çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Sagol bitanecim.Acaba bilateral fimbrial dedigi sivinin gecisiyle alakali olabilir mihani gecis saglandi falan diyo. Bide cd verdiler. İnsallah bi sorun cikmaz
olabilir hayatım ama sorun yok yani rahim şekli düzgün diyo tüplerde açık başka ne sorun olcakki

olabilir hayatım ama sorun yok yani rahim şekli düzgün diyo tüplerde açık başka ne sorun olcakki
Ayy ne biliym yaa. Alistim ya hep bi sorun cikmasina bünye iyi seyleri kabullenemiyo sanirim Cok sagol tatlim sen de ilgilendigin icin

Bugün oturdum düşündüm pazar günü test yapsam mı diye ağlayacaksam gözümün şişi pazartesiye iner işime gücüme devam ederim hafta içi kan verip sonucu işyerinde almak kötü kimseye söylemesem de artık herkes anlıyo olan biteni. Ben de bunları hesapladım bugün

pazar günü kaçıncı gün oluyo iğnenin canım bencede mantıklı düşünmüşsün ama inşallahh hamişsindir inşallahhh

Sağolun kızlar iyi ki varsınız desteğiniz için teşekkür ederim bakalım Dr sonucu öğrenince ara Demişti ameliyat olman gerekebilir falan demişti bugün ameliyat günüydü ulaşamadım yani bu ay beni ne bekliyor bilmiyorum

Kızlar hamileyimmmmm çok şükür ama cuma günü tekrar gidecem değerim 10.04 ten. 39.28 olmuş Rabbim tüm isteyenlere versin . Ins sizlere nasip etsin

Ayy maşallah canım çok sevindim bu haber bana çok iyi geldi
Rabbim tamamına erdirsin tebrik ederim

CALISKAN ANNE ADAYLARI
1.ZEY-NEP
2.MAVIZM

UMUTSUZ ANNE ADAYLARI

1.MASCULIN(ayse)
2.CRAZY3527
3.FOBEKS

BEKLEMEDEKILER

1.DENIZ1111
2.MVM8486

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…