnsallah bi sorun cikmaz
İnsallan kusum ya. Sen de rahim filmi cektirmismiydin cnm?Ins cnm cd yi veriyorlar cnm zaten o senin filim cd si
olabilir hayatım ama sorun yok yani rahim şekli düzgün diyo tüplerde açık başka ne sorun olcakkiSagol bitanecim.Acaba bilateral fimbrial dedigi sivinin gecisiyle alakali olabilir mi hani gecis saglandi falan diyo. Bide cd verdiler. İnsallah bi sorun cikmaz
Ayy ne biliym yaa. Alistim ya hep bi sorun cikmasina bünye iyi seyleri kabullenemiyo sanirimolabilir hayatım ama sorun yok yani rahim şekli düzgün diyo tüplerde açık başka ne sorun olcakki
olur mu cnm ne demekAyy ne biliym yaa. Alistim ya hep bi sorun cikmasina bünye iyi seyleri kabullenemiyo sanirimCok sagol tatlim sen de ilgilendigin icin
inşallah canım öyle olurAcaba bir gün bu hallerimize gülecek miyiz ne dersiniz
pazar günü kaçıncı gün oluyo iğnenin canım bencede mantıklı düşünmüşsün ama inşallahh hamişsindir inşallahhhBugün oturdum düşündüm pazar günü test yapsam mı diye ağlayacaksam gözümün şişi pazartesiye iner işime gücüme devam ederim hafta içi kan verip sonucu işyerinde almak kötü kimseye söylemesem de artık herkes anlıyo olan biteni. Ben de bunları hesapladım bugün
Ewet cnm cektirmistim cnm 1 yıl olacak işteİnsallan kusum ya. Sen de rahim filmi cektirmismiydin cnm?
Kızlar hamileyimmmmm çok şükür ama cuma günü tekrar gidecem değerim 10.04 ten. 39.28 olmuş Rabbim tüm isteyenlere versin . Ins sizlere nasip etsin
Tşk ederim cnm darısı sizlerin başına inşAyy maşallah canım çok sevindim bu haber bana çok iyi geldi
Rabbim tamamına erdirsin tebrik ederim
Uyku tutmadı galibagecenın bu saatınde tek basına ne yapıyorum burda
Yaaa adet öncesi ağrılarım başladı galiba kırmızılar gelcek umutsuz anne adayları arasına gidiyorum adım adımCALISKAN ANNE ADAYLARI
1.ZEY-NEP
2.MAVIZM
UMUTSUZ ANNE ADAYLARI
1.MASCULIN(ayse)
2.CRAZY3527
3.FOBEKS
BEKLEMEDEKILER
1.DENIZ1111
2.MVM8486
KIZLAR LISTEM NASIL AMA BIZE UYMUS DIMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?