bitanm hayirli olsun cok mutlu oldum aklimdaydin bugun giremedim hastayim yeni yeni biraz kendime geldim ayy cok mutlu oldum ya darisi digee kizlarin basina bol bol dua edelim arkadaslarimizaKızlar hamileyimmmmm çok şükür ama cuma günü tekrar gidecem değerim 10.04 ten. 39.28 olmuş Rabbim tüm isteyenlere versin . Ins sizlere nasip etsin
Kizlarrr umutsuzlar tarafina beni de alinDoktor 12. gun kan ver cikar dedi cesaretim yok eger kanda cikmazsa yok demektir adet gunumu bekerken yasayacagim stres uzuntu simdiden gerdi beni en.iyisi adetim 20 sinde 20 sini gecerse kan vermek diyorum.bu seferde ya kanda var cikarss kac gun niye stres yasayim mutlu mutlu dolaniyim ortalikts diyorum...bilmiyorummmmmmm
cnm kıyamam sen incir yiyomusun bakimm unutma ye bide bu moralle benim yaptığım gibi çalışmalara başlama moralini yüksek tut bakim şimdi için tertemiz oldu şansın var bu ay senin umudunu kaybetme canımsınKizlarrr umutsuzlar tarafina beni de alinBen yine negatif gorecekmisim gibi geliyo. Daha calismalara baslamadim bile . Rabbim mucizesini bize de gostersin bu ay. Bazen cok umutlaniyorum bazen de hic anne olamayacakmisim gibi geliyo
Geçmiş olsun cnm hayırdır nasıl gidiyo durumlarbitanm hayirli olsun cok mutlu oldum aklimdaydin bugun giremedim hastayim yeni yeni biraz kendime geldim ayy cok mutlu oldum ya darisi digee kizlarin basina bol bol dua edelim arkadaslarimiza
Cnm takma bak herseyi oluşuna bırak ama dualarini eksik etme inş olacakKizlarrr umutsuzlar tarafina beni de alinBen yine negatif gorecekmisim gibi geliyo. Daha calismalara baslamadim bile . Rabbim mucizesini bize de gostersin bu ay. Bazen cok umutlaniyorum bazen de hic anne olamayacakmisim gibi geliyo
Cnm hepinizin şansı var Rabbim verecek inşcnm kıyamam sen incir yiyomusun bakimm unutma ye bide bu moralle benim yaptığım gibi çalışmalara başlama moralini yüksek tut bakim şimdi için tertemiz oldu şansın var bu ay senin umudunu kaybetme canımsın
Sagol bitanem destegin icin. İncire basladim bugun bide havuc da yiyorum o da iyi geliyomus. Calismalara yarin baslicam bakalim. Rabbim bu ay bizi guzel haberlerle baslatti. İnsallah devami gelir canim. Rabbim bizi bosa umutlandirmasin. Amin.cnm kıyamam sen incir yiyomusun bakimm unutma ye bide bu moralle benim yaptığım gibi çalışmalara başlama moralini yüksek tut bakim şimdi için tertemiz oldu şansın var bu ay senin umudunu kaybetme canımsın
amin cnm inşallahhhSagol bitanem destegin icin. İncire basladim bugun bide havuc da yiyorum o da iyi geliyomus. Calismalara yarin baslicam bakalim. Rabbim bu ay bizi guzel haberlerle baslatti. İnsallah devami gelir canim. Rabbim bizi bosa umutlandirmasin. Amin.
inşallah bitanem aminCnm hepinizin şansı var Rabbim verecek inş
Sagol Canımmm. Cok fazla takmamaya calisiyorum ama olmuyo bazenCnm takma bak herseyi oluşuna bırak ama dualarini eksik etme inş olacak
şu Bilateral fimbrial ne demek onu bilemedim ama tüplerin açık cnm rahimin şeklide normal şükürCavum uteri konturları tabidir. Cavum icerisinde non-opak dolum defekti,kontur duzensizligi gorulmemistir. Her iki tubal yapı opasifiye olmustur.Bilateral fimbrial gecis izlenmistir. İnternetten biraz baktim ama pek bisey anlamadim.
Uzulme canim benim. Dedigin gibi hayirlisi neyse o olsun. Demekki anne olmamiz icin biraz daha vakit var.Kızlar benim aşılamam da olmadı üzüldüm kardeşlerim yanımdaydı beni kendime getirdilerçok şükür kardeşlerimle kafa dağıttım biraz ne yapalım umutlar yine yeni aya kaldı Hayırlısı olsun
üzülme bitanem zaten bu ay tekrar denersin yalnız değilsinKızlar benim aşılamam da olmadı üzüldüm kardeşlerim yanımdaydı beni kendime getirdilerçok şükür kardeşlerimle kafa dağıttım biraz ne yapalım umutlar yine yeni aya kaldı Hayırlısı olsun
Sagol bitanecimşu Bilateral fimbrial ne demek onu bilemedim ama tüplerin açık cnm rahimin şeklide normal şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?