çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Valla bu ovulasyon sonrası geçmeyen 14 günler ömrümüzden ne kadar götürüyodur kimbilir ben de bi ümitleniyorum havaya giriyorum sonra ümidimi kaybediyorum negatife hazırlıyorum kendimi ruhum ne kadar dayanır bu gitgellere bilmem ailemin yanına geldim tatilde Aklım dağılsın diye ama yok. Gelen giden oluyo misafir gider gitmez Aklımda aynı şey. Allah hepimize yardımcı olsun...

Kızlar hamileyimmmmm çok şükür ama cuma günü tekrar gidecem değerim 10.04 ten. 39.28 olmuş Rabbim tüm isteyenlere versin . Ins sizlere nasip etsin
bitanm hayirli olsun cok mutlu oldum aklimdaydin bugun giremedim hastayim yeni yeni biraz kendime geldim ayy cok mutlu oldum ya darisi digee kizlarin basina bol bol dua edelim arkadaslarimiza

Kizlarrr umutsuzlar tarafina beni de alin Ben yine negatif gorecekmisim gibi geliyo. Daha calismalara baslamadim bile. Rabbim mucizesini bize de gostersin bu ay. Bazen cok umutlaniyorum bazen de hic anne olamayacakmisim gibi geliyo

Kizlarrr umutsuzlar tarafina beni de alin Ben yine negatif gorecekmisim gibi geliyo. Daha calismalara baslamadim bile. Rabbim mucizesini bize de gostersin bu ay. Bazen cok umutlaniyorum bazen de hic anne olamayacakmisim gibi geliyo
cnm kıyamam sen incir yiyomusun bakimm unutma ye bide bu moralle benim yaptığım gibi çalışmalara başlama moralini yüksek tut bakim şimdi için tertemiz oldu şansın var bu ay senin umudunu kaybetme canımsın

bitanm hayirli olsun cok mutlu oldum aklimdaydin bugun giremedim hastayim yeni yeni biraz kendime geldim ayy cok mutlu oldum ya darisi digee kizlarin basina bol bol dua edelim arkadaslarimiza
Geçmiş olsun cnm hayırdır nasıl gidiyo durumlar

Cnm takma bak herseyi oluşuna bırak ama dualarini eksik etme inş olacak

cnm kıyamam sen incir yiyomusun bakimm unutma ye bide bu moralle benim yaptığım gibi çalışmalara başlama moralini yüksek tut bakim şimdi için tertemiz oldu şansın var bu ay senin umudunu kaybetme canımsın
Cnm hepinizin şansı var Rabbim verecek inş

Sagol bitanem destegin icin. İncire basladim bugun bide havuc da yiyorum o da iyi geliyomus. Calismalara yarin baslicam bakalim. Rabbim bu ay bizi guzel haberlerle baslatti. İnsallah devami gelir canim. Rabbim bizi bosa umutlandirmasin. Amin.

Sagol bitanem destegin icin. İncire basladim bugun bide havuc da yiyorum o da iyi geliyomus. Calismalara yarin baslicam bakalim. Rabbim bu ay bizi guzel haberlerle baslatti. İnsallah devami gelir canim. Rabbim bizi bosa umutlandirmasin. Amin.
amin cnm inşallahhh

Kizlarrr bisey sorucam. Rahim filmimin sonucunu aldim bugun ama doktora gosteremedim izinde oldugu icin. Sonuclari yazsam burdan anlayaniniz var mi?En azindan yorum yapmis oluruz.

Cavum uteri konturları tabidir. Cavum icerisinde non-opak dolum defekti,kontur duzensizligi gorulmemistir. Her iki tubal yapı opasifiye olmustur.Bilateral fimbrial gecis izlenmistir. İnternetten biraz baktim ama pek bisey anlamadim.

Kızlar benim aşılamam da olmadı üzüldüm kardeşlerim yanımdaydı beni kendime getirdiler çok şükür kardeşlerimle kafa dağıttım biraz ne yapalım umutlar yine yeni aya kaldı Hayırlısı olsun

Cavum uteri konturları tabidir. Cavum icerisinde non-opak dolum defekti,kontur duzensizligi gorulmemistir. Her iki tubal yapı opasifiye olmustur.Bilateral fimbrial gecis izlenmistir. İnternetten biraz baktim ama pek bisey anlamadim.
şu Bilateral fimbrial ne demek onu bilemedim ama tüplerin açık cnm rahimin şeklide normal şükür

Uzulme canim benim. Dedigin gibi hayirlisi neyse o olsun. Demekki anne olmamiz icin biraz daha vakit var.

üzülme bitanem zaten bu ay tekrar denersin yalnız değilsin

şu Bilateral fimbrial ne demek onu bilemedim ama tüplerin açık cnm rahimin şeklide normal şükür
Sagol bitanecim.Acaba bilateral fimbrial dedigi sivinin gecisiyle alakali olabilir mihani gecis saglandi falan diyo. Bide cd verdiler. İnsallah bi sorun cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…